Ολυμπιακός

Ε και να βγει η απόφαση του CAS δεν έγινε και τίποτα. Εάν είναι θετική, οκ πήραμε και τυπικά το πρωτάθλημα .Εάν είναι αρνητική οκ χάνουμε 3 βαθμούς και ίσως και το πρωτάθλημα. Εδώ έχουμε τον Σεγκούρα προπονητή, το πρωτάθλημα μας ενδιαφέρει?

Τι να πω, χαιρομαι να βλεπω τετοιες αθλητικες και ορθολογιστικες αποψεις. Φετος ο Ολυμπιακος ξεκινησε με πραγματικα καλο σχεδιασμο και χαρηκα πολυ στις νικες του στην Ευρωπη. Βεβαια δεν ηταν κατι τυχαιο. Ειχε ενα καλο πλανο πανω στο οποιο επρεπε να συνεχιζει να χτιζει και φυσικα πιστευω οτι πηγε πολυ πισω με την αποπομπη Λεμονη και ακομα πιο χαμηλα με τις σποντες περι “αναιμιας” και αλλα παρομοια πεη κυανα.
Οπως εγραψα και σε αλλο τοπικ, πολλους Ολυμπιακους οχι απλα τους ενδιαφερει να παρουν το πρωταθλημα πανω απ’ολα αλλα τους φτιαχνει περισσοτερο το να το παρουν στα χαρτια…!#-o
Ειδωμεν…

Φερτε καναν προπονητη γαμω!

Ρε φανταστειτε να φερει κανα Ραικαρντ:lol:

Θα καινοτομήσουμε πάλι. Τεχνικός διευθυντής- μάγειρας ο Ίλια Ίβιτς. Προπονητής-λέκτορας ο Σεγκούρα και βοηθός προπονητή-“μεταφέρω το χαρτάκι με την 11άδα” ο Ματζουράκης.
Φυσικά έχω ακόμα ελπίδες πως μπορεί να φέρουμε πίσω τον Κόλλια, τον Αλέφα ή τον Μπιγκόν. Αουτσάιντερ ο Αναστόπουλος…Κρυφός πόθος ο Μαλεζάνι :smiley:

Ισχυει οτι ο Τορο παιζει με προβλημα στα γονατα ?

8O Στο Φως σήμερα λέει πως ίσως σκεφτούν στην ομάδα να γίνει πρόταση στον Μπάγεβιτς!!;;!!;;!!
:!:

2η επιστροφή? αμφιβάλλω πολύ…

Μα τον Νεμδεανγκα, εγω που ειμαι αντι-Μπαγεβιτσικος, τον προτιμω 1000 φορες απο καποιον τυχαρπαστο Ισπανο (τυπου Φλορες) που απ’ οτι φαινεται θα μας φορτωσουν.

αφου ο φλορες ειπε οτι σας εριξε χυλοπιτα…

Τυπου Φλορες ειπα. :slight_smile:

[SIZE=“5”][COLOR=“Red”]ΘΡΥΛΕ ΤΟΝ ΓΗΠΕΔΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ
ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΩΜΕΝΕ ΜΕΓΑΛΕ ΚΑΙ ΤΡΑΝΕ
ΕΧΕΙΣ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ
ΤΟΝ ΠΥΡΙΝΟ ΣΟΥ ΚΟΣΜΟ
ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΥΓΑ ΠΟΤΕ
ΟΛΥΜΠΙ ΟΛΥΜΠΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ
ΟΜΑΔΑ ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΟΥ
ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ ΜΟΥ
ΟΛΥΜΠΙ ΟΛΥΜΠΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ
ΟΜΑΔΑ ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΟΥ

ΔΟΞΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ
ΧΙΛΙΟΤΡΑΓΟΥΔΙΣΜΕΝΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΞΑΚΟΥΣΤΕ
ΤΡΕΜΟΥΝ ΣΤ’ ΑΚΟΥΣΜΑ ΣΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ
ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΣΑΝΤΟΣ ΚΙ Ο ΠΕΛΕ
ΟΛΥΜΠΙ ΟΛΥΜΠΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ
ΟΜΑΔΑ ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΟΥ
ΟΛΥΜΠΙ ΟΛΥΜΠΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ
ΟΜΑΔΑ ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΟΥ
ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ ΜΟΥ [/COLOR][/SIZE]

Έτσι να μη χάνουμε τη φόρμα μας! 8)

ξερω και μια παραλλαγη αλλα δεν τη λεω…:!:

Τέλος χρονιάς, επιχειρώ σύνοψη των συμπερασμάτων για την ομάδα μας.

Παίκτες που έπαιξαν πολύ:

[SPOILER]Νικοπολίδης: Σταθερότατος και ένας από τους σημαντικότερους παίκτες μας. Το τελευταίο κακό παιχνίδι του, ήταν πέρσι τέτοια εποχή με τη Τουρκία στο Καραϊσκάκη και όλοι οι μη Ολυμπιακοί θέλουν να πιστεύουν πως κάνει συχνά τέτοια παιχνίδια. Συμπλήρωσε ένα χρόνο με εξαιρετική παρουσία.

Άντζας: Η καλύτερη μεταγραφή μας κατ εμέ. Επανήλθε βελτιωμένος και είναι εγγύηση για την άμυνα. Όταν η μπάλα πλησιάζει στην περιοχή κοντά του, είναι δεδομένο πως με κάποιο τρόπο θα την ακουμπήσει.

Ζεβλάκωφ: Τον πήραμε τζάμπα, τον έχουμε βάλει σε όλες τις θέσεις και πάντα έπαιζε εκνευριστικά σταθερά και καλά. Αξίζει να μείνει κι άλλο στην ομάδα

Στολτίδης: Ακόμα δεν κατάλαβα πως το παλληκάρι αυτό δεν έχει πάθει ακόμα υπερκόπωση

Λούα Λούα: Εκπληκτικός στην Ευρώπη που κατάφερνε να φεύγει σφαίρα στην επίθεση και να κρατάει τη μπάλα, ώστε να κερδίσει η ομάδα κάμποσα μέτρα και να ανασάνει. Υπερπολύτιμη η προσφορά του όταν παίζαμε με 3 αμυντικά χαφ, αφού δίχως αυτόν ξεκοβόταν η επίθεση μας (Ντάρκο) από τα χαφ.

Ντάρκο: Ξεκίνησε τρομερά, αλλά καθότι ΠΟΤΕ δεν ξεκουράστηκε πέθανε από την κούραση στο τέλος. Αν τον ξεκούραζε στα μικρά ματς κάποιος άλλος (ή αν δεν ήταν ο μόνος παίκτης που σκόραρε στα ματς μας) ίσως να είχε τελείωσει το πρωτάθλημα και πρώτος σκόρερ. Χρειαζόμαστε σέντερ φορ οπωσδήποτε. Εκτός αν αποφασίσουμε να στηρίξουμε το Μήτρογλου που είναι μεν καλός για Ελλάδα, αλλά ακόμα ανέμπειρος για σημαντικά ματς.

Γκαλέτι: Μόνιμος κίνδυνος από τα δεξιά για τους πάντες. Όμως, διαλέγει παιχνίδια και κουράζεται πολύ γρήγορα με αποτέλεσμα να γίνεται αλλαγή μονίμως. Επιπλέον για μεγάλο μέρος του πρωταθλήματος χάθηκε τελείως (τραυματισμοί, κακή απόδοση, κλπ) και δεν έβαλε στην Ελλάδα όσα γκολ θα περιμέναμε από αυτόν.

Τζόλε: Από τους λίγους που στα δύσκολα ζήταγαν μπάλα και προσπαθούσαν να πάρουν την ομάδα πάνω τους. Πλέον όμως εκτιμώ πως δεν αντέχει να είναι το βασικό μας αριστερό εξτρέμ για όλη τη χρονιά. Ζητείται παίκτης σε αυτή τη θέση και ζητείται επειγόντως.

Πάντος: Δεν έμαθε ποτέ του να βγάζει σέντρα, αλλά με τον τίμιο ιδρώτα του κερδίζει κάθε σεντ του συμβολαίου του. Πολλά συγχαρητήρια, κρίμα που δεν έβαλε το πέναλτυ στον Ανδράλα γιατί αξίζει και ένα γκολ (και το πριμ που ακολουθεί:p)

Τοροσίδης: Πολύ καλός παίκτης και μπορεί να γίνει τρελή παικτούρα. Δε τον βλέπω όμως να έχει τη διάθεση να συνεχίσει στον Ολυμπιακό. Αν κάνει καλό Euro και έρθει καλή προσφορά, τον έχουμε δώσει σούμπιτο…

Πατσατζόγλου: Ξεκίνησε ανεκτά, έγινε τρισάθλιος και τελείωσε ανεκτά τη χρονιά. Δημιουργικό αμυντικό χαφ είναι νομίζω η μόνη θέση πλέον που μπορεί να αποδώσει, αλλά εμένα δε με ικανοποιεί. Πολλά ηλίθια λάθη

Λεντέσμα: Αδιάφορος στο τέλος για την ομάδα και τον Ολυμπιακό. Με 2 θλάσεις που τον κράτησαν έξω τόσο καιρό, δε δέχομαι πως ήταν κουρασμένος και για αυτό δεν έκανε ούτε σπριντ σε κάμποσα ντέρμπυ (ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, κλπ). Στα καλά του είναι πολύ καλός και ανεβάζει όλη την ομάδα. Στα κακά του είναι όμως πρόβλημα. Κάθε φορά καθάριζε ο Άντζας για αυτόν

Σέζαρ: Όταν θέλει ο κερατάς, τα κόβει όλα. Όταν δε θέλει τα στρώνει όλα στους αντιπάλους. Όταν τα μεγάλα ματς σε μια χρονιά δεν είναι πάνω από 15, είναι μεγάλο το κόστος του να τον κρατάς για 15 ματς και να τον έχεις πάγκο στα υπόλοιπα. Αν ρίξει απαιτήσεις ας μείνει, αλλιώς …

[/SPOILER]

Παίκτες που έπαιξαν λίγο:[SPOILER]

Νούνιεζ: Αργός, μπαλαδόφατσα, πάρα πολύ καλό δεξί πόδι, πολύ καλή τεχνική, έξυπνο παιχνίδι, τον βάζαμε λάθος θέση στην αρχή αφού δεν είναι σέντερ φορ νομίζω πως έχει πολλά να δείξει. Έπρεπε να είχε πάρει περισσότερες ευκαιρίες. Νομίζω πως είναι και λίγο παχύς

Μπελούτσι: Θέλει χρόνο να μας δείξει τι αξίζει. Μέχρι στιγμής μου θυμίζει το Ζέτεμπεργκ στον πρώτο του χρόνο. Δεν έχει καταλάβει που του λένε να παίζει και τι να κάνει. Ψάχνεται ακόμα

Ραούλ Μπράβο: Για μένα το καλύτερο αριστερό μπακ που είχαμε με διαφορά φέτος. Μου αρέσει πολύ το πως παίζει και δεν πιστεύω πως έκανε κοπάνες προσποιούμενος τραυματισμούς. Μια φορά το πίστεψα και αποδείχτηκε πως το ιατρικό επιτελείο μας έκανε λάθος και ο παίκτης είχε όντως πρόβλημα. Παίζει την άμυνα όπως θέλω να τη βλέπω. Δηλαδή επιθετική με τον παίκτη να πέφτει στη μπάλα και όχι να περιμένει.

Κωσταντίνου: Αν δεν κοστίζει πολλά, θέλω να μείνει. Δεν ξεχνώ πως μέχρι να τον τραυματίσουμε ήταν ότι πιο αξιόπιστο είχαμε στην επίθεση βάζοντας πολλά γκολ σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ο υγιής Κωσταντίνου είναι ένας πολύ χρήσιμος σέντερ φορ. Αν φύγει, τότε θα χρειαζόμαστε 1000% ένα γερό και καλό σέντερ φορ

Μήτρογλου: Του λείπει εμπειρία. Καθυστερεί πολύ να τελείωσει τις φάσεις και πρέπει να μάθει να σουτάρει πιο γρήγορα τη μπάλα. Πιστεύω πως θα γίνει πολύ καλός παίκτης αν δουλευτεί κατάλληλα.

Σίσιτς: Ικανός να σε κάνει να θες να τον πλακώσεις στο ένα ματς και να θες να του πεις μπράβο στο επόμενο. Μικρός είναι, μπάλα ξέρει, γρήγορος είναι… Το μυαλό του αν χρησιμοποιούσε περισσότερο στο γήπεδο θα ήταν τα πάντα πολύ πιο όμορφα. Χρειάζεται κάποιον προπονητή δάσκαλο να του μάθει να παίζει έξυπνα

Λεονάρντο: Καλός, τεχνίτης, ταχύς, όχι και ο καλύτερος αμυντικά και πάσχει από εμπειρία. Σε σημαντικά ματς, τον έβλεπα να κάνει κάτι ενέργειες τραβηγμένες απο τα μαλλιά και να φαίνεται στο πρόσωπο του πως δε θεωρούσε και τίποτα το σοβαρό τη βλακεία που έκανε. Θα πρέπει να του μιλήσουν κάποτε νομίζω…

Μενδρινός: Νομίζω ότι όσο χρόνο έπαιξε φέτος, τόσο χρόνο στην καλύτερη θα παίζει και τα επόμενα χρόνια. Το παλεύει και το προσπαθεί αλλά δε νομίζω πως έχει τα φόντα να γίνει ποτέ σημαντική μονάδα για την ομάδα. Βέβαια με δουλειά όλα γίνονται… Το θέμα πάλι είναι ποιος θα τον δουλέψει?[/SPOILER]

Πιτσιρικάδες:

Κατσικογιάννης και Παπαδόπουλος ξεχωρίζουν πιστεύω. Και οι 2 (ειδικά ο πρώτος) θα έπρεπε να είχαν παίξει πολύ περισσότερο στο πρωτάθλημα. Τον Μήτρογλου τον έχω βάλει παραπάνω γιατί νομίζω ξεχωρίζει μακράν από όλους τους μικρούς

Μεταγραφές που κλείσαμε:

[SPOILER]Γκαλίτσιος: Νομίζω πως τον πήραμε γιατί έχουμε καταλάβει πως θα έρθει καλή προσφορά για Τοροσίδη και έτσι πήραμε ήδη τον αντικαταστάτη του. Τον έχω δει ελάχιστα, δεν έχω άποψη

Παπαδόπουλος: Πολύ καλός πρώτος γύρος με Ηρακλή μετά έπαψα να τον κοιτάζω ιδιαίτερα. Όπως και να έχει, το αριστερό του σκοτώνει και κάνει κηδείες. Δε θυμάμαι παίκτη με τόσο εύστοχο μακρινό σουτ σε τόσο μικρή ηλικία

Κλέιτον (αν τον κλείσαμε όντως όπως λέει το ρεπορτάζ): Κοινοτικός, τεχνίτης, γρήγορος, φιλόδοξος. Πιστεύω πως θα πιάσει στον Ολυμπιακό και θα παίξει πολύ ώρα του χρόνου. Σίγουρα θα μας φανεί χρήσιμος[/SPOILER]

Μεταγραφές που θέλουμε:

[SPOILER]Για αρχή θέλουμε προπονητή. Δε θεωρώ πως τη νέα χρονιά έπρεπε να συνεχίζαμε με Λεμονή γιατί για μένα και αυτή τη φορά έδειξε πως πάσχει σοβαρά σε κάποια θέματα. Θέλω να ελπίζω πως δε θα μας φέρουν κανένα τύπο που θα μας τον πασάρουν για “μεγάλο ταλέντο προπονητικής” ή “κομπιούτερ” (όπως είχε πει κάποτε ο Κόκκαλης τον τζάμπα Ηλία Ζούρο…). Όποιος και να έρθει θα θέλει όμως τη στήριξη της εξέδρας. Ακόμα και ο Ντούσαν να έρθει, αν η εξέδρα δε τον στηρίξει δε θα έχει ελπίδα να δείξει έργο.

Όσο για παίκτες πιστεύω χρειαζόμαστε: 2 στόπερ (μακάρι ο Κυργιάκος να είναι ο ένας εκ των 2), 1 αμυντικό χαφ, 1 αριστερό χαφ, 1 δεξί χαφ για back up Γκαλέτι και ένα σέντερ φορ περιοχής. Εμπιστεύομαι Ίβιτς, αλλά αν είναι να τις κάνει αυτός (όπως πέρσι) ας κλείσει τον προπονητή πρώτα, γιατί ελάχιστοι θα έρθουν αν άλλος έχει κάνει τις μεταγραφές για αυτούς[/SPOILER]

Στόχοι ομάδας για του χρόνου:

[SPOILER]Για αρχή φέτος θέλουμε το κύπελλο με τον Άρη. Τον Ολυμπιακό τον θέλουμε καταρχήν να παίζει μπάλα που να μας χαροποιεί και να μας κάνει να πανηγυρίζουμε για αυτόν και κατά δεύτερον να κερδίζει. Έχουμε ήδη το handicap πως ο Άρης θα παίζει πλέη οφ όλο αυτό το καιρό ενώ εμείς μέχρι τις 17 Μάη που είναι ο τελικός θα κάνουμε διακοπές, όμως αυτό δεν είναι δικαιολογία για να μη δούμε μια ομάδα που θα παίξει σοβαρά και θα τα δώσει όλα για το τίτλο.

Του χρόνου θα πρέπει να προκριθούμε στους ομίλους του Τσου Λου από τα προκριματικά για να συνεχίσουμε την άνοδο του μπάτζετ μας. Συνεχίζω να είμαι υπέρ της τακτικής του πούλα τους παίκτες σου όταν σου έρχονται πολύ καλά λεφτά και βρίσκε παίκταράδες αντικαταστάτες με λιγότερα. Για αυτό το λόγο και δε θα με πείραζε αν πωλούσαμε τον Τόρο για πάνω από 5 εκκ.? και τον Γκαλέτι κάπου κοντά στα 7. Αν πάρουμε κανά Κυργιάκο, δέχομαι να πωλήσουμε και τον Άντζα για 5-8 εκκ., αλλιώς όχι γιατί δε βρίσκουμε αντικαταστάτη του.

Του χρόνου θέλω να δω τον Ολυμπιακό να προκρίνεται από τους ομίλους του Τσου Λου και να παίζει μπαλάρα στην Ελλάδα που δε θα επιτρέψει σε καμία ομάδα να χαίρεται και να ελπίζει πως μπορεί να πάρει τον τίτλο. Δε θέλω επίσης να δω ξανά παίκτες του Ολυμπιακού να μη ματώνουν τη φανέλα και να μη τους νοιάζει το αν η ομάδα θα κάνει στραβοπάτημα ή όχι…[/SPOILER]

Ας δούμε τι θα δούμε πλέον. Το CAS δε με ενδιαφέρει. Το ίδιο μου είναι το αν θα πάρω άλλον ένα τίτλο ή όχι. Δε με πειράζει να το δώσουμε και στην ΑΕΚ που κλαίγεται. Χαρά θα τους δώσουμε εξάλλου. “Χαρίζει η ομάδα” που λέγαμε και μικροί:p

σημερα ο ολυμπιακος σαν συλλογος ξεφτιλιστηκε…περισσοτερο απ ολους ομως οι οπαδοι του…ο μονος που κερδισε ειναι ο κοκκαλης…

περιμενα τελειως κρυα πραγματα σημερα στο καραισκακη μετα τη νικη της αεκ…αλλα ειπαμε ο κοσμακης θελει να ξεφυγει απ τα προβληματα της καθημερινοτητας με καθε τροπο…

Μπορούμε να αρχίσουμε από τώρα να στοιχηματίζουμε πόσοι και ποιοι παίκτες της ΑΕΚ θα φύγουν με τραυματισμό από τον επόμενο αγώνα Ολυμπιακός-Αεκ…Επίσης θυμίζω ότι ο τελευταίος που είχε κοροιδέψει με τρόπο ανάλογο σαν τον Ρίμπο τώρα,τους παίκτες του Ολυμπιακού ήταν ο Λύμπε όταν ήταν ο ηγέτης του Πάο. Μετά βέβαια όλη η ομάδα του Ολυμπιακού έδειχνε το νούμερο στην φανέλα στο γνωστό σκορ στη Λεωφόρο…

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού ακόμα και μετά την τεσσάρα από την ΑΕΚ και γενικά μετά από συνεχή άσχημα παιχνίδια στάθηκαν δίπλα στην ομάδα και την ενίσχυσαν. Αυτή είναι ξεφτίλα; Μην αρχίσουμε τις συγκρίσεις καλύτερα.
Σήμερα πανηγυρίσαμε μια χρονιά που μας έφερε στους 16 του Champions League και μέχρι τέλους μας είχε μέσα στους στόχους. Για μας είτε συν ένα είτε πλην ένα πρωτάθλημα δεν έχει καμία διαφορά. Δυστυχώς ή ευτυχώς αυτό το συναίσθημα δεν θα το καταλάβετε μάλλον ποτέ.

οκ για να το λες

και ο ¨΄ΚΟΣΜΟΣ¨¨ του ολυμπιακου μια χαρα θελει το πρωταθλημα και καιγεται κιολας γιατι ετσι εχει μαθει οταν ο προεδρος του θελει να ναι πρωτος στο χωριο…

να προσθεσω οτι τοσα χρονια πορειες η παναθα βροντοφωναζατε οτι χωρις κουπαα δεν εχει νοημα…και τωρα και να χασετε θα ειστε ικανοποιημενοι απο την ευρωπορεια…

ρε το αιγαλεω και ο ολυμπιακος να νικανε και ολοι οι αλλοι να…

χαρειτε το πρωταθλημα εστω και ετσι

τουλαχιστον εγω σαν παναθηναικος δεν θα πανηγυριζα αυτο το πρωταθλημα οταν παρω θελω ναι καθαρο το κουτελο μου και να φωναζω για την ομαδα μου χωρις να μου λενε οι αλλοι α α το ενα α α το αλλο

ΜΠΡΑΒΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ

Δηλαδη το 2004 πανηγυριζες?Ησουν και 12 τοτε.Ακομα δημοτικο πηγαινες…:smiley:

ναι ρε αφου ειμαι νιος παντως κατι θυμαμαι πρωτη γυμνασιου πηγαινα και ειχα δει το περιβοητο ματς που μας εσπρωξε ο …δεν θυμαμαι ονομα παντως τετοιο πρωταθληημα δεν θα πανηγυριζα αρκουμε με το μπασκετ που τα χουμε σαρωσει ολα…