Ολυμπιακός

κοκκινα να ναι…

εδώ μιλάμε για τον Ολυμπιακό παρακαλώ… Όχι για τη χούντα και την προπαγάνδα της. Παρακαλώ σταματήστε :stuck_out_tongue:

Και μιλωντας για Ολυμπιακο:

Εξελίξεις (και) για προπονητή

Ραντεβού με τον Χοσέ Σεγκούρα είναι πολύ πιθανό να έχουν απόψε μέλη της διοίκησης του Ολυμπιακού. Ο Ισπανός τεχνικός αντικατέστησε τον Τάκη Λεμονή στις 11 Μαρτίου. Ωστόσο, λίγες πιθανότητες συγκεντρώνει το ενδεχόμενο να συνεχίσει στο τιμόνι της ομάδας και τη νέα χρονιά.

Οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού κινούνται για την απόκτηση τεχνικού εγνωσμένης αξίας, κάτι που έχει ειπωθεί από μέλη της διοίκησης. Οι υποψήφιοι είναι πολλοί. Ερνέστο Βαλβέρδε, Βίκτορ Φερνάντες, Χοακίν Καπαρός, Μάριο Μπερέτα είναι ορισμένα από τα ονόματα που έχουν ακουστεί. Πολλά αναμένεται να ξεκαθαρίσουν μετά τη συνάντηση που θα γίνει εντός της τρέχουσας εβδομάδας μεταξύ Σωκράτη Κόκκαλη και Ίλια Ίβιτς.

1. Δηλαδη υπαρχουν (εστω λιγες) πιθανοτητες να μεινει ο Σεγκουρα?
  2. Ποιοι ειναι αυτοι?

να τοι να τοι οι πρωταθλητες φωναζατε…ας μην το φωναζατε για να σεβαστειτε το συλλογο σας και τους εαυτους σας…

σκεψου το αλλιως…παιζεται τελικο με τον αρη…χανετε στα ισια… στη συνεχεια τιμωρειται ο αρης επειδη εβαλε εναν παικτη που δεν επρεπε παιρνεται ετσι το κυπελλο και μετα αρχιζεται και φωναζετε κυπελλο πρωταθλημα και κανετε φιεστες…καπως ετσι ειναι…

Εγω δεν διαφωνω ιδιαιτερα με Σταρστρακ παντως.
Θεωρω οτι μετα απο την ιστορια με τον Λεμονη, η χωρις κριτικη σταση στηριξη του κοσμου στην ομαδα ουσιαστικα επιβραβευει τον Κοκκαλη και τις κινησεις που εκανε.

Εγω παραμενω ξενερωμενος φετος γιατι κατι πηγε να αλλαξει και παλι μειναμε στα ιδια τελικα.

¶λλο η υπόθεση Λεμονή και άλλο το πρωτάθλημα. Συμφωνείς μαζί του αλλά για διαφορετικό λόγο ουσιαστικά.
Δυστυχώς αυτός είναι ο Κόκκαλης και δυστυχώς τείνω στο ότι δε θα αλλάξει ποτέ…

Ο Κόκκαλης αλλάζει, γίνεται χειρότερος…

πλάκα πλάκα…

καλο ταξιδι ριβαλντο.
καλα μπανια εκει στη βραζιλια και προσοχη μη σε καψει ο ηλιος…8)

Συγχαρητήρια στους δίκαιους πρωταθλητές !!! :wink: :wink: :slight_smile:

Oι περισσότεροι είμαστε στραβωμένοι με την ιστορία του Τάκη…
Αλλά κανείς δεν είναι μεγαλύτερος από την ομάδα.

Μέχρι και ο Ριβάλντο πρέπει να το έχει καταλάβει πιά… :wink:

[SIZE=“7”]ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΤΡΙΤΟΔΕΥΤΕΡΟΙ!!![/SIZE]

[SIZE=“4”]ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ ΞΑΝΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ[/SIZE]

Το αστειο ειναι οτι αν παρουμε και το Κυπελλο θα ειναι τυπικα η πιο επιτυχημενη χρονια αν το σκεφτειτε…

Με Σεγκούρα στον πάγκο… τι να λέμε τώρα… Εγώ ελπίζω σε αυτό που λέει ο Crisp, να αφησει την ομάδα στην ηρεμία της ο socrates, και ενα σοβαρο κόουτς να κάνει την δουλειά του σωστά, οχι “κατασκεύμασμα” .

προς that’s why :: Τα μικρόφωνα/κοριούς που είχατε βάλει στα αποδυτηρια σε εκεινο το επικο ματς στην λεωφορο τα θυμασαι??

Και επισημως, εκτος της γαυροοικογενειας, η πιο αθλια :slight_smile:

Ρίμπο < Ολυμπιακός << Κόκκαλης

Δυστυχώς για την ομάδα, νομίζει ότι είναι ο Πάπας.

καταλαβαινω οτι το πρωταθλημα εχει την γλυκα (για τους φιλους του ΟΣΦΠ) του οτι στα 100 χρονια μας το πηρε ο αιωνιος αντιπαλος , αλλα οπως δεν θα μου αρεσε αν μου εδιναν τους βαθμους (αν ημουν ΑΕΚτζης) και θα παιρνα πρωταθλημα , αλλο τοσο δεν θα μου “καθονταν καλα” αυτο με την Καλαμαρια (αν ημουν ΟΣΦΠ)

το ιδιο δεν θα μου αρεσε ως Παναθηναικος τωρα , εχω ξενερωσει πολλες φορες με διαιτητικες και μη αποφασεις που ευνοησαν την ομαδα μου

στο γηπεδο πρωταθλητρια ειναι η ΑΕΚ

ας μην επαναλαμβανομαστε…σταματω

thats why correct
that’s why wrong
:stuck_out_tongue:

α πω την αμαρτια μου δεν το θυμαμαι

πλζ ομως πες μου εισαι χαρουμενος ετσι οπως πηρε το πρωταθλημα

οχι δεν είμαι… περίμενα τουλάχιστον 10 βαθμούς διαφορά… :frowning:

Η αλήθεια είναι πως ο Ολυμπιακός φέτος είχε σαφώς καλύτερο ρόστερ από τους υπόλοιπους. Από την άλλη αλλάξαμε και πόσους παίκτες και δώσαμε και βάρος Ευρώπη και είχαμε και τραυματισμούς.Η μεγάλη ξενέρα-λάθος της χρονιάς η απόλυση του προπονητή. Το πληρώσαμε ήδη και είμαι σίγουρος θα το πληρώσουμε και του χρόνου.