Ολυμπιακός

Για Ιβανσιτς αυτο που ακουσα ειναι οτι ασχολειται και ο ολυμπιακος αλλα δεν ειναι στα αμεσα ενδιαφεροντα του…

Tωρα αντιπαραθετης τις αποψεις ενος ματσου μπετοβλακες με αυτην του κορυφαιου προπονητη που εχει δουλεψει στην Ελλαδα, ετσι?:wink:

μπετόβλακες -ξεμπετόβλακες, έβαλαν το χεράκι τους για να τον διώξουμε…

Πληρώστε ρε βλάκες τον Τουρέ!!! Έλεος! Έναν παίκτη μας έφτασε σε μεγάλη ομάδα και αντί να τον έχουμε στα ώπα ώπα μπας και επιστρέψει και για να μας διαφημίζει, τον έχουμε φεσώσει!

Καλά, μην είσαι και τόσο σίγουρος πως όλα είναι όπως τα λέει ο Τουρέ…
Παιχταράς, αλλά ως άνθρωπος δεν είναι και τόσο αξιόπιστος…

δεν πιστεύω τον Τουρέ όταν λέει πως του χρωστάνε. Πιστεύω όλους μας τους ξένους που το λένε όταν φεύγουν από τον Ολυμπιακό (Ριβάλντο, Καρεμπέ, Τουρέ, κλπ) :wink:

Παρακαλω να μη γραφετε το ονομα Γιαγια Τουρε σε αυτο το θρεντ γιατι με πιανει μελαγχολια.

Xρωστάνε στον Καρεμπέ;;;; :-k

Εδώ αυτός όποτε έρχεται στάζει μέλι, πέρυσι έπαιξε και στο φιλικό των βετεράνων στη φιέστα, το ίδιο και ο Ζέτερμπεργκ.

έτερον εκάτερον… Μας πήρε κανά χρόνο να του δώσουμε τα χρωστούμενα (συνήθως δεν είναι δόσεις συμβολαίου, αλλά πριμ τίτλων). Αρκετοί έχουν γκρινιάξει για αυτό το θέμα όμως. Είναι παλιά τακτική της διοίκησης να καθυστερεί τέτοιες πληρωμές

δε γαμιεσαι ρε τουρε…
οταν εφευγες και ξεχνουσες να γυρισεις,ηταν καλα?

Ξεχασε να γυρισει?
Η ξεχασαν στη διοικηση να βγαλουν βιζα στη γυναικα του?

Ρε παιδιά, το έχουμε πεί πως πολλά στη διοίκηση του Ολυμπιακού δεν λειτουργούν όπως θα θέλαμε, αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία για τον Τουρέ: Kαι αυτό να είχε συμβεί, όφειλε ως επαγγελματίας να επιστρέψει χωρίς την γυναίκα του, να παει να προπονηθεί και να κάνει και την πλατεία Αλεξάνδρας μπουρδέλο για το θέμα της βίζας της γυναίκας του πηγαίνοντας το θέμα ως τον Κόκκαλη. Τότε ποιόςθα μπορούσε να του πεί κάτι; Aντί για αυτό, έπαιζε κρυφτούλι και έβγαλε το θέμα μέσω των ΜΜΕ… [-X

ώπα! Μπάστα! (Σάσα Μπάστα)

Την γυναίκα μου μόνη της σε μια ξένη χώρα και έγκυο δε θα την άφηνα ούτε εγώ… Περισσότερο και από επαγγελματίας είναι οικογενειάρχης και άνθρωπος.:wink:

Αν Σωκρατης και Λουβαρης ειχαν λιγο μυαλο, ο Τουρε θα εμενε και δευτερη χρονια και θα εφευγε περσι το καλοκαιρι με χρηματα αναλογα του Καστιγιο. Ειναι το αυτονοητο οτι οταν εχεις στην ομαδα σου εναν παικτη που φαινεται οτι ειναι 3 κλασεις πανω απο οποιονδηποτε αλλον στην Ελλαδα κανεις τα παντα ωστε να αισθανεται καλα και να αποδιδει τα μεγιστα.

το οτι ο τουρε ξεχωριζς σαν την μυγα μες το γαλα,απο τους υπολοιπους ειναι γεγονος.
Ομως,δεν υπηρχε περιπτωση ουτε 1 στο εκατομμυριο,να μεινει για δευτερη χρονια…

ούτε εγώ πιστεύω πως θα έμενε, αλλά πιστεύω ότι και εμείς δεν κυνηγήσαμε σωστά τα συμφέροντα μας, κάνοντας ακόμα πιο βέβαιη την πώληση του. Ας λέμε πάντως πάλι καλά που τον χαρήκαμε κι αυτόν για ένα χρόνο.

με τον τουρε,το μονο που μπορουσαμε να κανουμε εκεινη την περιοδο,θα ηταν να κρεμασουμε το δελτιο του.αλλα εννοειτε προτιμηθηκε να δωθει στη μονακο.
τεσπα,ολα αυτα ειναι για να εχουμε να λεμε.
η μεγαλη ωρα ειναι σημερα…

Το ξερω και αυτο ειναι αλλος ενας λογος που δεν τους παω μια. Ομως μια διοικηση που ακουει ευλαβικα αυτους, τι ειναι??

δεν ξέρω… Ας το πάρει το ποτάμι :stuck_out_tongue:

Εγω ρωταω εσενα ρε σαν γκουρου…! :stuck_out_tongue:

Για να πω και κατι σχετικο, μετα το ματς σας με την ΑΕΚ, ηθελα να παρετε ολα τα υπολοιπα ματς και μετα να βγει η πολυποθητη αποφαση του CAS και τσουυυυυυυπ! :lol:
Αχχχχχχχχχχχ!:stuck_out_tongue: