Ολυμπιακός

Η Besiktas φερεται ετοιμη να δωσει 2 εκ. ευρω για τον Σεζαρ.
Του Cleyton μπηκε στο παγο μιας και η Λαρισα θελει τρελα πραγματα.
2,3 εκ. ευρω και δανεικους για 2 χρονια Μητρογλου και Παπαδοπουλο,οπου
θα τους πληρωνει αυτη.Οταν οι παιχτες επιστρεψουν στο λιμανι η Λαρισα θα
παρει και τα λεφτα που εδωσε στους παιχτες.
Σιγα ρε Λαρσα ! Δεν ειναι δα και ο Ρονι.

Edit : H φιεστα :? [-X για την κουπα εχει ως εξης :

Τη Δευτέρα 5 ή την Τετάρτη 7 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί η φιέστα για την κατάκτηση του τίτλου. Ο Ολυμπιακός περιμένει την απάντηση της πρωταθλήτριας Ολλανδίας, Αϊντχόφεν, σήμερα, αλλιώς θα φέρει τη λιγότερο εμπορική Φίτεσε.

Τι γινεται παιδια, περιμενουμε τον Σωκρατη να γυρισει απο Μυκονο για να αρχισουμε να ψαχνουμε προπονητη?

Δεν μπορω να καταλαβω, μετα το ντερμπι με την ΑΕΚ δεν ηταν ο,τι πιο λογικο να ξεκινησει η αναζητηση?

Ε κοίτα, τα περισσότερα πρωταθλήματα στην Ευρώπη δεν έχουν τελειώσει ακόμη, οπότε φαντάζομαι δεν είναι πολύ εύκολο να γίνουν τώρα επαφές. Λογικά θα υπάρχει κάποια “λίστα”. Είμαι σίγουρος ότι το όνομα πάντως θα είναι μεγέθους Σόλιντ…

[QUOTE=Cozy;350862. Είμαι σίγουρος ότι το όνομα πάντως θα είναι μεγέθους Σόλιντ…[/QUOTE]

Kαλα κρασά δλδ…

:lol:

A, ναι, ξεχασα οτι θα ειναι “Ευρωπαιος εγνωσμενης αξιας”…

Γιατι, επρεπε να πεσει η τεσσαρα για να καταλαβει οτι ο Σεγκουρα δεν ειναι αρκετος για πρωτος προπονητης?? Με το που σκεφτηκε να διωξει τον Λεμονη επρεπε να αρχισει η αναζητηση.

Ειπα μετα το ντερμπι, επειδη ειναι ο Κοκκαλης.
Που σημαινει οτι αν ο Σεγκουρα κερδιζε το ντερμπι κατα 99% θα ηταν προπονητης και του χρονου.

Τωρα τι να σου πω? Οτι εχεις αδικο?? :thumbup:

Kαλά είσαι…
Θα πηγαίναμε του χρόνου στο Champions League με Σεγκούρα…

Κάτσε να δούμε βέβαια ποιόν θα φέρει γιατί με αυτά που γράφονται έχω την εντύπωση πως ψάχνουμε σε λάθος κατεύθυνση…

Ο Φετίχ Τερίμ πως θα σας φαινόταν; Εγώ τον βλέπω καλή λύση. Έχει επιτυχίες, ως Τούρκος βρίσκεται πιο κοντά στη νοοτροπία μας (την ποδοσφαιρική) από ό,τι Ισπανοί και Ιταλοί, επιβάλλεται σε παίκτες / δημοσιογράφους κτλ.

Kαι γαμω τις λυσεις θα ταν ο Τεριμ,ειδικα για τον τελευταιο λογο που αναφερεις,το βρισκω μεγαλο προτερημα να επιβαλεσαι σε ΜΜΕ,παικτες και τα λοιπα(με λιγα λογικα να κανεις τη δουλεια σου ηρεμα δηλαδη…).Αν δουλευεις υπο καλες συνθηκες,εχεις και καποιο προπονητικο ταλεντο η επιτυχια θα ρθει.Και πιστευω οτι τετοιους προπονητες σαν τον Τεριμ ειναι εφικτο να τους φερουμε Ελλαδα αρκει ο προεδρας να χει ορεξη να…αφησει εναν τετοιο προπονητη να δουλεψει με την ησυχια του…

Δεν εχει κανει απολυτως τιποτα αξιολογο τα τελευταια χρονια. Γενικως, κανενα απο τα ονοματα που ακουγονται δεν με ξετρελαινει.

Επισης διαβασα στο εξωφυλλο του Goal News σημερα οτι ο πρωτος στοχος για του χρονου θα ειναι το πρωταθλημα και σε δευτερο πλανο η Ευρωπη. Αν ειναι ετσι, γεια σας…

Τι Φετιχ ρε βιτσιοζε να πουμε.Φατιχ.

Ο στόχος του Ολυμπιακού είναι να φτιάξει ομάδα για τα επόμενα 10 χρόνια, κάτι που κουτσά στραβά το ξεκίνησε ο Λεμονής πέρσι και το ξεφτίλησε ο Σωκράτης στα τέλη της χρονιάς. Αυτό επιτυνχάνετε με νέο προπονητή, με φιλοδοξίες και όραμα και χωρίς τον γενίτσαρο κο Πετρουλάκη πάνω από το κεφάλι του.
Αλλά τι να λέμε τώρα κάνουν μεταγραφικές κινήσεις χωρίς να έχει κλείσει το θέμα του προπονητή.

Δεν ειναι τοσο το οτι κανουν καποιες μεταγραφικες κινησεις, οσο οτι δεν μας λενε τι προπονητη ψανουν, φιλοσοφια σχεδιασμου ομαδας κτλ. Ο Ιβιτς ειναι απαραιτητος, εκανε τις πιο επιτυχημενες μεταγραφες τα τελευταια χρονια.

Με αυτα που διαβαζω και χρησιμοποιωντας και την πειρα μου, εχω μια ελαφρα διαισθηση οτι αν παρουμε το κυπελλο (και ιδαιτερα αν αυτο γινει με εμφατικο τροπο) τοτε ο Σεγουρα δεν ειναι απιθανο να παραμεινει…

ΒΑΛΤΕ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ TV MAGIC.

Εχει την συνεντευξη του Σωκρατη, πολυ γελιο!!!

Edit:
Κοκκαλης: “Πρωτος στοχος ειναι το πρωταθλημα και ΑΝ κατσει μια αξιοπρεπης πορεια στη Ευρωπη εχει καλως.”

Ε, οχι ρε Σωκρατη!
Ασε μας δλδ!

Edit 2:
Εχει γελιο πολυ ο τυπος ομως!
Απολαυστικος!

“Σήμερα για εμάς είναι μια φάση γιορτής. Ο Ολυμπιακός μετά από μια μικρή διακοπή με το πρωτάθλημα του κ.Δούρου, πήρε άλλα τέσσερα πρωταθλήματα. Θα μπορούσαμε κι εμείς να δείξουμε τέσσερα δάχτυλα. Είμαστε υπερήφανοι που μετά από τόσα σκαμπανεβάσματα καταφέραμε να βγούμε πρώτοι”.

η σοβαροτητα στον υψιστο βαθμο…χαχαχαχα… μεσα … χασανε ενα πρωταθλημα τα τελευταια 12 χρονια, και δεν μπορει ακομα και αυτο να το παραδεχτει…τι να πουνε τοτε δηλαδη ΠΑο, ΑΕΚ για τα υπολοιπα 11…

Α, γιατι κυριε Κοκκαλη, θελεται να κανετε εναν καινουργιο κανονισμο και να σφυριζετε εσεις αυτοπροσωπος ε? Αχ, κριμα…!
“Το πρωταθλημα του Δουρου!”:lol: #-o :lol: Να κανει καμμια εκπομπη μαζι με τον Αλεφαντο να στελνουμε τα σαπια ζαρζαβατικα μας ρε…

Πραγματι!
Το “πρωταθλημα του Δουρου” ακουγεταιτο ιδιο αστειο με το “πρωταθλημα στα χαρτια”! :lol: