Τραγικη αποψε η ομαδα…Δυστυχως οσο περναει η ωρα μου φαινεται πως παιζουν σε προπονηση.
ουτε φετος παιδια…και το χειροτερο ειναι πως και παλι χανουμε για μεγαλη διαφορα.δυστυχως τα κομπλεξ παραμενουν κομπλεξ…
ουτε μια στοιχειωδης αμυνα δεν μπορουν να παιξουν οι μλκες
Μας δουλευουν ρε μαλακες,τι 0/23.
αυτοι που λεγαν να μην λεει ο κοσμος διαφορα για τον γιαννακη ακομη το πιστευουν…??
σημερα ειδα την πιο στατικη ομαδα μπασκετ που εχω δει σε οσα χρονια που παρακολουθω μπασκετακι…
*επισης ο Βούισιτς εχει τελειωσει τη καριερα του, απλα δεν του το εχει πει κανεις…
ελα το 3-0 ερχεται…
Δεν μας φταινε ουτε τα τριποντα ουτε τιποτα…αυτος ο προπονητης ΔΕΝ μπορει να κανει διπλο στο ΟΑΚΑ…
καθε χρονο στο ιδιο εργο θεατες…
η σφαγη του αιωνα…:lol::lol::lol:
Βούλωνε.
Δεν ξενερώνουμε ποτέ!
Αυτά που λέτε ότι φταίει μόνο ο Γιαννάκης τα πιστεύετε σοβαρά;
Φταίει και αυτός αλλά εδώ οι άλλοι κοιμόντουσαν όρθιοι σήμερα.
Μόνο ο Γιαννάκης όχι, αλλά ότι σήμερα έχει το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης είναι αναμφισβήτητο.
επειδη εγω το ειπα…
δεν λεω οτι φταιει μονο ο γιαννακης…
αλλα αν μου λες οτι για εναν ολοκληρο χρονο που ειχε αυτη την ομαδα και την βλεπεις τοσο στατικη, φταινε περισσοτερο οι παιχτες κανεις λαθος…
οσο και μειονεκτήματα να εχουν σαν παιχτες αν ειχαν αλλον στον παγκο δεν νομιζω να ειχε τετοια εικονα ο ολυμπιακος…
αν θες την ομαδα σου με τα μουτρα στο πατωμα τι να πω…ας συνεχισει και του χρονου…
αυτος ο μπουχεσας στο σχολιο που ομιλουσε απταιστα την γαυρικην, ποιος ειναι???
Μετα το πρωτο δεκαλεπτο,οταν Παναθηναικος ετρεξε εκεινο το μεγαλο σερι 17-4, ο Γιαννακης δεν καλεσε καν ταιμ αουτ !
Πραγματικα δεν μπορω να φανταστω τι ειχε στο μυαλο του…
τι να εχει στο μυαλο του.σχεδον απο την αρχη του αγωνα τα ειχε χαμενα
Kαλά δεν διαφωνώ και με αυτά που λέτε.Είναι γνωστό ότι είναι ύπνος.Εδώ μου έλεγε κολλητός μου μπασκετμπολίστας πως ήταν στο ΟΑΚΑ σε προπόνηση και έδινε οδηγίες στα αποδυτήρια και παρά δίπλα ήταν ο Σοφοκλής με μία πετσέτα στο κεφάλι και κοιμόταν.Ώσπου τελειώνει με αυτά που τους έλεγε και σε μία φάση κάνει:“Ρε παιδιά που είναι ο Σοφοκλής!!!”
Αλλά εντάξει για κάποια πράγματα φταίνε και οι παίκτες.Στον Γιαννάκη θα χρεώσω τον σχεδιασμό,την παράταξη της ομάδος και όλα αυτά,αλλά ρε γαμώτο τελικοί είναι,ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να κοιμάσαι όρθιος.Να το δουν και λίγο εγωιστικα.Μου είναι αδύνατο να δεχθώ μία τέτοια εικόνα από αθλητές που κάνουν πρωταθλητισμό.Μαύρο χάλι.
και μετα διατηρουμε ελπιδες για σπασιμο της εδρας
χωρις σουτινγκ γκαρντ αυτα παθαινεις. οι αλλοι βαρανε στο γαμο του καραγκιοζη. ελεος. εγω με κρισπ, μανο και το ρασπυτιν καλυτερα θα πηγαιναμε…
Dr. Proktor… εμμμ Love εννοω δε φτανει που τρωμε στη μαπα το βαζελι το Σκουντη
GAYρικο χιουμορ να υποθεσω???
0/23 τριποντα πρωτη φορα στη ζωη μου βλεπω
γενικα δηλαδη αυτην την ομαδα ουτε ο φρουντ δεν θα μπορουσε να την ψυχολογησει