Ολυμπιακός

Την ανακοίνωση της ΚΑΕ την είδε κανείς;

Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ με ιδιαίτερη αγανάκτηση και οργή, μετά την προχθεσινή ωμή καταδίκη της ομάδας από τους διαιτητές στο ΟΑΚΑ, η οποία συνιστά αλλοίωση αποτελέσματος και συνεπώς για άλλη μια χρονιά αλλοίωση του πρωταθλήματος, ανακοινώνει τα εξής:

Τα πρωτοφανή διαιτητικά όργια σε βάρος της ομάδας μας των οποίων όλοι οι φίλαθλοι έγιναν μάρτυρες, μας αναγκάζουν να καταγγείλουμε τους υπευθύνους που ελέγχουν τον χώρο του ελληνικού μπάσκετ και που δεν είναι άλλοι από την ΚΕΔ και ειδικότερα τη σημερινή της ηγετική ομάδα (Συμεωνίδης, Κορομηλάς, Ζαβλανός) η οποία είναι υπεύθυνη και υπόλογη για την αναξιοπιστία του ελληνικού πρωταθλήματος μπάσκετ.

Το ισχύον σύστημα αξιολόγησης και επιλογής διαιτητών, εάν πράγματι αυτό υφίσταται, είναι θλιβερό και ανεπαρκές. Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ απαιτεί την άμεση δημοσιοποίηση της αξιολόγησης των διαιτητών Χριστοδούλου, Τανατζή και Αναστόπουλου καθώς και των κυρώσεων που θα τους επιβάλλει η ΚΕΔ, εάν και εφόσον το κρίνει σκόπιμο?.

Προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία των play-offs, η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ απαιτεί τον διορισμό ξένων διαιτητών ανωτάτου επιπέδου από τον χώρο του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Σε αντίθετη περίπτωση θα σταθμίσει τα δεδομένα για να λάβει αποφάσεις σχετικά με την περαιτέρω στάση της.

Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ έχει αδικηθεί κατάφωρα από την διαιτησία κατ? επανάληψη και δεν προτίθεται να συμμετάσχει στο επόμενο πρωτάθλημα του ΕΣΑΚΕ της περιόδου 2010 ? 2011, με ότι αυτό συνεπάγεται για την ομάδα μας και το ελληνικό μπάσκετ γενικότερα, αν δεν αλλάξει η σύνθεση και ο τρόπος λειτουργίας της ΚΕΔ.

και σιγα μην φερουν ξενους διαιτητές…
για αρχη δεν προλαβαινουν και επισης δεν θα βγαλουν τα ματια μονοι τους

αμφιβαλω να γινουν κατι απο ολα αυτα που γραφτηκαν.για να δουμε ομως…

δεν γινομαστε γαυροι (προσεξε τα λογια σου:lightsabre:):stuck_out_tongue:
οι περισσοτεροι παραδεχομαστε οτι πηραμε καποια (3-4) σφυριγματα εδρας αλλα δεν ηταν ικανα για να ανατρεψουν το προβαδισμα του ολυμπιακου…

το πιο σωστο αρθρο το διαβασα απο τον τσαρλυ…

http://tsarly.yooblog.gr/2010/06/04/76/

Ναι οκ.
Στο ποδόσφαιρο μία φορά που τον είχα διαβάσει τα έλεγε σχετικά καλά.Στο μπάσκετ ας τα αφήσει καλύτερα.
Η λογική έγραφα πριν ότι "Δεν είναι απίθανο μια βραδιά ο Τσίλντρες να κάνει 3/3 τρίποντα, ο Πεν να θυμηθεί πως πριν επιστρέψει στον Ολυμπιακό ήταν ένας γκαρντ που τραβούσε το σκοράρισμα, ο Παπαλουκάς εκτός από οργανωτής να γίνει και σκόρερ, να βάλει και δυο τρία μακρινά ο Μπουρούσης». είναι ποδοσφαιροκριτική.
Δεν θα πω το κλασικό που ακούω τώρα τελευταία “έχεις παίξει καθόλου μπάσκετ;” αν και είναι ότι πρέπει σε αυτές τις περιπτώσεις,αλλά τουλάχιστον να διαβάζει και λίγο πριν γράψει ότι γράψει.

Μιλάμε ότι έχω ακούσει αυτόν τον παπάρα 3-4 (όσα ήταν και τα σφυριγματάκι έδρας που πήρε ο ΠΑΟ) φορές στο ράδιο γυρνώντας από ΣΕΦ και ο άνθρωπος δεν ξέρει που παν τα 4 από μπάσκετ.

σορρυ κιολας…
δεν ειμαι ολυμπιακος…
αλλα αυτο που λες ειναι λαθος…:slight_smile:
μια χαρα το γυρισαν οι γκρι το ματς

και επισης πιστευω οτι σε καμια περιπτωση δεν θα ανατρεποταν αυτη η διαφορα αν εδιναν τα σωστα σφυριγματα.

Βασικά αν απαγόρευαν την άμυνα-ξύλο του ΠΑΟ στην 4η περίοδο.Ας σφύριζαν μόνο στην άμυνα και ας άφηναν όλα τα άλλα.Ούτε που θα είχε βρει ρυθμό ο ΠΑΟ.

Σταμάτα πια με το ΝΒΑ σου εσύ!!!

Έλα μου;:p:p:p

Ε, αφού εκεί θες να καταλήξεις ότι στο ΝΒΑ δεν επιτρέπουν την άμυνα-ξύλο και γι αυτό βλέπουμε θέαμα και μπλα μπλα μπλα…

Βασικά και οι άμυνες στο ΝΒΑ είναι καλύτερες αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία.Εσύ με οδήγησες εκεί,ούτε που θα αναφερόμουν!!!

:stuck_out_tongue:

Το αν θα γύριζε το ματς χωρίς τις λανθασμένες αποφάσεις των διαιτητών σίγουρα φαινόταν απίθανο βάσει εικόνας του ματς αλλά κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να γινόταν. Πιστεύω ότι αν ο Ολυμπιακός ήταν λίγο πιο “πονηρός” στο τελευταίο δεκάλεπτο και δεν παρασυρόταν από την κακή διαιτησία ίσως μπορούσε να κλέψει το ματς ακόμα και υπό αυτές τις συνθήκες. Όμως τον Γιαννάκη μάλλον τον πήρε ο ύπνος τότε …

Για το αντιαθλητικό του Κλέιζα που είδα να γράφονται διάφορα (όχι μόνο εδώ) δεν καταλαβαίνω πού είναι το πρόβλημα, απ’τη μία όλα είχαν κριθεί (6 πόντους σε 30 δευτερόλεπτα μόνο η Εθνική τους σβήνει :P), απ’την άλλη τράβηξε φανέλα. :roll:

Στο ΣΕΦ μακάρι να μην ξεφύγει εντελώς η κατάσταση και στο/στα ματς που απομένουν η διαιτησία να είναι 50-50. Αν ο Ολυμπιακός είναι όντως καλύτερη ομάδα (που προσωπικά δεν το πιστεύω, έχει παικταράδες μεν αλλά μάλλον ανεπαρκή προπονητή, οι σχέσεις μεταξύ των παικτών δεν είναι και οι καλύτερες, χώρια που τον δέρνει ακόμα αυτή η νοοτροπία του λούζερ όπως φαίνεται σε παιχνίδια σαν το 1ο της σειράς) μπορεί ακόμα να κατακτήσει το πρωτάθλημα, θεωρητικά …

Και για να μπει ένα τέλος στην συζήτηση για τη διαιτησία της Τετάρτης, ναι, έγιναν εξώφθαλμα λάθη, όποιος δεν έχει τυφλωθεί απ’τον οπαδισμό τα είδε και τα καταδίκασε, ωστόσο δε νομίζω πως κάποιος που υποστηρίζει τον Παναθηναϊκό θα ρίξει την περηφάνια του και θα πει ότι δεν αναγνωρίζει αυτό το πρωτάθλημα ως δικαίως κατακτημένο, αλλά στην τελική, ποιος από αυτούς που υποστηρίζουν τον Ολυμπιακό καταδικάζει τα πρωταθλήματα που κερδήθηκαν με πέτσινα πέναλτι ή στα χαρτιά; Άρα δεν υπάρχει νόημα να κλαιγόμαστε είτε οι μεν είτε οι δε. Όσο γίνεται αυτό το ίδιο σάπιος θα είναι ο αθλητισμός εντός συνόρων. Tο θέμα είναι ποιοι απ’τα “μεγάλα κεφάλια” προτίθενται να βάλουν το χεράκι τους και να αλλάξουν την κατάσταση. Απ’τη στιγμή που όμως όλοι ψάχνουν ως εταιρείες να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντά τους στο χώρο, δεν βλέπω να γίνεται αυτό. Αν οι Αγγελόπουλοι, για παράδειγμα, δεν είναι τέτοιοι τύποι, οι Γιαννακόπουλοι μπορεί να είναι. Και έτσι προκύπτουν αυτά που βλέπουμε.

Για να μην πλατειάζω, τα είχε γράψει ωραία σε μία παράγραφο ο Κάρβου, απλά δε θυμάμαι σε πιο θρεντ. :stuck_out_tongue:

mon semblable, mon frere!

Να προσθέσω κι εγώ την παπαρολογία μου για το ματς της Τετάρτης.
Βλέποντας το τέλος του 3ου δεκαλέπτου με το απίθανο καλάθι του Γισικεβίτσιους (όπως μπήκε, τέλος πάντων), είπα ότι για άλλη μια φορά θα τον πιούμε. Και δικαιώθηκα. Δεν εμπιστεύομαι την ψυχολογική κατάσταση ούτε της ομάδας, ούτε του προπονητή. Και δικαιώθηκα. Φοβόμουνα και τη διαιτησία. Και δικαιώθηκα. Δεν υποστηρίζω ότι αν τα σφυρίγματα ήταν διαφορετικά, θα κερδίζαμε. Δεν το ξέρω. Μπορεί και πάλι να χάναμε. Αλλά ρε π…η μου, ας κόψει το λαιμό του ο Παο, να βρει να βάλει 7 άλλους πόντους να μειώσει τη διαφορά, όχι αυτούς. Μιλάμε για στεγνό καθάρισμα και με πολύ αηδιαστικό τρόπο και αν κάποιος διαφωνεί, δικαίωμά του.
Οι τακτικές Αγγελόπουλων δεν πρόκειται να μας δώσουν πρωτάθλημα, όσο τα Πόκεμον έχουν ψύχωση με το πρωτάθλημα, με όποιο τρόπο (ποιον Κόκκαλη μου θυμίζουν άραγε;) Έχω αρχίσει να αναπολώ την εποχή Ιωαννίδη, ο οποίος θα είχε κάνει μπουρδέλο το 1ο ματς για να έχει το 5ο κεκλεισμένων των θυρών. Εμείς στο πρώτο μόνο συγγνώμη δεν τους ζητήσαμε που δεν χάσαμε με 40 πόντους.
Όσο για το ματς της Κυριακής, πολύ περισσότερο ενδιαφέρον έχει για μένα το αν θα τελειώσει (αν αρχίσει), παρά το ποιος θα νικήσει, πλέον…

Τι έκλεισε σήμερα ο Γ.Χρυσικόπουλος του Ολυμπιακού;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ…

[SPOILER]
Την πόρτα του σπιτιού του. Αν περιμένετε για παίχτη και προπονητή δεν το έχει ο άνθρωπος.

:lol::lol:[/SPOILER]

Είδε κανείς την καινούρια φανέλα στον Γαύρο;:):!:

Μην συγκρίνεται ποδόσφαιρο με μπάσκετ.Καμία σχέση και ειδικά οι διαιτησίες.Είναι τελείως λάθος.
Είναι γνωστό ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει παίκτη να βάλει την μπάλα στο καλάθι και ότι πολλές φορές όλοι δεν έχουν καμία επαφή με το καλάθι.Ας πούμε λοιπόν ότι θέλει έναν παίκτη περιφερειακό ο οποίος θα έχει επαφή με το καλάθι πάντα.
Και φυσικά αποπροσανατολίστηκε στην τέταρτη περίοδο με αυτά που έγιναν.Το ματς είχε καταστραφεί και σε συνδυασμό με την αδυναμία του Ολυμπιακού να βάλει την μπάλα μέσα το πλήρωσε.Αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία.Όπως μου είπε και ένας φίλος μου "Είναι σαν να υπερασπίζεται ένας δικηγόρος τον πελάτη του ο οποίος είναι βιαστής και να λέει “Μπορεί να την βίασε αλλά πήγαινε και η άλλη γυρεύοντας με αυτά που φορούσε οπότε δεν φταίει και ο άνθρωπος” "

Leviathan τώρα το είδα…
Detroit Pistons μόνο αυτό…

εμαθα οτι ο ντατολο θα συνεχισει μαλλον στην αργεντινη.ειναι αληθεια?