Ολυμπιακός

Ψυχολογικά η ομάδα έχει καταρεύσει , αυτό είναι το σίγουρο. Ακυβέρνητο καράβι

Που ειναι σαφως χειροτερος του Νικοκουνελιδη…

ΟΚ, βαλατε 4 μια φορα κι εσεις αλλα μην φτανετε σε γραφικοτητες…

Πιστεύεις σοβαρά πως δεν είναι; :-s

Κρισπ, όπως ξέρουμε καλά και από πικρή πείρα εμείς, τα μεγάλα σκορ και οι θρίαμβοι θέλουν διαχείριση μετά…

Εδώ θα είμαστε και θα τα λέμε :wink:

Σοβαροτατα μαλιστα. Το γκολακι του Λυμπε παιζει να μην το ειδε και ειναι επικη η φαση που κοντεψε να την βαλει μεσα σε μια ακινδυνη και χωρις πιεση σεντρα του Ριβαλντο. Καλα, δεν θα αρχισω να απαριθμω τις γκελες της καριερας του γιατι το ποστ θα γινει πολυσελιδο…

Όπως τα βλέπω τα πράγματα στο ποδοσφαιρικό τμήμα, φοβάμαι πολύ πως θα ξαναζήσουμε πολύ δύσκολα χρόνια… Τώρα που φτιάχνουμε ομάδα στο μπάσκετ, καταστρέφουμε αυτή του ποδοσφαίρου…10 χρόνια πριν σε παρόμοια φάση δεν ήμασταν?

ναι,αλλά διαφορετική η διοίκηση στο μπάσκετ απ’του ποδοσφαίρου…

Kαλά τώρα δεν ξέρω αν έχει νόημα να συζητάμε…8O
Nαι μπορείς να φτιάξεις μία σειρά από αρνητικά highlights καριέρας. Nα βάλεις μέσα και τα γκολ από το Ελλάδα -Τουρκία 1-4 και από το Ολυμπιακός -Ρόζενμποργκ 1-3 κλπ.
Επίσης μπορείς να φτιάξεις και ένα DVD που να αποδεικνύει πως χωρίς τον Αντώνη που φέτος έχει κάνει ρεκόρ αποκρούσεων σε πέναλτυ ο Ολυμπιακός θα ήταν εκτός πρωταθλήματος από τον Ιανουάριο, δεν θα είχε προκριθεί από τον όμιλο στο Champions League, και η Ελλάδα δεν θα ε΄θχε κερδίσει το Euro το 2004. Η ουσία είναι πως όλοι οι τερματοφύλακες μπορούν να φάνε αστεία γκολ ειδικά όταν η άμυνα τους τους εκθέτει…
Τεσπα, δεν έχει νόημα να σε πείσω, μήπως πρόκειται να τον πάρει η ΑΕΚ; :roll:
Αν σε χαλάει τόσο για την Εθνική γράψε στον Ρεχάγκελ να βάλει τον Χαλκιά ή τον Τζόρβα που κάλεσε πρόσφατα να νιώσεις ασφάλεια… :stuck_out_tongue:

Δεν χρειάζεται τόση απαισιοδοξία. Και το καλοκαίρι του 2004 υπήρχε τέτοια απογοήτευση μετά τον τελικό κυπέλλου και μπορέσαμε να ανακάμψουμε. Υπομονή… :wink:

Η απογοήτευση δεν προέρχεται από την ήττα αλλά από το ότι δεν βλέπω τον Κόκκαλη διατεθειμένο να δείξει υπομονή. Ρε σεις αφού φέτος τα πήγαμε σούπερ για τα δεδομένα ελληνικής ομάδας στο C.L. και ο πρόεδρος έδιωξε τον προπονητή…Απλά δεν βλέπω μέλλον. Πάλι στα ίδια αυτό το καλοκαίρι. Παρέλαση ονομάτων και παικτών και πάλι από την αρχή.
Ανατροπή της κατάστασης θα ήταν ΜΟΝΟ εάν ο πρόεδρος έσκαγε λεφτά για σούπερ ξένο προπονητή και έφερνε και κορυφαίους παίκτες(στυλ Καρεμπέ) και ΜΟΝΟ εαν τους άφηνε να δουλέψουν με ηρεμία για να χτίσουν ομάδα. Επειδή ΔΕΝ πιστεύω ότι υπάρχει τέτοιο μέλλον, απογοητεύομαι:?

Λοιπον, ΟΛΟΙ οι τερματοφυλακες κανουν και εχουν δικαιωμα στα λαθη και πολλες φορες τρωνε υπερβολικη κριτικη ενω δεν θα 'πρεπε. Ο Νικοπολιδης εν πασι περιπτωσι ειναι καλος τερματοφυλακας, το αρνητικο του πιστευω ειναι οτι θα ειναι ή του υψους ή του βαθους σε εναν αγωνα. Αν και φυσικα στους περισσοτερους εχει καλη αποδοση. Αλλα το να εχεις τερματοφυλακα τον Νικοπολιδη και να μιλας υποτιμητικα για τον Μαχο… ε, ειναι αστειο.

Μια χαρα τα πηγε φετος ο Ολυμπιακος αλλα οπως δεν γινεται ο φροντιστης της ομαδας να ειναι και φυσιοθεραπευτης, ετσι δεν γινεται και ο προεδρος να το παιζει και προπονητης.

Καταλαβαίνω απόλυτα τι λες. Και εγώ είμαι πολύ δυσαρεστημένος που έδιωξε τον Τάκη, εκεί ήταν το μεγάλο πισωγύρισμα. Σούπερ ξέον προπονητή δεν μπορεί να φέρει πιστεύω. Δεν το έχει κάνει ποτέ και ακόμα και αν τα κατάφερνε δεν θα είχε την υπομονή που χρειάζεται. Το έχει αποδείξει…
Από την άλλη μεγάλο ξένο φέρνει όποτε βρίσκει την ευκαιρία… 8)
Για να δούμε…

ΟΚ, θεωρείς τον Μάχο ανώτερο του Αντώνη και δεν έχει νόημα να σε πείσω, μάλλον το βλέπεις κάπως οπαδικά. Να στο πως αλλιώς, να συγκρίνουμε ΑΕΚτζήδες με ΑΕΚτσήδες: To να έχεις τερματοφύλακα τον Σορεντίνο και να καταλήγεις με τον Μάχο, τι έιναι; Ενίσχυση;

Με το 2ο που λες συμφωνωνούμε όλοι νομίζω. Τα λες σαν να ήσουν Oλυμπιακός.

ο Νικοπολίδης της περιόδου 04-06 ήταν εξωγήινος. από τότε μέχρι σήμερα πέφτει σιγά-σιγά. ο Σόρε είναι καλύτερος του Μάχο κ ο Νικοπολίδης καλύτερος του Μάχο επίσης. η μόνη διαφορά είναι ότι ο Μάχο είναι ένας πολύ καλός τερματοφύλακας, απλά οι άλλοι είναι καλύτεροι.

Τον Αντώνη πάντως όσο περνάει ο καιρός τον φοβάμαι όλο κ περισσότερο. Στην κακή του μέρα (ΑΕΚ, Τουρκία) τρώει πολλά…

Ο Μάχο είναι απλά καλός, ειδικά μετά τους τραυματισμούς του. Πολύ ψυχρός για τερματοφύλακας μου φαίνεται. Ενώ ο Σορεντίνο είχε κάτι μεσογειακό και ταχωνε.
on topic: O Νικοπολίδης είναι από τους καλύτερους τερματοφύλακες στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή, ενώ παλιότερα ήταν και στην Ευρώπη από τους καλύτερους. Στο ντέρμπι δεν νομίζω ότι έφταιγε αυτός με μια άμυνα να καταρρέει. Στην κεφαλιά τι να κάνει ? Στα τετ α τετ του Εντίνιο και του Καφέ ? Ίσως στο σουτ του Λύμπε να μπορούσε να αντιδράσει καλύτερα, αλλά η εκτέλεση ήταν πάρα πολύ καλή.
Ήταν πολύ νευρικός και μάλλον είχε επηρρεαστεί από τα μπινελίκια που άκουγε πριν και κατα τη διάρκεια του αγώνα από τους ΑΕΚτζήδες, ειδικά μετά τα 2 γρήγορα γκολ.
Εμείς πρέπει επειγόντως να πάρουμε έναν τερματοφύλακα επιπέδου Σορεντίνο και πάνω και να κρατήσουμε έναν από Μορέτο και Μάχο για πάγκο. Εξάλλου έχουμε και τον “μικρό” Αραμπατζή.

Δεν νομίζω πως υπάρχει πιό αξιόπιστη λύση εν όψει Euro. Πόσο μάλλον που εγώ πιστεύω πως γενικά φέτος έχει κάνει καλή χρονιά με εξαίρεση το ματς με την ΑΕΚ (Αποκρούσεις πέναλτυ, Ευρώπη κλπ). Με την ΑΕΚ δεν μπόρεσε να μας σώσει μόνος του, ΟΚ είχε κακή μέρα και ο Αντώνης την ίδια μέρα που γενικά η ομάδα ήταν χάλια. Να τον τελειώσουμε για αυτό; [-X Δεν νομίζω πως θα έπρεπε.

Λουκ, μάλλον δεν έχεις δει πολύ Ολυμπιακό φέτος. Ο Νικοπολίδης είναι καλύτερος από κάθε άλλη χρονιά. Πέραν αυτού, νομίζω ότι κάθε τερματοφύλακας “δικαιούται” και μια “κακή” μέρα. Μην ξεχνάμε ότι η συγκεκριμένη θέση είναι με διαφορά η πιο δύσκολη στο ποδόσφαιρο. Είναι και πουτάνα η μπάλα, ε δε γίνεται να τα πιάνεις όλα. Δεν πιστεύω πως με την ΑΕΚ ήταν σε κακή μέρα ο Νικοπολίδης. Με την Τουρκία να, ήταν κακό παιχνίδι, αλλά θυμάστε πριν πόσο καιρό ήταν; Από τότε είναι σταθερότατος.

το ματς με την Τουρκία ήταν πέρσι το Πάσχα ρε παιδιά! Ας μη του κρατάμε ακόμα κακία για ένα κακό παιχνίδι πριν από ένα χρόνο. Και ο μόνος λόγος που μας κακοφαίνεται το ματς του με την ΑΕΚ είναι γιατί δεν έκανε το παιχνίδι που έκανε όλη την υπόλοιπη χρονιά. Όχι γιατί μας κρέμασε ή τίποτα τέτοιο.

Ο Νικοπολίδης παραμένει ο καλύτερος τερματοφύλακας στην Ελλάδα μακράν. Όσο για Εθνική είναι κρίμα που έπεσε ο Χαλκιάς τώρα στα τελειώματα, γιατί ο Χαλκιάς υπερτερεί στις εξόδους που πλέον είναι το μόνο σημάδι του χρόνου στο Νικοπολίδη και θα ήταν καλό να τον έχουμε για ματς που προβλέπονται πολλές σέντρες από τους αντιπάλους (π.χ. Ισπανία)

O Νικοπολιδης ειχε παντα προβλημα στις εξοδους οταν ερχονται μπαλιες απ’τα πλαγια αλλα ειμαι πεπεισμενος (και ενω “παω” πολυ τον Χαλκια) οτι αξιζει να ειναι ο πρωτος τερματοφυλακας της εθνικης. Στο ματς με την ΑΕΚ κινηθηκε στα ιδια επιπεδα που κινηθηκαν και οι συμπαικτες του. Απο τα γκολ, μονο στο 3ο ειχε μικρη ευθυνη αλλα ειχε μεγαλυτερη στο οτι δεν καταφερε να οργανωσει καλυτερα την αμυνα του (με αυτο δεν εννοω οτι εφταιγε για τα γκιουμια του Σεζαρ πχ…) .

Επειδή δε το έγραψα για τις αιματολογικές εξετάσεις και το διάβασα σήμερα από Κάρπετ, το δηλώνω πως προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι η ιστορία με τις αιματολογικές εξετάσεις των ποδοσφαιριστών πρέπει να είναι μούφα και μάλλον γίνεται γιατί είναι ο μόνος τρόπος για να ρίξουν το φταίξιμο πάλι στο Λεμονή και το προηγούμενο τεχνικό επιτελείο.

Δε μπορώ να δεχτώ πως ο Λεντέσμα με 4 μήνες μπάλα, όπου 2 φορές σταμάτησε προπονήσεις για μεγάλο διάστημα λόγω θλάσης, έχει καεί τόσο πολύ…

Αηδια μου προκαλει προσωπικα.