Ολυμπιακός

Παίδες δεν ξέρω, νομίζω ότι όσο έχουμε Γιαννάκη προκοπή δεν κάνουμε. Έχει χάσει πλήρως τον έλεγχο. Αλλαγή ακόμα και τώρα.

[Σπαζαρχιδας] Τα λεγα εγω ακομα και μετα τον τελικο κυπελου, ακομα και μετα το διαστημα ντεφορμαρισματος του βαζελου που αποκλειστηκε απο γιουρολιγκα, που ειχατε βγει ολες οι τσουπρες καβλωμενες που θα παρουμε το 1ο[/Σπαζαρχιδας]

βασικα αυτο που βλεπω με γιαννακη προπονητη, εβλεπα σε λιγοτερο βαθμο με γκερσον (και δεν εβλεπα με καζλαουσκας ΧΑ!) ειναι μπαινει ο γαβρος μεσα και δεν εχει ενα προσανατολισμο, ενα συστημα (με γιαννακη επιθετικα, με γκερσον αμυντικα)…να δω το γιαννακη να σχεδιαζει συστημα με 4 δευτερολεπτα πριν το τελος και να πεθανω δηλαδη
πχ. δεν θυμαμαι ποσα δευτερολεπτα ειχαν απομεινει στον ημιτελικο με την παρτιζαν, αλλα δεν νομιζω να ηταν τοσα λιγα για να κανει ο τεοντοσιτς τοοοοοσο σκοτωμενο σουτ, λες και επαιζε σε 0,6 sec.

υ.γ. δεν εχω παιξει ποτε μπασκετ σε ομαδα (και νταξει δεν μπορω τακτικα να εχω ιδιαιτερες γνωσεις) αλλα πειτε μου γιατι οταν σε ολα τα ματς ο σοφο εχει 3-4 παικτες πανω του δεν ψαχνει την πασα εξω στην περιφερεια? δηλαδη το ολο πλεονεκτημα επιθετικα στα νταμπλ-τριπλ τιμς δεν ειναι ο ελευθερος παικτης?

Σωστό.Άσκησε πίεση στoυς G’s αλλά είχε κενά στην ρακέτα.Ούτως ή άλλως ο ΠΑΟ έκανε την παλιά του τακτική.Πέρασε πάσες και είδαμε ότι πόσταρε και τον Διαμαντίδη.
Επίσης να πω πως άμα ένας επαγγελματίας μπασκετμπολίστας βγαίνει μόνος του τόσες φορές για 3 και τα χάνει δεν φταίει ο coach.

αυτο το προβλημα με την ανυπαρκτη αμυνα στην περιφερεια υπηρχε απο περυσι και παντα αναρωτιωμουνα γιατι ο γιαννακης δεν το βλεπει.πραγματικα γνωριζει καμια τακτικη αμυνας η οχι?πιστευω οτι δεν ξερει πως να χειριστει το υλικο της ομαδας

[SIZE=“6”]ΛΙΝΚ ΕΔΩ- ΤΩΡΑ!!![/SIZE]

Χωσε Σαββα…

Αγαπάμε Σάββα

τι γινεται εδω!για παντα σαββας

στα σχολια του blog υπαρχει σε καλυτερο ηχο…

ετσι να βγαινουν στη φορα…αληθεια,ο τυπος ποιον βαγγελη υποδυετε στο τηλεφωνο?

βαγγελης δουκακος και απ οτι διαβασα σε καποιο σχολιο και δεν ξερω αν ισχυει τους την στησανε απο το sport-tv και διαρρευσανε τη συνομιλια για να τους κανουν περα…

νταξει,πραγματικα στην ελλαδα για να βγει κατι τετοιο στη φορα,θα επρεπε να υπαρχει ενα μεγαλυτερο κινητρο…και ο θεωδωριδης και ο αλλος ο τυπος λαμογια μεγαλα…

αντι να δημοσιευουν τις συνομιλιες και να τις βγαζουν στη φορα με μονο κινητρο να βγουν τα απλυτα,το κανουν μονο οταν τους συμφερει…ουστ

ο κοριός είναι στο γραφείο του δουκάκου. δεν υποκλέπτεπαι η συνομιλία από κάποιον τρίτο. προφανώς ο γυαλαμπούκας καταγράφει το Σάββα αλλά δεν μπορώ να καταλάβω το σκοπό. αφού ο ίδιος ο Σάββας λέει “θα τα πω όλα στο γαύρο και θα γίνει χαμός”

Παντως δε μπορω να καταλαβω στο troktiko γιατι το πλασαρουν ως την αποκαλυψη της βρωμιας του ελληνικου ποδοσφαιρου, επισης αυτο για τα ντοπιγκ και το “πως κερδιζεται ενα πρωταθλημα στην ελλαδα” που τα ακουσανε;;;

δε νομιζω πως θα ελεγε ακριβως αυτα στον γαυρο…ποιος ο λογος να μιλησει στο γαυρο δηλαδη για τη διαιτησια με τον δαλουκα και οτι τους επαιξε καλα…η οτι αμα εβαζαν αυτον και το γκαγκατση στην επο θα επαιρνε πρωταθλημα ο ολυμπιακος.αυτα απλα δε λεγονται…

@πανος

γιατι αυτο δεν ειναι βρωμια του ελληνικου ποδοσφαιρου?απλα ειναι μερος της…και μερος του ολυμπιακου φυσικα:wink:

το μόνο που λέει ο Σάββας είναι οτι κλείνονταν ο φινωκαλιώτης με τον πατέρα και τον βασσάρα και βγάζανε τους διαιτητές. σιγά το νέο :stuck_out_tongue:

παει το blog…
εκλεισε…!!

χαχα,σε 18 λεπτα ομιλιας μονο αυτο λεει…οκ!

φτου ρε πουστη… δεν το προλαβα… ελπιζω να βγει αυριο στις εφημεριδες…

συνοπτικα τι ελεγε??

H Google δεν προέβη σε κανενός είδους λογοκρισία του περιεχομένου του troktiko.blogspot.gr. Θα πρέπει να επισημάνουμε ότι η εταιρία έλαβε προσωρινή δικαστική διαταγή για την αφαίρεση κάποιων συνδέσμων (url) από το blog. Η Google σέβεται απόλυτα την ελληνική νομοθεσία, αλλά και την ελευθερία του λόγου η οποία αποτελεί για εμάς βασική αξία

http://www.sportdog.gr/v3/article.aspx?article_id=134545&comm_id=445979

τρεξτε ρε,μη βγουνε ολα στη φορα…καθικια!