Ολυμπιακός

η αληθεια είναι ότι με το υπάρχον υλικο και ο ίδιος ίσως να εδειχνε καλυτερα πράγματα.

Σόρρυ, ο Σόλιντ ήταν λίγος, ο Ντούσαν ό,τι μπορούσε έκανε.
Ο Τάκης, δεν έχει περγαμηνές, αλλά πολλές το ντοπάρισμα που έκανε στους παίκτες έφερνε αποτελέσματα.
Παρόλα αυτά, η ομάδα θέλει προπονητή μεγάλης κλάσης, όπως και κάποιες καλύτερες μεταγραφές.

Με το στατους των ελληνικων ομαδων στην Ευρωπη,εχουμε το διακιωμα να λεμε ενα προπονητη σα τον Σολιντ,λιγο?

Όλοι κρίνονται εκ του αποτελέσματος.

Αυτά ακριβώς!
Και τον Μπαμπαγκίντα αντί του Καστίγιο, και τις δικές του μεταγραφές Λέμενς, Νε, Μπόρχα και την απίστευτη δήλωση “¨Εχουμε πρόβλημα με τα γκολ που τρώμε από στημένα αλλά αυτό δυστυχώς είναι κάτι που δεν διδάσκεται”. Εκεί σταματάει η κουβέντα για το αν είναι καλός προπονητής κάποιος και αρχίζει η κουβέντα για το αν είναι προπονητής για να αναλάβει ομάδα στο τοπικό έστω…

Το Status του Ολυμπιακού φέτος στην Ευρώπη είναι στους 16, κάτι που ο Σόλιντ απέτυχε έστω να πλησίασει την επίτευξη του. O Σόλιντ στο Βέλγιο είναι 6ος με τη Γάνδη, 8 βαθμούς πίσω από την 4η θέση που θα τον έβγαζε στο UEFA΄και με 6 αγωνιστικές να απομένουν. Αν θέλει να τους το παίξει και εκεί Ευρωπαίος θα πρέπει να αρχίσει να σκέφτεται το Ιντερτότο. :lol:
Επίσης, χάρη στο “ανοιχτό” παιχνίδι του Νορβηγού από τις 6 πρώτες ομάδες η Γάνδη έχει τη χειρότερη άμυνα με 40 γκολ με την επόμενη χειρότερη να έχει δεχτεί μόλις 28!

Ρε, καντε τον Γιαννακη προπονητη ΚΑΙ στο ποδοσφαιρο…

Αντιγράφω από sport-fm…Ξέσπασμα Τζόρτζεβιτς στο Ρέντη. «Είμαι ένα βήμα πριν από το κώμα. Τέτοια ξεφτίλα δεν την έχω νιώσει», είπε ο αρχηγός των Πειραιωτών.
Οκ είμαι πλέον σίγουρος ότι μας δουλεύουν. Τέλος πάντων να τους δω σήμερα με τον Θρασύβουλο εάν ντρέπονται όντως

εδώ δεν ντρέπονται οι οπαδοί του γαύρου να πανηγυρίσουν το πρωτάθλημα στα χαρτιά, θα ντρέπονται οι παίκτες…? χοχοχο

Καλά κερδίστε εσείς πρώτα τον Εργοτέλη και βλέπουμε…Όχι τίποτα άλλο, η ΑΕΚ έχει μια καλή παράδοση με τις μικρότερες ομάδες όταν πάει για πρωτάθλημα. Θυμίσου π.χ. το ματς με Ιωνικό κλπ κλπ. Στο μεταξύ δεν μας είπες τίποτα για τον διαιτητή του Καλαμαρια -ΑΕΚ που έφαγε αποκλεισμό 3 αγωνιστικές…Τα χαρτιά είναι άλλο πράγμα ε? Άντε τώρα φύγε από δω αλήτη, ξέρω που μένεις και ποιος είσαι :smiley:

Σύμφωνα με τις αιματολογικές εξετάσεις που είχαν γίνει πριν διώξουμε Λεμονή (έτσι είπε σήμερα στο σπορτ-φμ ο ρεπόρτερ Ολυμπιακού) Τζόρτζεβιτς και Στολτίδης έχουν φτάσει στα όρια της αναιμίας και πολύ χάλια είναι ο Ντάρκο με Λεντέσμα. Λογικά για αυτό το λέει ο Τζόλε και δεν είναι καθόλου απίθανο. Οι πάσες του στο ματς με την ΑΕΚ ήταν αδύναμες οι περισσότερες και για αυτό κόβονταν τόσο εύκολα οι συρτές μακρινές του…

Στην εφτάρα δεν έπαιζε ο Τζορτζεβιτς? :-k

:lol: :lol: :lol: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley:

Ξέρει τι λέει, στην εφτάρα δεν έπαιζαν απέναντι ο Μπούρμπος και ο Μάχο…

Εγώ λέω το εξής γιατί αυτά με τις αναιμίες και τη κακή φυσική κατάσταση μου φάινονται λίγο κάπως…Όταν κάποιος είναι στα όρια της κατάρευσης, στόμα έχει και μιλιά για να το πει στον προπονητή του εάν φυσικά αυτός δεν το έχει διαπιστώσει. Γιατί δηλαδή πρέπει σώνει και ντε να παίξει Στολτίδης, Τζόλε, Λεντέσμα, Κοβάσεβιτσ στο ματς με την ΑΕΚ ενώ είναι κουρασμένοι??Οκ οι αντικαταστάτες μπορεί να μην είναι ισάξιοι αλλά ο ξεκούραστος Μενδρινός είναι καλύτερος από κουρασμένο λεντέσμα… Βλακείες των δημοσιογράφων.

Εγώ σήμερα όπως είδα το ματς, είμαι σχεδόν βέβαιος πως έχουμε καταρεύσει. Οι μισοί μας παίκτες φαίνονταν πιο αγύμναστοι και άθλιοι από αυτούς του Θρασύβουλου…

Εδω Λεντεσμα (επι 90 λεπτα), Τζολε και Νταρκο (ως αλλαγες αυτοι) επαιξαν μεχρι και σημερα!

Οι μισοι παικτες ηταν οι 12 απο τους 14 που επαιξαν και οι αλλοι μισοι ο Παντος με τον Σισιτς? :lol:

καλά, τώρα με Σεγκούρα μην περιμένεις να δεις Κατσικογιάννηδες και Παπαδόπουλος. Πριν το Λεμονή τελευταία φορά που είχαμε δει παίκτες από ακαδημία στην ομάδα, ήταν από την προηγούμενη θητεία του Λεμονή. Νομίζω πως ο Σεγγούρα θα συνεχίσει με τους 14-15 ακριβούς παίκτες και ό,τι βγει.

Ο Σέζαρ πάλι ήταν μαύρη τρύπα και ο Λεντέσμα δεν έκανε σπριντ ούτε για δείγμα…

O Σέζαρ ειδικά γιατί έπαιξε απόψε;

για οσους ενδιαφερονται ειχα ακουσει στο σπορ -φμ απο τον νικολακοπουλο στους αντωνηδες οτι του χρονου οι ολυμπιακοι να περιμενουν κατωτερες μεταγγραφες και σε ποσοτητα και σε ποιοτητα…τωρα δεν ξερω αν θα ισχυσει ειδικα αν χασει πρωταθλημα και κυπελλο…

Πιο πολυ μαυρη τρυπα ηταν ο Ντομι και φυσικα η ανυπαρξια αμυντικων χαφ διπλα στον Λεντεσμα. Επισης ο Λεντεσμα, μπορει να μην εκανε σπριντ αλλα τουλαχιστον εδινε και καμια σωστη πασα που και που και ξεκινουσε μια υποτυπωδη αναπτυξη.

Βεβαια, οταν δημιουργικα ο καλυτερος παικτης σου ειναι ο Παντος, τα υπολοιπα σχολια περιττευουν…