Ολυμπιακός

Ωχ!Κάνα τύπου Σόλιντ θα μας φέρει πάλι…Αμάν ρε Κόκκαλη…Το βαρέθηκα το πρωτάθλημα πια…[-X
Τα μισά έχουμε…Μπούχτησα:p

θα φέρει? εισαι σίγουρος? μηπως να είμαστε σέγκουροι ότι δεν θα φερει?? χαχαχαχα :lol:

μεταγραφή προέδρου χρειαζόμαστε επειγόντως… τυχερό μπασκετάκι…

καλα ακουσα την συνεντευξη στη νετ…μιλαμε τραγικος ο ανθρωπος…αφηστε που χαιροταν μονος του και νομιζε πως ελεγε αστεια…μιλησε και για πρωταθλημα του δουρου…ελεος …

1-1 με φιτεσε χαχαχαχαχα !!

4-0 με βαζελο.

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!

α δν σου πα εγω βλεπω μονο μπασκετακι … :roll: :wink: :smiley: 8)

Και τοτε τι ασχολεισαι, με την φιεστα του ποδοσφαιρικου Ολυμπιακου και τις δηλωσεις του προεδρου της ΠΑΕ?

ετυχε και ειδα τις δηλωσεις και το απολεσμα και μου φαινονται γελοια ?

μας ζηλευουν ΚΑΙ στην πολυμετοχικοτητα…ελεος δλδ… θυμαμαι περσυ το επικο που χαν σκασει απο ζηλια για τον νινη και μια μερα ειχε πρωτοσελιδο το φως τον ματσουκα και ελεγε : εχουμε και μεις νινη !..χαχαχαχα γελοιοι :lol: :lol:

Προφητικο το Φως.
Φετος οσο επαιξε ο Ματσουκας αλλο τοσο περιπου επαιξε και ο Νινης.

καλα οκ…ολα τα περιμενα αλλα αυτο οχι…δεν μπαινω καν στον κοπο να απαντησω…δλδ ενταξει

Καλα εχεις δικιο, υπερεβαλα λιγο, ο Νινης πρεπει να επαιξε κανα 20λεπτο παραπανω απο τον Ματσουκα.

Edit:

Δηλωσεις Ριβαλντο:

Δήλωση-απάντηση στην συνέντευξη Τύπου του Σωκράτη Κόκκαλη, έκανε ο Ριβάλντο, μετά το τέλος της αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον Άρη. Ο Βραζιλιάνος σούπερ-σταρ, με μπόλικη δόση ειρωνείας, τόνισε ότι δεν θα αναφέρει ποτέ ξανά το όνομα του προέδρου του Ολυμπιακού, γιατί δεν θέλει, μέσω των δηλώσεων του, να γίνει γνωστός σε όλο τον κόσμο.«Όταν λέει κάτι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, τον ακούνε μόνο στην Ελλάδα. Όταν μιλάω εγώ, ακούγομαι σε όλο τον κόσμο. Έτσι και εγώ θα σταματήσω να μιλάω γι’ αυτόν, γιατί δεν θέλω να γίνει γνωστός και στο εξωτερικό», τόνισε χαρακτηριστικά ο «Ρίμπο», ενώ συνέχισε στο ίδιο «μήκος κύματος»: «Θα πρέπει να αποδείξει πρώτα αυτά που λέει για μένα. Εγώ είμαι ήσυχος και το θέμα το χειρίζονται οι δικηγόροι μου. Ο,τι λέω εγώ το λέω μπροστά στις κάμερες. Όταν αποδείξει τα λεγόμενα του και οι δικηγόροι θα κάνουν τη δουλειά τους. [SIZE=“4”]Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού έχει ανάγκη το Θεό[/SIZE]».

:expressionless: :expressionless:

:lol2: :lol2: :lol2:
:lol3: :lol3: :lol3:

σ αυτον τον παιχταρα που λεγεται νινης και ειναι ο καλυτερος ελληνας ποδοσφαιριστης υποκλιθηκε ολη η ευρωπη και ο ματσουκας δεν ξερω καν αν εχει χρονο συμμετοχης στην σουπερ λιγκ :lol: :lol: :lol:

εκτος αν λες για τα φιλικα που ο λεμονης τον πιστευε πολυ :lol: :lol: ενας χασογκολης που ταν μιλαμε…:lol:

ο κοκκαλης ειπε τα γνωστα αυτο που ειχε κανει το φως ηταν νταξει για γελια

χωρις να μαι απολυτος ο νινης για τα ευρωπαικα δεδομενα ειναι λιγος ασε που εξαιτιας μας δεν εχει βελτιωθει δηλαδη μπορει να ναι ταλενταρα αλλα δεν τον βλεπω να εξελλισεται μακαρι να παει ρξω να κανει κατι…

ειδα λιγο τον γαβρο ειδε κανεις μια προσπαθεια μητρογλου μες την περιοχη που παε να περασει με τακουνακι…κριμα που απετυχε θα ταν ωραιο γκολ…κρισπ ελπιζω να δες μπλουζα ριβαλντο…

ο ολυμπιακος με αυτο το πλανο κοκκαλη δεν θα παει πουθενα μπαιδε γεη

πρωταθλημα και βλεπουμε ασε που για μενα του χρονου θα το παρει η παναθα…

Rock, εισαι μεγας κρυφο-Ολυμπιακος εσυ!

Μεχρι και τα φιλικα του Θρυλου βλεπεις!!!

ο ματσουκας εχασε τοσα γκολ οσα εσεις στην μπαλα :lol: :lol: :lol:

φαντασου…και οχι αυτος δεν ειναι ατυχος…

Η φάση με το τακουνάκι του Μήτρογλου είναι όλα τα λεφτά. Και δεν του φαίνεται του κάγκουρα πως ξέρει τόση μπάλα. Άντε μακάρι να το αφήσουν να παίξει το παιδί να γουστάρουμε

κάθε χρόνο το παίρνετε… και φέτος που γιορτάσατε 100 χρόνια σας το πήρατε πριν καν ξεκινήσει… χαχαχα :lol:

Mε γεια το καινούργιο πανό φανέλα… αλλάξαμε χορηγό φέτος ε? Άντε και του χρόνου…

Το πανό με το Ριβάλντο και τη Βροχοπούλου ήταν όλα τα λεφτά!!!:stuck_out_tongue:

ΥΓ. Μου αρέσει που όλοι οι μη Ολυμπιακοί δε βλέπετε να έχουμε προκοπή με τον Κόκκαλη, τη στιγμή που φέτος πήγαμε στους 16 τους Ch.L. , παίξαμε στη Μαδρίτη την καλύτερη μπάλα Ελληνικής ομάδας φέτος, πήραμε το πρωτάθλημα και σε λίγες μέρες παίζουμε τον τελικό του κυπέλλου! Ντροπή στον Κόκκαλη!

ΥΓ2. Καλά, ο Ριβάλντο είναι και χαζούλης τελικά. Ισχύει η θεωρία μου πως και οι ποδοσφαιριστές συνήθως είναι απαίδευτα όντα…

φυσικά και πηγαμε, οπως πηγαμε και στους 8 παλιότερα. ο πρόεδρος φτιαχνει την ομάδα ή ο εκαστοτε προπονητης με το μανατζερ? sorry αλλα η δουλεια του ειναι να αγοράζει παιχτες και μεχρις εκει. οχι πως θα κατεβαινει η ομαδα με τι συστημα κτλ. αυτος εχει γίνει προεδρος-προπονητης δυστυχως… φοβάσαι μην δεν βρεθεί άλλος για τη θεση του? ανετα θα βρεθεί… αλλα δεν είναι χαζός να αφησει τετοιο μαγαζί?..

εεεε… όχι

Εσύ στην επιχείρηση σου θα βάλεις άλλους να αποφασίζουν και εσύ να πληρώνεις στα τυφλά? Προφανώς και όχι. Έτσι και ο Κόκκαλης. Δουλειά του είναι να πηγαίνει καλά η επιχείρηση. Αυτός προσέλαβε τον Ίβιτς που έφερε τόσους παίκτες, αυτός προσέλαβε το Λεμονή, τους παίκτες, τους φροντιστές, τους ανθρώπους που χειρίζονται το μάρκετινγκ και κάνει το μπατζετ του Ολυμπιακού 3πλάσιο από τις υπόλοιπες ομάδες και πάει λέγοντας. Αυτός τους προσέλαβε και αν πιστεύει πως ο Ολυμπιακός μπορεί και χωρίς αυτούς, έχει κάθε δικαίωμα να διώξει τον οποιοδήποτε από αυτούς.

Ειδικά σε μια χρονιά που από ότι φαίνεται το πρόβλημα ήταν σε ολόκληρο το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού. Εμένα δε μου φαίνεται κακή ιδέα το να φέρνει ο κάθε προπονητής του μόνο ένα βοηθό. Στο κάτω κάτω της γραφής αν ο Ολυμπιακός έχει βρει ένα γυμναστή που έκανε τους παίκτες του τούρμπο, γιατί να τον διώχνει επειδή ο νέος προπονητής συνεργάζεται με συγκεκριμένο γυμναστή και μόνο?

Το ότι εσύ και εγώ βλέπουμε ως Ολυμπιακό μόνο τα 30 όνοματα που γράφουν οι εφημερίδες, δε σημαίνει πως είναι έτσι. Για τον Κόκκαλη ο Ολυμπιακός είναι μία εταιρεία με 100αδες εργαζομένους και όλοι εκεί μέσα έχουν το ρόλο τους και μόνο εφόσον τον ικανοποιούν παραμένουν. Δουλειά του είναι να διαχειριστεί όλο αυτό τον οργανισμό ώστε να μεγιστοποιήσει τις επιτυχίες και να βλέπει ο κόσμος ωραία μπαλίτσα που θα τον ευχαριστεί να πηγαίνει στο γήπεδο.

Εσύ και εγώ μπορεί να διαχειριζόμασταν διαφορετικά τις καταστάσεις που προκύπτουν και να πιστεύαμε πως θα τα πηγαίναμε καλύτερα. Μεταξύ μας όμως, εσύ και εγώ γράφουμε σε ένα φόρουμ, ενώ ο Κόκκαλης έχει φτιάξει αυτοκρατορίες. Οι πιθανότητες να είμαστε εμείς οι σωστοί είναι εξαιρετικά λίγες…