Εντάξει φταίει και ο Γιαννάκης για χθες και γενικά, αλλά γαμώ το κέρατο της ρέγγας, είναι δυνατόν 0/23 τρίποντα επαγγελματίες παίχτες?? Και πες ΟΚ κάποια ήταν σκοτωμένα αλλά τα άλλα που ήταν ελεύθερα? Η σεμνή τελετή θα λάβει τέλος σύντομα.
μια χαρα φυσιολογικο ειναι οταν κανενας απο αυτους δεν ειναι καθαροαιμος σοτερ και οταν τα κανεις απελπισμενα… με τετοιες εμφανισεις δεν πας πουθενα. δε νομιζω παρολα αυτα να ειμαστε τοσο τραγικοι στα επομενα ματς.
Eντάξει καθαρόαιμο σουτερ δεν έχουμε αλλά και πάλι 0/23??? Εμείς να σουτάραμε πολύ καλύτερα θα πηγαίναμε…
εν τω μεταξυ εχω βαρεθει να γινεται συνεχεια το ιδιο πραγμα. οταν η διαφορα ειναι φυσιολογικη (πχ οπως χτες στην αρχη της β’ περιοδου), δινεται λαθος σφυριγμα (πχ φαουλ που δεν μας δινεται) γκρινιαζει και βγαινει απο τα ρουχα του ο γιαννακης και μετα καληνυχτα… εχει παρει κεφαλι ο βαζελος ηδη 10 ποντους με απανωτα καλαθια…
Eίναι γενικό και αυτό το κακό, το ίδιο συμβαίνει και με τους Κλέιζα και Μπουρούση, τσαντίζονται και μετά βγαίνουν εκτός παιχνιδιού.
Τα 0/23 τρίποντα είναι το επιστέγασμα μια κακής ομάδας.
Δεν είναι το αρχικό πρόβλημα, δηλαδή αν ήταν 5/23 θα κερδίζαμε? Δε νομίζω.
Το πρόβλημα είναι ότι ο ΠΑΟ κάνει το απλό στην άμυνα. Κλείνει Κλέιζα, Σόφο με νταμπλ τημ. Κλείνει τους διαδρόμους στον Τσίλντρες και το σουτ στον Μίλος. Ο Ολυμπιακός δυστυχώς ΔΕΝ έχει άλλους παίκτες να πάρουν 2-3 προσπάθειες και να ανοίξουν την άμυνα του ΠΑΟ. Άντε να βάλει 6-8 πόντους ο Παπαλουκάς, άλλους τόσους ο Μπουρούσης και τέλος.
Από την άλλη ο Γιαννάκης επιλέγει μανιωδώς να κάνει νταμπλ τημ στους ψηλούς του ΠΑΟ αφήνοντας πάντα κάποιο ελεύθερο σουτ από το τρίποντο. Ε, αν ο ΠΑΟ είναι εύστοχος όπως χτες ή στο ματς της κανονικής περιόδου, γεια σας. Αν είναι άστοχος όπως στο Κύπελλο και στο ΣΕΦ κερδίζουμε. Όπως και νάχει αυτός δεν είναι τρόπος αντιμετώπισης.
Επίσης αυτό με τους Μπέβερλι και Πεν δήθεν για να είμαστε σφιχτοί στην άμυνα είναι μάλλον ανέκδοτο γιατί όσο καλή άμυνα και να παίξουν, η ανικανότητά τους στην επίθεση δεν περιγράφεται. Ούτε να οργανώσουν μπορούν ούτε να σκοράρουν. Όσες άμυνες και να παιξουν, ο ΠΑΟ κάποια στιγμή θα σκοράρει ενώ εμείς δε θα σκοράρουμε ποτέ.
Τέλος να πω ότι το πιο τραγικό είναι πως όταν το ματς στραβώνει δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ένας παίκτης με ψυχή. Άντε λίγο ο Παπαλουκάς αλλά κι αυτός πόσο ν’ αντέξει. Αυτό είναι που με απογοητεύει περισσότερο, γιατί θυμάμαι την ομάδα του Καζλάουσκας που είχε ρόστερ με το 20% της αξιάς αυτού να πεθαίνει στο γήπεδο σε κάθε ματς κι ας έχανε. Ειλικρινά, έκλεισα την τηλεόραση στο 53-31 και για 5’-10’ σκεφτόμουν να πάω Bolt Thrower αντί για ΣΕΦ την Κυριακή.
Και θα χάσεις Bolt Thrower??? Την Κυριακή θα είναι διαφορετικό ματς βέβαια αλλά και πάλι δεν βλέπω πως αυτός ο Ολυμπιακός μπορεί να σπάσει την έδρα του παο αργότερα.
Θα χάσω, ναι.
Αυτοί μπορεί να μην κατεβαίνουν στο γήπεδο αλλά εγώ θα είμαι εκεί.
συμφωνώ με τον Chris αλλά ακόμα αναρωτιέμαι γιατί διώξατε τον gershon???κακός ήταν και με χειρότερο υλικό ηταν πολύ ποιο ανταγωνιστικος
Ο Γιαννάκης δεν διδάσκει επίθεση. Δεν ειναι προπονητής για καλή επίθεση. Τοτε ρε μεγάλε πως ήταν ο Ολυμπιακός μια απο τις καλύτερες ομαδες επιθετικα σε ολη την Ευρωπη; Γιατι έχει παικτες που μπόρουν να δημιουργήσουν απο μόνοι τους, όταν όμως βρίσκουν απέναντι τους ομάδα καλά οργανωμένη και διαβασμένη αμυντικα τότε έχει τεράστιο προβλημα.
Κακα τα ψέμματα ο Ολυμπιακος φέτος δεν αντιμετώπισε μεγάλες προκλησεις μεχρι το φαιναλ-φορ στην Ευρώπη και στην Ελλάδα στην κανονική περιοδο βρήκε έναν ιδιαίτερα προβληματικό ΠΑΟ. Στα δύσκολα η ομάδα έδειξε φοβερά προβληματική.
Ο Γιαννάκης είναι ο λάθος προπονητης για αυτήν την ομάδα του Ολυμπιακου. Η θα πρέπει να αλλάξει η μισή ομάδα του χρόνου (με κάποια μεγάλη θυσία Τσιλντρες η Κλέιζα) η ο προπονητής.
Πάντως να πω την αληθεια εμένα αυτος ο Μπεβερλι μου αρέσει. Ειναι μικρος και μπορεί να βελτιωθεί επιθετικά με προπόνηση. Θα είναι λάθος να τον αφήσουν να φύγει. Αλλα απο εκει και ύστερα… Πεν, Χαλπεριν, Γλυνιαδάκης, Βουισιτς ειναι απο τωρα για έξοδο και απο εκει και περα αναλογα με το τι θα γινει με προπονητη και μπατζετ ειναι και άλλοι απο τους μεγάλους για να πουν αντιο.
Προσωπικα τον Κλειζα δεν θα τον ήθελα. Καλός παίκτης αλλα σε ομαδα με πολλες μεγάλες προσωπικοτητες μέσα δεν είναι λειτουργικος καθόλου και δημιουργει πολλα προβλήματα.
Ε όχι ρε μάγκες και φυσιολογικό για μία ομάδα να έχει 0/23 τρίποντα!Για τον Γιαννάκη μια χαρά τα λέτε.Εγώ θα σταθώ στην άλλη μεριά.Πείτε την και έλλειψη σούτινγ γκαρντ αλλά δεν υπάρχει παίκτης να βάλει την μπάλα στο καλάθι!Δεν υπάρχει επαφή με το καλάθι!Κανείς!Όποτε θυμηθεί ο Κλεϊζα και καμιά φορά ο Τεόντοσιτς.Δεν πας έτσι.Φάνηκε και με την Μπαρτσελόνα.Δεν μπορούν που δεν μπορούν να βάλουν καλάθι ήταν χθες και ο Γιαννάκης που έδωσε ρέστα,βάλε και τον ΠΑΟ με τα pick και το επιθετικό του Motion,ε εντάξει,άντε γεια.
Να παίξουν τουλάχιστον σοβαρή άμυνα
αλλος θεοτρελος(ο gershon,οχι εσυ…)
αυτος δεν ηταν που δεν μαθαινε στους παιχτες αμυντικα συστηματα…?
που τα θεωρουσε περιττά ?
Βασικά είδα μόνο το πρώτο ημίχρονο. Το βασικό πρόβλημα αυτής της ομάδας είναι ένα. Δεν έχει πάθος και όραμα. Ο Γιαννάκης απλά δεν τους πωρώνει ρε παιδί μου για να βγουν και να μασήσουν σίδερα. Οκ η μπαρτσελόνα ανώτερη ομάδα και δεν πειράζει που χάσαμε την ευρωλίγκα, αλλά ο φετινός Πάο δεν έχει τόσο καλύτερες μονάδες από μας.
Ο Γιαννάκης νομίζω έδωσε ότι μπορούσε στην ομάδα και τον ευχαριστούμε…
εκτός αν κάνει κανά καλό που δεν το βλέπω…φουλ για σκούπα πάμε
[SIZE=“4”]Ζεβλάκοφ: «Όλα δείχνουν Τουρκία?»
[/SIZE]
Στην Τουρκία είναι πολύ πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του ο Μίχαλ Ζεβλάκοφ, όπως δήλωσε ο ίδιος στο «sports.pl». Τις προηγούμενες ημέρες γράφτηκε ότι ο Πολωνός αμυντικός ήρθε σε συμφωνία με την Ανκαραγκουτσού, αν και εκείνος δήλωσε ότι θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή κάποια πρόταση του Ολυμπιακού.
Αποσπάσματα των όσων δήλωσε o Ζεβλάκοφ:
«Με τον Ολυμπιακό έχω συμβόλαιο μέχρι το τέλος Ιουνίου. Από την 1η Ιουλίου, μπορώ να πάω σε άλλη ομάδα. Αυτή τη στιγμή είμαι στο προπονητικό κέντρο της εθνικής και δεν σκέφτομαι το συγκεκριμένο θέμα. Θέλω να συγκεντρωθώ σε αυτό. Μέχρι στιγμής δεν μου έχει κατατεθεί πρόταση ανανέωσης», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:
«Με βάση τα σημερινά δεδομένα. Θα ήθελα να πάω σε μία ομάδα, όπου δεν θα ανησυχώ για τίποτα. Όπου θα υπάρχει υγιής ανταγωνισμός και η ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια θα είναι καλή. Σημείο ?κλειδί? είναι να υπάρχει καλή διάθεση και να χαίρομαι αυτό που κάνω».
Ερωτηθείς για το μέλλον του, απάντησε: «Προς το παρόν, δεν μπορώ να αποκαλύψω λεπτομέρειες. Υπάρχουν αρκετές επιλογές, αλλά τίποτα συγκεκριμένο. Το πιο πιθανό είναι να συνεχίσω την καριέρα μου στην Τουρκία. Δεν μπορώ να γνωρίζω αν θα αγωνιστώ ξανά στο πρωτάθλημα της Πολωνίας. Είμαι 34 ετών, βρίσκομαι κοντά στο τέλος της καριέρας μου και θα ήταν ωραίο να κρεμάσω τα παπούτσια μου στη χώρα μου. Δεν υπήρξε συγκεκριμένη πρόταση από πολωνική ομάδα και δεν υπάρχει θέμα».
ΑΝ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ ΝΑ ΤΟ “ΠΑΙΖΟΥΝ” ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ, ΜΗΝ ΠΑΡΙΜΕΝΕΤΕ ΧΑΪΡΙ!!!
H αλήθεια είναι ότι το “πείραμα ΝΒΑ” πρέπει σιγά σιγά να πάρει ένα τέλος.
Πάντως κλείζα και τσίλντρες μια χαρά είναι. Βούισιτς και Χαλπερίν από την άλλη…
Μπα, ο Τσίλντρες μπορεί να είναι ανίκητος με τις περισσότερες ομάδες αλλά με αυτές που έχουν την αμυντική ποιότητα να του κλείσουν τους διαδρόμους (πχ. ΠΑΟ, Μπάρτσα) γίνεται άφαντος γιατί έχει μόνο μπάσιμο. Πρέπει το τριάρι να είναι και σουτέρ, πώς να το κάνουμε.
Ο Κλέιζα δε φταίει και τόσο, στους ψηλούς παίζει και πρέπει να πάει με κάποιο τρόπο σ’ αυτόν η μπάλα. Στην άμυνα κάποιος πρέπει να του τραβήξει το αυτί όμως.
Εξακολουθώ να πιστεύω πάντως πως (δεδομένου του υλικού που έχουμε) το χτεσινό παιχνίδι χάθηκε απ’ την άμυνα και την εμμονή με τα νταμπλ τημ που αφήνουν ελεύθερο σουτ στον ΠΑΟ.
Όπως και νάχει, Άκερ-Γουντς-Τζάκσον-Πάργκο-Τσίλντρες-Γουέηφερ είναι αρκετοί, πάμε για κάναν Ευρωπαίο τώρα.
Παντως χθες τα μισα μας τριποντα ηταν απο τα 4αρια, ειδικα ο Φωτσης ειχε 4 και ενα ο Τσαρτσαρης. Δεν αφησαν και τοοοοσο πολλα σουτ, απο τα γκαρντ!
So?
Για μένα, πρέπει να κόψουμε τα πολλά νταμπλ τημ στον Πέκοβιτς και τον Μπατίστ.
Πόσους πόντους θα βάλουν ο καθένας, πες από 20.
Και σκληρό μαν του μαν στην περιφέρεια.