παιδια,ειμαι γενικα πολυ διχασμενος με το θεμα της οποιας συνεχειας δωθει πλεον στο διοικητικο της ομαδας.
Και κατ’επεκταση σε ολα τα οργανωτικα σημεια στα οποια πλεον η ομαδα ειναι εμφανες οτι νοσει.
Δεν πιστευω οτι πρεπει να σκεφτομαστε ως παραδειγμα προς αποφυγη το θεμα της “γαγγραινας” που ειχε παθει το μπασκετικο με Κοκκαλη. Και το λεω γιατι το ποδοσφαιρικο τμημα ειναι ΗΔΗ σε αυτο το δρομο. Ακουω πραγματα απο μεσα, που απλα μου δειχνουν το ποσο σοβαρα ειναι τα πραγματα.Απο τα αποδυτηρια,τις προπονησεις, το ενδιαφερον οσων βρισκονται στην ομαδα και εν τελει του Κοκκαλη.Το φαινομενο το γνωριζουμε και δεν ειναι ουτε φετινο αλλα ουτε και περσινο θεμα.
Το γεγονος οτι η ομαδα πρωταγωνιστουσε ακομη και φετος (ασχετως της αδιαφοριας που εδειξαν οι παιχταραδες μας για τα πλεϊ οφ) ηταν καθαρος αποηχος της ομαδας που προϋπηρξε αλλα και της ανυπαρξιας των υπολοιπων!
Ο Θειος εδωσε πολλα.Δεν πρεπει να ειμαστε αχαριστοι!Τοσα χρονια εσπρωξε (αλλα και εβγαλε) χρημα με τη ομαδα.Ειχε το χουι να θελει να εχει τον πληρη ελεγχο σε ολα και αυτο τελικα πληρωνεται τωρα με ολα τα λαθη που εκανε στις επιλογες του, αυτες που πηρε ο ιδιος αλλα και αυτες που του προτειναν συνεργατες του.
Το θεμα ειναι οτι η κινηση αυτη με την ΠΑΕ επρεπε να ειχε γινει 3-4 χρονια πριν.Τοτε που μπορουσαν να παιξουν φραγκα και ακουγονταν σοβαρες περιπτωσεις ενδιαφεροντος.
Τωρα που πνιγεται , εχει μεινει μονος του και τραβιεται απο τα μαλλια του.
Μεγαλη κουβεντα αυτη που ειπε στο ΔΣ σχετικα με το ποιος θα ηταν στα ματια του κοσμου αν οι 3 ισοπαλιες ηταν 3 νικες.
Ομως και αυτο πλεον ειναι στο παρελθον.Αν τον πειραξε τοσο πολυ η αντιδραση του κοσμου, μαλλον δεν ειχε “νιωσει” τις αναταραξεις νωριτερα.Δεν ξερω αν δεν κοιταζε/εβλεπε ή δεν του το μετεφερε κανεις απο το ΔΣ.
Αν συνεβαινε το πρωτο,οφειλε το συμβουλιο να τον ενημερωσει…αν δεν το εκανε απο φοβο το ΔΣ, μιλαμε για τσιρακια ολκης.
Γιατι ειλικρινα, παει καιρος που υπαρχει μουρμουρα (πολυ πριν τη σεζον που εκλεισε) και αυτη η φαση καθε αλλο παρα μη εμφανης ηταν.Φοβαμαι μονο μη κανει καμια μαλακια τωρα που τον εχει “παρει απο κατω” και γινει καμια βιαστικη μεταφορα πακετου σε καποιο που απλα “πληρωσε”.
Γιατι κακα τα ψεμματα, με ολη τη μαλακια του, προεδροι σαν το Θειο δεν υπαρχουν και τετοια ατομα χρειαζονται σε τετοιες θεσεις.
Ρε ας βγει να πει στον κόσμο “τα οικονομικά είναι δύσκολα, πάμε με τον Λεμονή, υπάρχοντες παίκτες, νέους και 2-3 μεταγραφές” και εμείς μαζί του θα είμαστε.
Αλλά να μην κρύβεται.
αυτο ακριβως. αλλωστε οταν πρωτοεφτιαξε ομαδα οι παιχτες δεν ηταν τοσο μεγαλου βεληνεκους, αλλα οτι καλυτερο κυκλοφορουσε στην ελλαδα. και θα το ξαναπω η σερβια παντα σαν χωρα μας εδινε τους πιο ταιριαστους παιχτες…
Σωστό. Και “ριζώνουν” εδώ εύκολα, δεν είναι με το αυτί στο τηλέφωνο με τους μανατζαραίους για το πότε θα πάνε σε κανένα μεγαλύτερο πρωτάθλημα. Και κανά Γαλλάκι να φέρει ο Καρεμπέ δεν με χαλάει, ή και κανένα Σκανδιναβό ακόμα που είναι σοβαροί επαγγελματίες συνήθως.
Το λάτιν πάρτυ θέλω να δώ να τελειώνει γιατί φέτος μας κόστισε πολύ.
Μule συμφωνω απειρα μαζι σου.
Χρειαζονται περισσοτεροι σωστοι επαγγελματιες και λιγοτεροι καρναβαλοι
στην ομαδα.
βγηκε καλη βρωμα για προταση μαρινακη-λαυρεντιαδη και με τον θειο μεσα. οποτε αναμενουμε.
mule συμφωνω για χωρες που πρεπει να κοιταζουμε παιχτες. το παρελθον εχει δειεξει οτια οσοι εχουν ερθει απο αυτες τις χωρες ειναι πιο επαγγελαμτιες απο ολους…
γιατι μπουχτισαμε με οτους χορευτες της μπαλας… ειδικα με αυτους που πρωτοπηρανε φραγκα…
αμα συμβει κατι τετοιο πιστευω οτι χτυπαμε τον πολυμετοχικο του πελατη
Η τοποθέτηση του κ. Μαρινάκη:
«O Ολυμπιακός πάντα με ενδιέφερε και με ενδιαφέρει, γι αυτό θα τοποθετηθώ επίσημα όταν ακούσω μια συγκεκριμένη πρόταση από τον κύριο Κόκκαλη με την επιστροφή μου απο το εξωτερικό
Ο Ολυμπιακός είναι ιδέα, είναι θρύλος, γι αυτό δεν πιστεύω σε “αποτιμήσεις μετοχών”, σε “κερδοφόρες ΠΑΕ”, σε “οικόπεδα-φιλέτα” και σε παζαρέματα για την αγορά τους.
Ο Ολυμπιακός δεν διαπραγματεύεται, είναι κάτι μαγικό στο μυαλό. Με αυτές τις αρχές μεγάλωσα στο Πασαλιμάνι, έτσι με γαλούχησε ο πατέρας μου Μιλτιάδης, από την πρώτη στιγμή που με πήρε μαζί του στο Καραϊσκάκη.
Γι’ αυτό λοιπόν όσα χρήματα και να βάλεις στον σύλλογο τα ξεχνάς, δεν τα ζητάς ποτέ πίσω και φεύγοντας καλύπτεις τις υποχρεώσεις σου γιατί είναι προσφορά στην ιδέα που λέγεται Ολυμπιακός. Αυτό έπραξα στο παρελθόν, όποτε ασχολήθηκα με τμήματα του ερασιτέχνη Ολυμπιακού κι έτσι θα πράξω και στο μέλλον όποτε ασχοληθώ με την αγαπημένη μας ομάδα».
οποιος τον πιστεψε και ειναι πανω απο 15 χρονων να παει να κοιταχτει…
ακομα και τωρα μας φλουμωνουν στο ψεμα
Αυτή η ‘‘βρώμα’’ που λες, αν δεν γίνει γρήγορα πράξη, θα μετατραπεί σε μπόχα…και θά’ναι το πτώμα μας που θα βρωμάει:):!:
βασικα δεν το βλεπω γρηγορα μετα τα σημερινα που ακουστηκανε. ο θειος θελει να την κανει και να βγαλει και πολλα σε καιρους που δεν γινεται. αν περιμενει να πιασει κοτσο τους αλλους τοτε οχι απλως πτωμα, αλλα τιποτε απολυτως. στα ιδια θα μεινουμε.
To μόνο που ΔΕΝ πρέπει να γίνεται τώρα είναι να παίρνουμε στα σοβαρά αθλητικές εφημερίδες.
Ειδικά τις “αντικειμενικές”.
Σήμερα πχ. και μόνο απ’ τα πρωτοσέλιδα επιχειρείται τεχνηέντως ένα γλείψιμο στον Μαρινάκη.
καλα αυτες δεν ξεγελανε κανεναν σοβαρο ολυμπιακο πλεον. πανε μοναχα με την μαζα και μοναχα δημιουργουν θεμα απο το πουθενα…
Η σημερινή Κουντούρη έχει τίτλο στη στήλη της στο site “Έχει άδικο ο Μαρινάκης;”. Αυτό και μόνο τα λέει όλα!
Συγγνώμη, αλλά ΝΑΙ, ο Μαρινάκης έχει άδικο! Τι θα πει “εγώ θα δώσω 40 εκ. ευρώ για αύξηση κεφαλαίου και θα μου δώσετε τον Ολυμπιακό που κάνει 150 εκ. ευρώ και ο Κόκκαλης θα πληρώσει από τη τσέπη του και τα 20-30 εκ. χρέη;”. Να μην πω που να πάει. Τώρα εξηγείται και το γιατί είναι κολλητός του Πατέρα. Τζάμπα Ολυμπιακοφροσύνες ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ!
αυτο διαβαζα και γω πριν λιγο. τι ηλιθα νοοτροπια ειναι αυτη ρε γμτ? να ξεσηκωσουν ολους τους αλλους για να αρχιζουν να βριζουν διχως λογο. ειπαμε να πουλησει ο θειος αλλα οχι και να χαρισει. αυτο δεν θα το κανε κανενας μας.
τελικα ολοι τους μλκες μαλλον προσπαθουν να πιασουν ο ενας τον αλλον
οπως ειπα και σε προηγουμενο ποστ,οποιος τον πιστεψει απλα εχει τρελαθει…
Ο Μαρινάκης δεν ξέρω τι θέλει ακριβώς.
Η αλήθεια είναι ότι το βόλεϊ μια χαρά το τρέχει αυτή τη διετία αλλά τα μεγέθη είναι φυσικά εντελώς ανόμοια.
Το σωστό του Μαρινάκη είναι ότι την έκανε δημόσια την τοποθέτησή του. Κι ας κλαίγονται στην ΠΑΕ ότι αυτά δε λέγονται δημόσια. Δημόσια να λέγονται να ξέρουμε τι μας γίνεται, εκτός αν απλά μας θεωρούν τους μαλάκες της υπόθεσης που απλά θα πληρώνουν και θα χειροκροτάνε. Όλα στο φως και θα κρίνουμε ανάλογα.
Απ’ την άλλη αυτό το “να πληρώσει ο Κόκκαλης τα χρέη” είναι αστείο έτσι?
Όταν αναλαμβάνεις μια εταιρεία, αναλαμβάνεις και τις υποχρεώσεις της.
το βλεπω στο τελος να υπαρχει διχασμος μεταξυ των οπαδων σε μαρινακιδες και κοκκαλακιδες
Οι Μαρινάκηδες από που θα προκείψουν;…ο θείος έκανε του κόσμου τα λάθη τα τελευταία χρόνια, αλλά αν δεν υπήρχε δεν ξέρω σε τι μορφή θά’ταν σήμερα ο Ολυμπιακός:):!: