Ολυμπιακός

http://kourkouti.yooblog.gr/

Tωρα αν το εχει για πλακα αη γουιλ λαφ γιου
Θα προτεινα να παρουμε μεχρι το τελος τον μοντε.Χειροτερα να τα κανει αποκλειεται :smiley:

Ο Σωκράτης Κόκκαλης βρήκε τη λύση για την αλλαγή κλίματος στον Ολυμπιακό, ύστερα από το 4-0 της ΑΕΚ. Για τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές της Σούπερ Λίγκα αλλά και στο Κύπελλο ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς δεν θα είναι μόνο αρχηγός των «ερυθρολεύκων» αλλά και προπονητής.

Ο Χοσέ Σεγκούρα, που αποδείχτηκε ότι δεν μπορεί να σηκώσει το βάρος του πρωταθλητή, ύστερα από τρεις εβδομάδες παραμονής στην θέση του πρώτου προπονητή απομακρύνεται.

Ο Τζόλε είπε το «ναι» στην πρόταση του προέδρου των «ερυθρολεύκων» και το απόγευμα αναμένεται να πει τα απαραίτητα στους συμπαίκτες του αλλά και παίκτες του.

χαχαχαχααχαχαχα… Συμφωνώ απόλυτα!!! :smiley:

τι? πώς?? 8O

ναι αυτο φταιει που φαγατε τεσσαρα.οι σχεσεις του ριβαλντο με τον λεντεσμα!!!

Το πόσταρα από το in gr και είναι πρωταπριλιά. Βέβαια είναι πολύ πετυχημένο γιατί ο άνετα η προεδράρα μας παίζει να κάνει κανά τέτοιο μεγαλείο. Πάντως θα πρέπει να δεχτούμε όλοι οι γαύροι πως έχουμε και εμείς μερίδιο ευθύνης για την σημερινή κατάσταση στην ομάδα γιατί ενώ χτύπαγαν διάφορα καμπανάκια εμείς κωφεύαμε. Για παράδειγμα όταν ο Σώκρατες άφηνε την ομάδα μπάσκετ ακυβέρνητη και ουσιαστικά την ωθούσε στην ανυποληψία, εμείς λέγαμε έλα μωρέ τώρα με το μπασκετάκι κανείς δεν ασχολείται. Όταν άρχισε να αλλάζει προπονητές σαν τα πουκάμισα χαιρόμασταν που είχαμε ρίμπο και ζίο και δεν ξέρω εγώ τι…Η σημερινή αλαζονεία του πρόεδρου-που σίγουρα δεν ήταν πάντα έτσι- είναι αποτέλεσμα και δικών μας λαθών.

Ρε αφήστε… έφαγα πίκρα το πρωί. Ανοίγω ραδιόφωνο sport-fm, βάζει ειδήσεις και λέει “Έτοιμος να τα βροντήξει ο Κόκκαλης μετά το αποτέλεσμα με την ΑΕΚ και τις αποδοκιμασίες των οπαδών προς το πρόσωπό του. Πιο πιθανοί να πάρουν τις μετοχές οι Αγγελόπουλοι”. Και τρελαίνομαι στη χαρά, παίρνω ένα φίλο μου τηλ., και με που αρχίζω να το λέω, σκέφτομαι… Γμτ… Πρωταπριλιά :?

Στα μη πρωταπριλιάτικα τώρα. Αντιγράφω από sport-fm.gr:

Σε βαθιές τομές στον Ολυμπιακό, αρχής γενομένης από την πρόσληψη εγνωσμένης αξίας προπονητή, που θα εμπνέει το σεβασμό στους ποδοσφαιριστές, αποφάσισε να προχωρήσει ο Σωκράτης Κόκκαλης, με τη λήξη της περιόδου. Δεν θα ληφθούν εν θερμώ αποφάσεις πριν από τη λήξη της περιόδου, όμως όλοι είναι υπό κρίση.

Πραγματικά τις παραπάνω προτάσεις και κυρίως τα μπολντ πρέπει να τα έχω διαβάσει τουλάχιστον 6 φορές τα τελευταία χρόνια!!!

Να παρει τον Φερερ!! :lol:

Πλακα εχει παντως η φετινη χρονια. Ολο γκρινιαζαμε οτι δεν κανουμε τιποτα στην Ευρωπη και οτι δεν μας αρκουν οι τιτλοι στην Ελλαδα Φετος στην Ευρωπη καναμε μονο δυο κακα ημιχρονα (το 2ο με Λατσιο εντος και το 1ο με Τσελσι εκτος), προχωρησαμε στην επομενη φαση και γκρινιαζουμε γιατι ενδεχεται να χασουμε το πρωταθλημα!!

Anyway, το θεμα δεν ειναι η τεσσαρα για μενα. Οταν το μυαλο καθαριζει απο την ενταση του ματς συνειδητοποιεις οτι αθλιες αμφανισεις και συντριβες συμβαινουν σε πολλα ντερμπι ανα τον κοσμο. Καμια ομαδα δεν διαλυθηκε απο αυτες. Αυτο που με πειραζει ειναι οτι πανω που ειχαμε αλλαξει νοοτροπια γυρισαμε στα παλια. Σωκρατη θελουμε να δουμε μια σταθεροτητα στην ομαδα, ακους? Παρε εναν σοβαρο προπονητη και ΑΣΕ ΤΟΝ να δουλεψει 2, 3, 5 χρονια. Εσυ κατσε στα αυγα σου και μαζεψε και τους διαφορους Θεοδωριδηδες…

Για του χρονου θα ασχοληθω με το ποδοσφαιρο μονο αν δω σοβαρες κινησεις (αντιστοιχες αυυτες που πηγαν να γινουν φετος) και θα ειμαι ευχαριστημενος αν η ομαδα παιζει καλο ποδοσφαιρο και συνεχισει στην Ευρωπη την ανοιξη (ειτε σε τσουλου ειτε σε ΟΥΕΦΑ).

κατι ασχετο , επαιξε ο Ραουλ Μπραβο με την Αεκ?
γιατι βλεπω κατι δηλωσεις του , που λεει “μην ψαχνουμε να βρουμε ποιος εφταιγε μπλα μπλα μπλα…”

Είσαι τόσο χαρούμενος που ούτε να διαβάσεις σωστά δεν μπορείς…
Για Σέζαρ γράφω, Λεντέσμα διαβάζεις…#-o
Δεν υπάρχει λόγος να ασχολείσαι, αυτά είναι εσωτερικά δικά μας με τους μισθοφόρους και το πουλήτάρι…

Πήγαινε να πανηγυρίσεις γιατί δεν ξέρεις πότε θα ξαναπάρεις τέτοια χαρά, μάλλον μεσήλικας θα είσαι ως τότε…

Που εντωμεταξυ το θεμα δεν ειναι ή φερε το Λιπι ή τελος(που στο κατω κατω δε θα ρθουν τετοιοι προπονητες εδω).Ειναι να φερει ενα προπονητη αξιολογο η τελος παντων ανερχομενο(ξενο η Ελληνα,δεν ειμαι ξενολαγνος ισα ισα…) που να εχει δειξει καλα στοιχεια(στυλ Κατανετς) και να τον αφησει να κανει αυτο που θα βαλει στο κεφαλι του,χωρις υποδειξεις,επισκεψεις στο Ρεντη,πιεσεις για το νταμπλ και τα λοιπα…Δυσκολο να αλλαξει μυαλα στα γεραματα,αλλα οσο ζουμε ελπιζουμε.Απ τις πρωτες πρωτες κινησεις του καλοκαιριου θα φανει πιστευω αν αξιζει να ασχοληθουμε για τη καινουρια σεζον με το ποδοσφαιρικο τμημα η να αφοσιωθουμε στο μπασκετ…Αν δουμε παλι να αρχιζουν οι μεταγραφες ξενων παικτων χωρις να χουμε προσλαβει ακομα προπονητη κλαφτα Χαραλαμπε παλι…

Απλά αφοσίωση στο μπάσκετ γιατί εκεί σπρώχνουν χρήματα και γιατί έχουμε σοβαρό προπονητή και γενικά γιατί εκεί φαίνεται να μην κοροιδεύουν…Ακούς εκεί πρόσληψη εγνωσμένης αξίας προπονητή…Αμάν πια. Τσίπα δεν έχουν πάνω τους? Λίγο ντροπή ρε γαμώτο μου. Ελάχιστη…

και ο Αλέφας εγνωσμένης αξίας είναι…

Συμφωνώ για το περί ξενολαγνείας που το πληρώσαμε ακριβά (και εμείς και ο Κόκκαλης) με τον Νορβηγό ψαρά, αλλά ο Κάτανετς -συγνώμη κιόλας- ποιά καλά στοιχέια έδειξε; Τι έχει κάνει στα 5 χρόνια από την απόλυση του από τον Ολυμπιακό ξέρει κανείς;

Διαφωνώ με Σόλιντ. Ήταν καλός προπονητής απλά προτίμησε να κάνει τα χατήρια του Προέδρου και του Ριβάλντο. Έφτιαξε ομάδα για να παίρνει το πρωτάθλημα αφού αυτός του έδειξαν μετά την πρώτη του χρονιά πως είναι ο στόχος του Ολυμπιακού… Να κερδίζει στην Ελλάδα.

O Ολυμπιακος του Σολιντ της πρωτης χρονιας αλλωστε επαιξε το καλυτερο ποδοσφαιρο που εχω δει τα τελευταια 5 χρονια απο τον Ολυμπιακο. Με την εξαιρεση του φετινου Τσαμπιονς Λιγκ φυσικα…

ναι ρε συ karvou αλλα μην ξεχνας αυτα τα χαζα που εκανε ευρώπη. θα μου πεις ειχε αλλους παιχτες. αλλα αυτός δεν θυμαμαι να εβαζε ποτε νερο στο κρασι του οσον αφορα το συστημα που ακολουθουσε. τα ιδια παντως ελεγε και ο νικολακο (τι γίνεται…?? ) στο sportnet.

και όσο Μπαγεβιτσικός και αν είμαι, στην πρώτη του χρονιά, στα ματς του Τσάμπιονς Λιγκ η ομάδα έμπαινε πολύ καλύτερα από ότι πριν και έθεσε νομίζω τις βάσεις για τα φετινά διπλά.

@samis

Δε διαβάζω σπορνετ, αλλά όποιος έβλεπε τι ήθελε να παίξει ο Σόλιντ και τι αναγκαζόταν εν τέλη να παίξει έβλεπε πως το πρόβλημα ήταν ο Ριβάλντο. Στο τέλος αναγκάστηκε το Ριβάλντο να τον αφήσει ελεύθερο να κάνει ό,τι θέλει και στην Ευρώπη φάγαμε τα μούτρα μας. Στην Ελλάδα όμως πήγαινε ντουγρού για 2ο ντάμπλ (άσχετο που με Λεμονή ο ΠΑΣ μας απέκλεισε).

Ο Σόλιντ ήταν καλός προπονητής με πολλά κουσούρια. Αλλά ήταν καλός. Για μένα από τους καλύτερους των τελευταίων ετών…

Ναι τρομερός ο Σόλιντ…ακόμα θυμάμαι τον τραυματία Κωστούλα να προσπαθεί να μαρκάρει ενώ τρώγαμεε 4 από την Λυόν στο Καραισκάκη. Και γιατί δεν τον άλλαζε?? Επειδή δεν είχε πάρει κανέναν αμυντικό στην αποστολή…ή μήπως να θυμηθούμε ότι ο τύπος έβαζε βασικό τον Μπουλούτ…αν είναι δηλαδή ποτέ δυνατόν. [-X

Εβαζε τον Μπουλουτ επειδη δεν ειχε αλλον. Ο Βενετιδης ηταν τραυματιας και ο Γεωργατος αστα να παν. Τι να λεμε τωρα ο ανθρωπος ειχε ζητησει τον Ντραγκουτινοβιτς και του εφεραν τον Μπουλουτ, ειχε ζητησει τον Ιβερσεν και του εφεραν τον Ντανι. Ειχε ζητησει τον Μ’Πενζα και η μεταγραφη χαλασε για 100 χιλιαρικα. Ηθελε τον Αντζα απο το 2006 και ο λογος που του ειπαν οτι δεν μπορουσαν να τον παρουν ηταν επειδη δεν τον γουσταραν καποιοι παικτες.

Προπονητικα μειονεκτηματα ειχε καμποσα ο Νορβηγος αλλα το μεγαλυτερο λαθος του ηταν (οπως ειπε και ο Καρβου) οτι υπεκυψε σε Κοκκαλη, Ριμπο.

Εγω δεν ξεχνω το 2005/06 με 5 στα 5 ντερμπι και 14-3 γκολ. Και τις καλυτερες εκτος εδρας εμφανισεις στην Ευρωπη μεχρι τις φετινες.