Βγήκαν τα σουτ του ΟΣΦΠ χθες έπαιξε και καλή άμυνα και αυτό ήταν.Μπορούσε να φύγει άνετα με την νίκη.Ο Παναθηναϊκός δεν ξέρω,δεν με έπεισε.
Στο πρώτο μισό της 4ης περιόδου ήταν επικό από άποψης διαιτησίας.Ειδικά μέχρι το 7 και κάτι που σφυρίχτηκε το πρώτο φάουλ η άμυνα του ΠΑΟ ΕΔΕΡΝΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.
Τα έχουν γράψει και τα παιδιά πιο πάνω,πάρα πολύ σωστά οπότε να μην επαναλαμβάνομαι.
Και λίγο ντροπή να χρεώνουμε κινητό σκριν όταν στην άλλη ομάδα παίζει ο Μαϊκ Μπατίστ…
Πάντως παρά τα αισχρά λάθη των διαιτητών ο ΟΣΦΠ έδειξε πάλι να χάνει τον έλεγχο και να μην έχει ένα παίκτη στην διάθεσή του που θα βάλει την μπάλα στο καλάθι όταν πρέπει.
Πάντως, κάτι θα πρέπει να κάνουν και παραγοντικώς οι Αγγελόπουλοι. Οι σταυροφορίες έγιναν 3 φορές, γιατί με το σταυρό στο χέρι κανείς δεν κέρδισε ποτέ. Αφού δε έχουν την εξουσία + ισχύ + επιρροή + υποχρέωση για να κάνουν την Ελληνική διαιτησία καλύτερη, ας προστατέψουν λίγο περισσότερο τα λεφτά που ρίχνουν. Ο Γιαννακόπουλος δηλαδή ηλίθιος είναι που έχει τέτοιες διαιτησίες; Το ξέρουμε πως όσο γίνεται ο πανικός στον πολυμετοχικό ΠΑΟ, οι Γιαννακόπουλοι θα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να είναι πετυχημένοι στο μπάσκετ. Και παρασκηνιακώς (αλλά και κυριολεκτικώς) είναι πολύ πιο μπασμένοι από τους Αγγελόπουλους στα μπασκετικά και αυτό κάπως θα πρέπει να αλλάξει.
Ο ΠΑΟ έχει κορμό χρόνων, έχει προπονηταρά και στα δύσκολα έχει συμμάχους. Απλά με απεριόριστο budget δε μπορείς να τον εκθρονίσεις. Για να τον εκθρονίσεις, με μόνο όπλο το καλύτερο ρόστερ, θα πρέπει και το ρόστερ σου να έχει συνειδητοποιήσει τι έχει να νικήσει. Όχι όταν ξεκινάνε τα φαλτσοσφυρίγματα να παρατάνε το ματς και να περιμένουν να λήξει με επιθέσεις 24’’. Δε μπορείς να παίξεις το ίδιο καλή περιφερειακή άμυνα γιατί επιτρέπεται στον Πέκοβιτς να κάνει σκριν με το σηκωμένο στον αέρα πόδι του; Στα αρχίδια σου. Παίξει όσο καλύτερα μπορείς με αυτό δεδομένο!
Μόνο αν ακολουθήσουν τακτική Ιωαννίδη-Κόκκαλη και τους το βουλώσουν πάλι.Μόνο έτσι.Αλλιώς θα γίνονται αυτά γίνονται και οι Γιαννακοπουλαίοι θα κόβουν βόλτες στο παρκέ.
Για μένα αν δεν είναι διατεθειμένοι να παίξουν και αυτοί έτσι να πάρουν τα λεφτά τους και να φύγουν.Δεν μπορείς να σκας 30 μύρια τον χρόνο και να σε παίζουν έτσι
Θα γίνει το ματς την Κυριακή;
Ήταν το καλύτερο παιχνίδι από τα τρία. Ο Παναθηναϊκός «ψαχνόταν» για μεγάλο διάστημα, είχε πρόβλημα στο πικ ?ν ρολ, οι παίκτες του δεν μπορούσαν να ποστάρουν και δεν περίμεναν να φάνε τόσα τρίποντα στο πρώτο μέρος: 10/15!
Όμως τα έδωσαν όλα στο φινάλε, σκύλιασαν και δεν δίσταζαν να ορμάνε στους «ερυθρόλευκους» με νύχια και δόντια. Ο Ολυμπιακός για 30 λεπτά, ήταν θαυμάσιος! Εξαιρετικός! Θα μπορούσε να είχε κερδίσει, να ?χαν φέρει τα πάνω- κάτω στην σειρά, αλλά έφυγε ηττημένος και με πολλά παράπονα για την διαιτησία. Αιτία, η δυνατή άμυνα, εως?σκληρή του Παναθηναϊκού στην τελευταία περίοδο.
Οι «πράσινοι» είχαν ένα τελευταίο χαρτί και το έπαιξαν, αναγκάζοντας τους Ολυμπιακούς να πετάνε τη μπάλα από του διαόλου τη μάνα! Οι διάσημες και ακριβοπληρωμένες μονάδες της ομάδας του λιμανιού, δεν άντεξαν. Ούτε είχαν καθαρό μυαλό, ενώ στο τέλος έλεγαν πως τους γίνονταν πολλά φάουλ και δεν μπορούσαν ούτε να ντριμπλάρουν.
Εγώ για να είμαι ειλικρινής, δεν θα καθίσω να αραδιάσω τις φάσεις που ζητάνε φάουλ, γιατί άλλες τόσες ζητάει και ο Παναθηναϊκός. Απλά θα πω, πως το πέμπτο φάουλ του Τεόντοσιτς δεν ήταν και έκανε επιθετικό ο Μπατίστ, ενώ ο Τσίλντρες έδιωξε κανονικά τη μπάλα από τη στεφάνη. Και ο Γιασικεβίτσιους στο σουτ- κουτάλα, έκανε βήματα. Αυτές ήταν φάσεις, που ομολογουμένως δικαιώνουν τους Ολυμπιακούς. Πάντως, το καλύτερο για αυτούς, είναι να ασχοληθούν με την συνέχεια της σειράς, αν βέβαια έχουν ακόμη το σθένος να επιστρέψουν ακόμη πιο δυνατοί στο ΟΑΚΑ.
Εγώ από την πλευρά μου, θεωρώ, ότι το πρωτάθλημα τελείωσε, δεν αποκλείεται ο Παναθηναϊκός να κερδίσει και μέσα στο ΣΕΦ, ενώ σε περίπτωση που υπάρξει πέμπτος τελικός, μάλλον θα είναι ακόμη πιο εύκολος για το «τριφύλλι»
Διαμαντόπουλος
Ο Ολυμπιακός είχε καρδιά, ψυχή και θάρρος. Οι παίκτες του έδειξαν πως όταν είναι ενωμένοι, δεν μπορούν να χάσουν από καμία ομάδα? Οι ερυθρόλευκοι έκαναν το καλύτερο παιχνίδι τους εδώ και τρία χρόνια και δίκαια έφυγαν νικητές από το ΟΑΚΑ?
Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, έκανε το μπρέικ. Κατάφερε να αλώσει το ΟΑΚΑ και να δείξει ποιος τελικά είναι ο καλύτερος. Οι 12 είχαν απέναντί τους 20.000, αλλά δεν φοβήθηκαν. Δίδαξαν μπάσκετ τον Παναθηναϊκό και έδωσαν ουσιαστικά τον τίτλο στον Ολυμπιακό. Έγινε το μπρέικ και την Κυριακή οι ερυθρόλευκοι παίζουν για το πρώτο τους πρωτάθλημα μετά από 13 χρόνια.
Ο Ολυμπιακός έδειξε τα? καρύδια του το βράδυ της Τετάρτης. Έδειξε πόσο αδίκησε τον εαυτό του στον τελικό της Ευρωλίγκα και στον πρώτο τελικό με τον Παναθηναϊκό. Πέτυχε 15 τρίποντα, καθήλωσε τον Παναθηναϊκό για 27 λεπτά. Με τέτοιες εμφανίσεις, κανείς δεν έχει παράπονα. Οι Αγγελόπουλοι και ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι πλέον υπερήφανοι. Είδαν μια ομάδα που αξίζει να φορά την ερυθρόλευκη φανέλα. Εδώ και μια εβδομάδα, ο Ολυμπιακός είναι μια άλλη ομάδα? Και όσα έγιναν από την Παρασκευή και μετά, βοήθησαν ώστε να αλλάξει η εικόνα. Τούτη την Τετάρτη, ο Παναθηναϊκός δεν υπήρχε στο γήπεδο.
ΥΓ: Τα τελευταία 13 λεπτά είναι σαν να μην έγιναν ποτέ Ανάξια σχολιασμού.
ΥΓ1: Εντάξει, ο Ολυμπιακός δεν πέτυχε καλάθι για 10 λεπτά. Είχε ένα τρίποντο και ένα δίποντο στο τελευταίο δεκάλεπτο. Οσο? κακή ομάδα κι αν είναι ο Ολυμπιακός, δεν μπορεί να εξαφανίστηκε από το παρκέ για 13 λεπτά. Αλήθεια, υπάρχει εξήγηση γι αυτό;
Καβαλιεράτος
Εγώ παραδέχομαι πως είμαι μυρωδιάς από μπάσκετ, οπότε ας δούμε και την άποψη αυτών που δε βλέπουν μπάσκετ, γιατί τέλειωσε το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου και δεν έχει ξεκινήσει ακόμη το μουντιάλ…
Δηλαδή αυτό το κείμενο του Καβαλιεράτου θεωρείται σοβαρό? Κοντεύει να ξεπεράσει σε γραφικότητα και τον Νικολακόπουλο…
Ο Σόφο γιατί έπαιξε μόνο 3 λεπτά?
Μην φοβάσται θα νικήσουμε τα επόμενα 2 ματσάκια…
Βάζω και στοίχημα 100 ευρώ…
αφου εισαι διατεθειμενος να βαλεις τοσα λεφτα στοιχημα γιατι δεν τα παιζεις σε καμια εταιρια οτι θα παρει ο γαυρος το πρωταθλημα… μεγαλυτερη αποδοση απο 2 θα εχει…
τι ομαδα εισαι ειπαμε?
Πές τα!
Όταν εγώ τα γράφω, είμαι νοσταλγός της παράγκας, τραμπούκος της Ριζούπολης, Τσουκαλάς και ντροπή για τους οπαδούς του Ολυμπιακού.
Η χθεσινή σφαγή θα τους ανοίξει τα μάτια επιτέλους;
Εφόσον μιλάμε για επαγγελματικό αθλητισμό και εταιρείες είναι απόλυτα λογικό ότι με το σταυρό στο χέρι δεν πας πουθενά.
Χαχαχα… Θυμήσου να πιάσουμε συζήτηση στην επόμενη συναυλία!
ρε παιδιά μόλις ειδα διαφήμιση της καινούριας εφημερίδας “γαύρος”(ειναι δυνατών γαύρος???)και λεει καθε μερα φρέσκια στα περίπτερα…
εε τα θέλει ο ποπος σας…
Μα αυτό λέω τόσο καιρό και όλοι κοιτάζουν αλλού περίεργα και μου λένε πως υποτιμώ το νταμπλ του ΠΑΟ, όταν τους λέω πως ο Πατέρας έκανε τα ίδια που έκανε ο Κόκκαλης και τίποτα δε βελτιώθηκε στο ελληνικό ποδόσφαιρο (πέρα από το ότι χάρηκε και η υπόλοιπη μισή Ελλάδα για μια φορά στα 14 χρόνια). Από τη στιγμή που αυτό το πράγμα δεν απαγορεύεται από κανέναν θεσμό και ίσα ίσα δίνεται στις ομάδες η δυνατότητα να επηρεάζουν το ποιοι θα τους διαιτητεύουν (άρα και ως ένα βαθμό επηρεάζουν και το πώς θα τους διαιτητεύσουν), τότε οφείλουν όλοι οι πρόεδροι να προστατεύσουν την ομάδα τους όσο καλύτερα μπορούν. Όπως έκανε και ο Πατέρας φέτος με τον Βασάρα, όπως έκανε και ο Ολυμπιακός με τον Γκαγκάτση παλιότερα.
Και δεν είναι δουλειά ούτε του Πατέρα, ούτε του Κόκκαλη, ούτε των Γιαννακοπουλαίων και του Αγγελόπουλου να καθαρίσουν το χώρο και να δημιουργήσουν ένα πλαίσιο που θα ισομοιράζει τα κόζια (credits to monte). Ναι, αν κάποιος από αυτούς το κάνει, εγώ θα του βγάλω το καπέλο. Αλλά δεν είναι υποχρέωση τους το να αλλάξουν τους κανόνες κόντρα στα συμφέροντα τους. Άλλοι θα πρέπει να δουν (δούμε) τι συνέβη και έχουμε τους λύκους να φυλάνε τα πρόβατα. Μπράβο στους Γιαννακόπουλους που όταν έφυγε ο Κόκκαλης κράτησαν το μπάσκετ και έτσι τώρα είναι ηγεμονία, μπράβο στον Κόκκαλη που οι διαιτητές φοβόντουσαν μην κάνουν λάθος σφύριγμα κόντρα στον Ολυμπιακό, μπράβο και στον Πατέρα που έπαιξε τα τελευταία ματς του φετινού πρωταθλήματος με ομάδες που έγιναν βαθμολογικά αδιάφορες στο προηγούμενο ματς από τον ΠΑΟ, χάρη σε φαλτσοσφυρίγματα, μπράβο και στους Γιαννακόπουλους που όταν ζορίζουν τα πράγματα για την ομάδα τους, τότε η πλάστιγγα γέρνει.
Φυσικά και έχω ποντάρει και θα το δείς φιλαράκι κάνε υπομονή μέχρι την άλλη τετάρτη 9 του Μήνα!!!
Αφού έχεις λεφτά για πέταμα δεν τα δίνεις σε εμάς τους φτωχούς;
Να πιάσουμε…
Γιατί, αμφισβητείς την “βοήθεια” που είχε προχθές ο βάζελος όταν έκανε την “μεγάλη επιστροφή”;
ΒTW, δες πμ (για άσχετο θέμα)
Μη με κάνεις να επαναλαμβάνομαι
http://www.rocking.gr/modules/forum/showpost.php?p=892133&postcount=3995
Είναι η εντύπωση μου ή τις τελευταίες 2 μέρες οι βάζελοι (και στο φόρουμ) έχουν τη συμπεριφορά για την οποία κατηγορούν τους Ολυμπιακούς τόσα χρόνια; Βρε λες τελικά το τι ομάδα υποστηρίζει κάποιος να μη του διαμορφώνει και το χαρακτήρα; Μαλακία αν είναι έτσι, γιατί εγώ είχα πιστέψει τον Καρπετόπουλο όταν έκανε λόγο για συμπεριφορές που μόνο οι Ολυμπιακοί έχουν… :lol:
ΥΓ. Η ΚΑΕ έχει ανεβάσει μερικές από τις φάσεις του 3ου τελικού στο website της. Βλέποντας το βιντεάκι, μου έφυγε και η απορία για το αν οι διαιτητές όντως, όπως υποστηρίζεται από φίλους του ΠΑΟ, άφηναν το σκληρό παιχνίδι εκατέρωθεν και για αυτό δε σφυρίχτηκαν κάποια εξώφθαλμα πράγματα.