Kανένα λάθος, έχει δηλώσει πως όταν μεγάλωνε είχε για ήρωες τον Βαζέχα και τον Αλβέρτη και είδαν και έπαθαν στην ΚΑΕ να τον πείσουν να αλλάξει αριθμό φανέλλας από το 13.
Τσυτσέκι μεγάλο είναι, κανονικά για κάθε χαμένο ματς στα play off θα πρέπει να φάει και πρόστιμο.
Όντως είναι βάζελος ο Βασιλόπουλος γι αυτό και είναι πάντα από τους πρώτους που τα ακούνε Αλλά σοβαρά τώρα κάνει χοντρές μαλακίες και δεν σκέφτεται την καριέρα του, το καλύτερο θα ήταν να φύγει αφού δεν νιώθει.
Δλδ ο Βασιλόπουλος που επί Καζλάουσκας ήταν βασικότατος( και υγιής) και που στα πλει οφ με τον Πάο έδινε τα πάντα τώρα έγινε βάζελος γιατί έχει τεράστιο πρόβλημα με τη μέση του και γιατί μικρός γούσταρε Βαζέχα?
ειναι πολυ γκαντεμια αυτο που συμβαινει συνεχεια με τον βασιλοπουλο. ας σκεφτει το καλοκαιρι να παει σε ενα ξενο γιατρο να κανει την δουλεια του γιοα να γυρισει οπως εκεινη την καλη χρονια που λες.
στο φως ειδατε σημερα που μιλαει ο θανασακης για τρυπα 162 εκ ευρω στα βαζελακια??? ακομα θυμαμαι τη βρωμοσπορτντει τι εγραφε εις βαρος μας για το δικο μας μισο ανοιγμα… αλλα τωρα μοκο… δεν μιλανε… τους ξεφυγε μωρε το θεμα…:lol:
γελαγανε με εμας τοτε για το δικο μας ανοιγμα.να τους δω τωρα?
Παιδια ο Βασιλοπουλος δεν εχει την παραμικρη εξελιξη τα τελευταια 4 χρονια, ποτε σκοπευει δηλαδη να δουλεψει? Ας παει απο εκει που 'ρθε, εχει και μεγαλο συμβολαιο…
Σωστός !!!
ρε πατε καλα??? επειιδη δεν ανεβαινει στα καγκελα με την θυρα 7 και ειχε τραυματισμους ειναι για διωξιμο?? ελεος ρε γμτ. ευτυχως οι αγγελοπουλοι δεν νιωθουν τετοιες αποψεις και εχουν υπομονη. ελεος γμτ με τις βιαστικες χωρις μυαλο αποφασεις.
στο κατω κατω δεν ειναι δικα σας λεφτα να τα κλαιτε.
Ρε Samis, ερωτευμένος είσαι ???
μπα οχι, αλλα δεν μπορω συνεχεια την λογικη “αχρηστοι ολοι” ,“φυγετε ολοι”, οταν κατι παει στραβα. κλασικο ελληναριο, τα θελουμε ολα δικα μας, στη εντελεια και χτες…
Αυτόν που έβαλε το γκολ στην Εθνική, δε μπορούμε να τον πείσουμε να αυτομολήσει στον Πειραιά;
δεν πρεπει να υποτημαμε την προσφορα του βασιλοπουλου στην ομαδα σε οσους αγωνες και να επαιξε γιατι μεχρι τωρα εγω τον εχω δει να φερεται σαν επαγγελματιας
Πάντως και πριν τον τραυματισμό του ο Βασιλόπουλος μηδενική εξέλιξη είχε μετά την σεζόν με τον Καζλάουσκας.
Δεν είμαι υπέρ του να φύγει, αλλά κάποια στιγμή πρέπει να μας αποδείξει ότι έχει λόγο που βρίσκεται στην ομάδα.
αμα συνεχισει ετσι νομιζω πως θα εχει την ιδια αντιμετωπιση με τον ντιογκο
Mιλαμε για τσουτσεκι που κανει τα παντα για να νικαει ο βαζελος:p
τι μου θυμησες ρε φιλε τωρα!πηρε την φαση επανω του και μας εδωσε την πολυτιμη νικη
“Δεν πειράζει που το έβαλα, στα πλευοφ δεν έχουμε τύχη”
Ακόμα κι εκεί βήματα έκανε…
εισαι σιγουρος?δεν το προσεξα αυτο
βγαινει καθημερινη εφημεριδα με την ονομασια “ΓΑΥΡΟΣ” το σαββατο του ερχεται…??
ξερει κανεις ποιος την βγαζει??