Όπως λένε σε πολλά μέρη στη Μακεδονία…ζμπούτσαμ:):!:
Χιλιες φορες καλυτερη απο την περσινη με την ασπρη μπερτα μου φαινεται… Το θεμα ειναι και ποιος θα τη φοραει ομως… Παντως η καινουρια της Bayern ειναι απο τις πιο ωραιες ερυθρολευκες ριγωτες που εχω δει (μακαρι να χαμε Nike η Adidas)
λινκ;
Της Μπάγερν ρε τρελέ! :lol:
εμενα μου αρεσει πολυ η νεα εμφανιση του θρυλου
ε δεν την ειδες στον τελικο του τσ λ ;
οριστε
http://www.fanandmore.de/blog/wp-content/uploads/2010/04/FC-Bayern-Trikot-Home-2010-2011.jpg
και
Α σόρι νόμιζα ότι εννοούσες καινούρια καινούρια, για τη σεζόν 2010-2011 και ότι είχε παρουσιαστεί.
Ωραία είναι…ας κρατάμε τα ΛΙΓΑ ωραία που έχουμε μέχρι στιγμής:):!:
Μια που δεν έχουμε τίποτις άλλο…ας χαζεύουμε τη φανέλλα της τρομερής PUMA…χαχχχαα τόσα χρόνια ούτε μια συμφωνία της προκοπής… είναι το μόνο πράμα που ζηλεύω στο βάζελο (ADIDAS)…
οντως το μονο καλο ειναι η νεα αμφανιση του θρυλου γιατι για τα υπολοιπα…[-X
Άρχισαν τα όργανα στο ΣΕΦ!!!
με τα όργια του οακα φέρανε την κατάσταση εκεί που θέλανε. να εξοργίσουν δηλαδή τους ούνους και να έχουμε νεκρούς με σκοπό φυσικά να εισπράξει καμιά ξεγυρισμένη τιμωρία η ομάδα και να το σηκώσει πάλι η τίμια πανάθα
ολα στο σχεδιο λοιπον…α ρε ποτε θα ερθει ο μπατμαν να σας σωσει απο την πρασινη λαιλαπα κατακαημενοι…
γουσταρω μπουρουση,που οπως διαβασα,τα ειχε παρει και πεταξε μια μπαλα στους οπαδους οταν γινονταν οι συμπλοκες και εβριζε και τους αστυνομικους που ηταν περιμετρικα του παρκε.και μπραβο του που δεν κωλωνει να τα χωσει και στα δικα μας καλοπαιδα…
Ας ξυπνήσουμε στο δεύτερο, εκτός αν θέλουν από αύριο διακοπές:):!:
η σειρά τελείωσε στο παιχνίδι του οακα γιά όποιον δεν το κατάλαβε
αυτοί είστε…
Και για όσους έλεγαν ότι διαφορά 14 πόντων χωρίς διαιτησία δεν ανατρέπεται:
Σε ένα αγώνα ΠΑΟ - ΜΠΑΡΤΣΑ ναι, δεν ανατρέπεται. Σε αγώνα οσφπ - ΠΑΟ ανατρέπεται και πολύ εύκολα μάλιστα. 19-7 προηγήθηκε ο γαύρακας (+12) και σε ένα δεκάλεπτο έχανε 23-28 (-5) και μάλιστα μέσα στην έδρα του (ανατροπή 17 πόντων με σερί του παο 4-21) και δεν νομίζω να σας φταίει η διαιτησία πάλι. Πιστεύω δε, ότι οι αλήτες του Ομπράντοβιτς το έκαναν επίτηδες και σας άφησαν να κάνετε +12 για να σας δείξουν ότι ανατρέπουν ότι θέλουν, όποια ώρα θέλουν απέναντι σας. Ότι κι αν γίνει πια δεν με νοιάζει. Για πλάκα σας έχουμε, εντός εκτός και επί τα αυτά!