Ολυμπιακός

Δεν είναι καινούργια μόδα. Πάντα δυσφημούσαμε τον προπονητή που έφευγε από εμάς. Το περίεργο είναι πως συνολικά στον κόσμο του Ολυμπιακού και τις 2 φορές που διώξαμε Λεμονή ο κόσμος δυσανασχέτησε ενώ με άλλους πιο πετυχημένους προπονητές, ο κόσμος το δέχτηκε και χειροκρότησε την αλλαγή…

ΥΓ. Εδώ βάλαμε κοτζάμ Τόμιτς να δυσφημίσει τη δουλειά του Ιωαννίδη και να ψευδομαρτυρήσει. Τι να λέμε τώρα?

Τελος παντων.
Λιγο με αφορα πια τι θα κανουμε στην μπαλα. Τουλαχιστον μεχρι το τελος της σεζον.

εμ από ένα σημείο και μετά παύεις να τρως κουτοχρταράκι… και δεν κοιτάς το δεντρο… βλέπεις το Σωκράτειο δάσος…

Credits στο Γιάννη που το βρήκε:

:lol: :lol: :lol: #-o

Ελεος… :lol:

Δεν μπορω να καταλαβω μερικα πραγματα.

Τελος ο Σεζαρ λεει γιατι ειπε οτι ποναει ο λαιμος του και δεν μπορουσε να προπονηθει στη βροχη. Μου φαινεται εντελως ηλιθιο να επικαλεστηκε τετοιο προβλημα και να περιμενε να τον πιστεψουν. Απλα θελουν να τον διωξουν (αλλη μια λαθος κινηση κατ εμε) και εβγαλαν αλλη μια μουφα προς τα εξω.

ο ίδιος δήλωσε ότι είναι μια χαρά, πλά δεν μπορούσε να προπονηθεί σωστά χτες. Μερικοί νομίζουν ότι κάνοντας αυτό που λες, δεν θα τους καταλαβαίνουμε κιολας. Φταίνε όλοι πλην του κοκκαλη…

ω θεε8O

Σιγά ρε παιδιά,εδώ χουφτόνονται όλη την ώρα οι ποδοσφαιριστές…

Δε σας χαλασε ο Μιρνες σημερα!!! Οσο και να φαινεται αστειο, τον πιστευω τον παικτη.

Επισης με Αντζα τραυματια με θλαση και Σεζαρ “εκτος ομαδας” να δω ποιος θα παιζει κεντρο αμυνας στα επομενα δυο ματς (και ιδιως στα Play-off αν δεν το παρουμε).

εμένα ουτε ο Σίσιτς με χάλασε σήμερα, ούτε ο Μήτρογλου και στεναχωρήθηκα που δεν έπαιξε και ο Νούνιεζ.

Κανονικά το πρωτάθλημα θα έπρεπε να το είχαμε πάρει εδώ και ένα μήνα και τώρα να μάζευαν εμπειρίες και να έμπαιναν ομαλά στην ομάδα παίκτες όπως ο Σίσιτς, Νούνιεζ, Μπελούτσι, Κατσικογιάννης, Μήτρογλου, Παπαδόπουλος…

Είμαι ο μόνος που εκνευρίζεται στα τελευταία ματς που βλέπει πως μπαίνουμε με έναν επιθετικό μόνο?

Μαλλον με 5 επιθετικους (η επιθετικογενεις) μπαινουμε στα τελευταια ματς και στο κεντρο βολοδερνει μονος του ο κακομοιρης ο Λεντεσμα, γι αυτο και οι αντιπαλοι χανουν γκολ με το τσουβαλι.

μετράς και το Λεονάρντο?

Σωστά τα λες karvou αλλά ο Σεγκούρα δεν χαμπαριάζει.Βέβαια από την άλλη ο Κωνσταντίνου δεν είναι για να μπαίνει σε ματς και τον Μήτρογλου δεν φαίνεται να τον εμπιστεύονται. Ελπίζω βέβαια μετά το χθεσινό ματς να αλλάξει αυτό.
Άσχετο αλλά ο Λεονάρντο δεν είναι ίδιος ο Μάικλ Τζάκσον επί εποχής θρίλερ?:smiley:

Οχι, μετραω το Στολτιδη που παιζει σχεδον κρυφο φορ.

μόνο όταν γίνεται σέντρα από τα δεξιά. Δε τον θεωρώ επιθετικογενή και αν τον θεωρήσω τέτοιον, τότε ειναι πολύ κακός επιθετικογενής. Κοντρόλ σαν του Πάντου, καθυστερεί την ανάπτυξη και κάνει πάντα το safe game δίχως ρίσκο. Εγώ αμυντικό χαφ τον θεωρώ ακόμα και τώρα.

Αμυντικο χαφ ειναι ρε, απλα ο Σεγκουρα ανεβαζει και τους δυο μεσους (Στολτιδη, Μπελουσι) πολυ ψηλα. Αυτο ηθελα να πω. Αποτελεσμα, να μενει απελπιστικα μονος ο Λεντεσμα στο κεντρο και ανασταλτικα να εχουμε προβλημα…

Οι Αυστριακοί λένε πως μπαίνουμε σφήνα για Ίβανσιτς! Επίσης ο Κλέιτον λένε πως συμφώνησε, και είμαστε κοντά και σε Κυργιάκο. Μην ξεχνάμε πως έχουμε ήδη και Γκαλίτσιο / Παπαδόπουλο (του Ήρα).
Μια χαρά μας βλέπω.

Το ξέρω πως είμαι κολλημένος, αλλά δεν αντέχω και θα το πω…

Ο Μπάγεβιτς πριν από 4 χρόνια είχε ζητήσει να πάρει ο Ολυμπιακός από τη Λάρισσα τον Σίσιτς και τον Κλέητον από την Καλαμαριά και η Θύρα 7 γελούσε και τον έκραζε…

Ενας προπονητης μας λειπει βεβαια. :slight_smile: