Ολυμπιακός

Εμενα το μονο που με ενδιαφερει τη νεα χρονια ειναι να κατσει παλι στην ακρη ο Σωκρατης, να αποφευχθει με καθε τροπο εκ νεου αναμειξη Σαββα η Λουβαρη και να κλεισουμε προπονητη.

Αν δεν δω προπονητη και την φιλοσοφια του για την ομαδα και τον Κριστιανο Ροναλντο να κλεισουμε στα τετοια μου.

Μονο τον Δουρο θυμασαι?
το οτι αλλαξε η νομοθεσια στα μεσα της σεζον για να μην ερθουν οι ολυμπιακοι στην εδρα σας δεν το θυμασαι?
τις 2 τελευταιες αγωνηστικες εκτος εδρας με Προοδευτικη και Πανηλειακο που το γηπεδο ηταν πρασινο το θυμασαι?

Ήταν η χρονιά που ο Βαζέχα έριχνε πενιές, έπεφτε κάτω και έπαιρνε πέναλντι.

Δεν ξέρω αν εσύ έχεις συνηθίσει να μην θέλεις το πρωτάθλημα, αλλά ναι, εμείς το θέλουμε πάντα. Και δεν μας το έχει περάσει κανένας πρόεδρος αυτό. Αυτοί είμαστε και γουστάρουμε. Κακό είναι;

Επίσης, από την αρχή της δωδεκαετίας και μετά, ο ΠΑΟ έχει κάνει δύο πορείες στο τσουλού. Οπότε αυτό το “τόσα χρόνια” άσ’ το καλύτερα. Για αυτό που λες, αρχίσαμε να λέμε για την Ευρώπη αφού είχαμε ήδη κατακτήσει 5-6 πρωταθλήματα…:wink:

Καλά, έχει πολύ πλάκα που όλοι λένε για την ομάδα τους: “Αν ήμασταν εμείς δε θα πανηγυρίζαμε και δε θα είχαμε κάνει προσφυγή”.

Όντως οι ΑΕΚτζήδες δεν έχουν κανένα λόγο να λένε αν…, γιατί η ΑΕΚ το έχει κάνει ήδη, και μάλιστα για προφανέστερη παράβαση.

ρε με δουλευεις 12 χρονων δεν ηξερα τι ειναι η νομεθεσιια θα ξερω οτι αλλαξε κιολας

ο παναθηναικος θα κανε προσφυγη εγω παντως δεν θα πανηγυριζα

δηλαδη αμα παρεις καβαντζα 5-6 πρωταθληματα λες αντε παω για ευρωπη τωρα τι λογικη ειναι αυτη???

διεκδικεις επιλεκτικα δεν μπορεις να χτυπησεις και τα δυο,…πρεπει να θυσιασεις την ευρωπη??

ολες οι ομαδες για τον μπεο τον αχχιλεα ειναι δεεν λεω οτι η παναθα εκανε τιποτα τα αυτα μου εκανε αλλα ρε οι γαυροι οταβ κανετε πορεια αυτος ειναι ο στοχος σας οταν δεν κανετε ο στοχος σας ηταν απο την αρχη το πρωταθλημα

εγω ενα ξερω μια ατακα απο παλια

και ο σωκρατης με φορμα ριγε…οσο ειναι ο κικκαλης δθσκολα τον ακουμπανε τον ολυμπιακο

Thats why έχεις την εντύπωση ότι τον Βαρδινογιάννη π.χ. τον ακουμπάνε? Έχεις συναίσθηση των οικονομικών μεγεθών?

ρε παιδιά, γιατί απαντάτε στην κάθε βλακεία για τον Ολυμπιακό? Σας λένε μια βλακεία και κάθεστε και απαντάτε? Το Καραϊσκάκη σχεδόν γεμάτο είναι καθ όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος. Θα έπρεπε δηλαδή τώρα να είναι άδειο, γιατί η ΑΕΚ, ο ΠΑΟ, ο ΠΑΟΚ και η άνω Μαγούλα δε χαίρονται που το πρωτάθλημα πάει στον Ολυμπιακό?

Τώρα θα πω κάτι για τις δηλώσεις του πρώην παίκτης μας Ριβάλντο που τις θεωρώ δυσφημιστικές για την ομάδα.

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού πάντα συμπεριφέρονται ιδιαίτερα σε όλους τους πρώην παίκτες της ομάδας. Το πρωτόκολλο στο Καραϊσκάκη όμως είναι σαφές. Η ομάδα πάνω από όλους! Όσο ο άλλος είναι αντίπαλος τον γιουχάρουμε. Στο Καραϊσκάκη, όποτε ο Ρίμπο έπιανε τη μπάλα, γιούχες ακούγονταν και όχι βρισιές για το σόι τους. Δηλαδή τι περίμενε ο Ρίμπο? Παλαμάκια όποτε αγγίζει τη μπάλα?

Παραμένει ένας παίκτης που τίμησε τη φανέλα μας και ήταν μέλος της αυτοκρατορίας με τα 11 πρωταθλήματα. Ως εκεί. Ούτε για τον Πουρσανίδη άκουσα παλαμάκια σήμερα. Όταν όμως έγινε αλλαγή και έπαψε να είναι αντίπαλος πλέον της ομάδας μας τον χειροκροτήσαμε όρθιοι. Ο Ρίμπο θύμωσε που ο Κόκκαλης του πρόσφερε τελικά όσα και η ΑΕΚ. Δε χρωστάει κανένας Ολυμπιακός τίποτα στο Ρίμπο. Κρίμα να ρεζιλεύεται έτσι ένας παίκτης.

Αυτά τα γράφω εδώ, γιατί το καλοκαίρι ήμουν από τους λίγους που είχαν κράξει τον Ρίμπο και τη συμπεριφορά του, στο τόπικ που λεγόταν “Αγγελόπουλε Θεέ πάρε την ΠΑΕ”… Κι αυτό επειδή ο Ρίμπο ήθελε τα λεφτά…

Ε ρε και να σας ειχε απο κατω η γρια την ωρα που εβγαινε ο Πουρσανιδης, να 'δω αν θα σηκωνοταν πανω απο 10-15 ατομα να τον χειροκροτησουν… :wink:

Θα χειροκροτουσε ακομα πιο δυνατα ολο το γηπεδο.

ποιος ασκει ομως μεγαλυτερη επιρροη το χουβ δειξει τα χρονια(ποδοσφαιρικα μιλωντας)

Ο Βαρδινογιαννης που ειναι κοντα στα 30 χρονια στο Ελληνικο ποδοσφαιρο τοτε,ο Κοκκαλης τωρα.

Ο τροπος που κλαιγονται τα αεκακια ειναι να τους λυπασαι…

Και ο τρόπος που το πήρε ο Ολυμπιακός είναι για λύπηση. Και εγώ ΑΕΚ είμαι αλλά δε κλαίγομαι, απλά στενοχωριέμαι γιατί ήταν μεγάλη μαλακία να το χάσουμε, και δε νομίζω να διαφωνεί κανείς. Παρ’ όλα αυτά δεν έχω καμία όρεξη να αφαιρεθούν οι βαθμοί απ’ τον Ολυμπιακό, δε πρόκειται να το πανηγυρίσω. Πάει, πέρασε.

εγω ομως ζω ΤΩΡΑ τοτε δεν ημουν ουτε ιδεα εγω μεγαλωσα ακουγωντας για παραγκες και οχι για την εποχη των λουλουδιων

Θες να βρω ποστς σου που λες για μεγαλες ευρωπαικες πορειες στο Γουεμπλει?

καταλαβαινεις βεβαια οτι λες κουταμαρες μου ζητας να θυμηθω πρωταθληματα προ 30 χρονων και σου λεω δεν μπορω και μου λες για το γουεμπλει που ακομα και τωρα μιλαει ολος ο κοσμος και χουν βγει και βιντεο και τα χουμε δει χιλιαδες φορες σε αφιερωματα…αα μπαι δε γεη οι γαυροι δεν δεχεστε ουτε αυτην την επιτυχια μας

Γινεσαι περισσοτερο αστειος κι απο αστειος

ετσι ειναι για το γοθεμπλει μιλαει ολος ο κοσμος ακομα και τωρα και ετσι ειναι δεν εχει περασει χρονια που το σουπερ σαββατο να μην εχει κανει αφιερωματα για το 71

επισης θυμιζω σε σενα και τους λοιπους φιλαθλους του ολυμπιακου που ειστε κατα κυριο λογο σοβαροι οτι προ μηνων οταν λεγαμε για το γουεμπλει ποσταρατε βιντεο που λεγαν οτι ηταν στημενο

τελικα δεν ειμαι ο μονος αστειος εδω μεσα…

Σου ειπε κανεις οτι δε το πιστευουμε ακομα?
Ειναι γεγονοτα και δε μπορεις να πεις κατι διαφορετικο.Γραψατε ιστορια!!!
Τα λελουδια στην κυρια απο εμενα:!: