Αυτό ακριβώς, προσπαθεί να πάρει τον κόσμο με το μέρος του για να αρχίσουν τα “δώσε την ΠΑΕ και φύγε” και να πάρει την ομάδα τελικά φθηνότερα.
καλα λεω εγω οτι μπορει να υπαρξει εμφυλιος διχασμος
Για να καταλάβω ρε παίδες.
Ο Ολυμπιακός δε χρωστά χρήματα απλά δεν έχει να δώσει για μεταγραφές;Έχει τρύπα;
O Παναθηναϊκος που φαίνεται πιο άνετος χρωστάει χρήματα αλλά έχει λεφτά για μεταγραφές;
Τι στο διάλο γίνεται;
Ούτε ο παο έχει λεφτά για μεταγραφές, εδώ μίλησαν για μπατζετ 2 εκατ. ευρω για φέτος. Έχει πολύ μεγάλο άνοιγμα ο παο. Και ο Ολυμπιακός έχει άνοιγμα αλλά όταν θέλεις να αγοράσεις μια εταιρεία κύριε Μαρινάκη αγοράζεις ΚΑΙ τις υποχρεώσεις της. Ολυμπιακοφροσύνες και τέτοια δεν περνάνε στους σοβαρούς οπαδούς της ομάδας. Στα 16χρονα της θύρας 7 μπορεί και να πιάνουν.
Από την άλλη πρέπει να στρώσει και λίγο ο Κόκκαλης που μέχρι τώρα τις όποιες συνεργασίες τις έθετε στο πλαίσιο “εγώ θα φαίνομαι και θα κάνω κουμάντο και εσείς θα βάζετε λεφτά και θα στηρίζετε”. έτσι να τεντωνόμαστε λίγο
Οπωσδήποτε, άλλωστε δεν έχει διάθεση δεν λέει ? Ε ας βάλει κάποιον που να έχει. Άλλωστε θα χρειαστεί να είναι και ο ίδιος από πίσω για την μεταβατική περίοδο.
Γράφεται για συμφωνία του Ζεβλάκοφ με την Άνκαραγκουτσού.
Δεν πειράζει όμως, δεν πρέπει να γίνουν κινήσεις μέχρι τις 14 Ιουνίου για να μη δεσμευτεί η νέα διοίκηση.
Kρίμα να φύγει ο Ζεβλακοφ, σταθερός και σοβαρός παίχτης. Σπάνιο να κάνει καμιά στραβή.
βασικα,απο τους παικτες που εληγαν τα συμβολαια τους φετος,ηταν ο μοναδικος που επρεπε οπωσδηποτε να μεινει.
ισως να ειναι και ενας λογος να παιρνουν καμια θεση και η πιο νεοι
Μην ξοδευτούν και οι άνθρωποι…αλλά πάντως δεν υπάρχει και προπονητής για να πει ποιους παίκτες να ανανεώσουν:):!:
Δε χρειάζεται προπονητής για να κάνεις το αυτονόητο, να ανανεώσεις δηλαδή έναν ικανό παίκτη που είναι χρόνια στην ομάδα και έχει σταθερή προσφορά χωρίς ποτέ να έχει δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα.
και εναν σταθερο προπονητη ικανο ο οποιος να προσφερει στην ομαδα
ελεος με το βασιλοπουλο ρε γμτ. παλι χανει ματς
ε οχι…
μην φοβαστε παιδια εχουμε αλλους τοσους παιχταραδες
δεν ειναι αυτο,ο τυπος δεν εχει σταυρωσει πλειοφφ…
τωρα εμεις φταιμε που λεμε οτι καθε φορα που παιζουμε με το βαζελο ολο ‘‘τραυματιζεται’’?
εν τω μεταξυ διορθωστε με αν κανω λαθος αλλα νομιζω οτι ειναι βαζελος ε?
πλακα κανεις αυτο δεν το ηξερα
Συμφωνω για αυτα που λετε για Μαρινακη και τα εχω πει και εγω, πανε να παρουν τσαμπα τον Ολυμπιακο… Ε, αυτο δεν γινεται… Οποιος θελει να ασχοληθει σοβαρα, να το δειξει με πραξεις και οχι με λογια…
Οσο για τον Βασιλοπουλο, σιγα την πολυτιμη μοναδα, 1 λεπτο παιζει σε καθε ματς…