Μάλλον τέλος και ο Αντώνης…βγήκε και ανακοίνωση.
Και εγώ για τον ΟΠΑΠ συγκεκριμένα μιλάω που είναι μεγάλος χορηγός της ΚΑΕ ΑΕΚ. Και της ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Και του 90% των αθλητικών Α.Ε. Γενικά δε βλέπω το λόγο να το ποστάρεις, εκτός κι αν κάνεις χαβαλέ οπότε ΟΚ.
Με τον Νικοπολίδη γελάμε με ανακοίνωση που αναφέρει ότι “έκανε γνωστές τις σκέψεις του για απόσυρση”. Σώπα ρε φίλε, ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΑ ΝΕΑ!!
Mα τι είδους αρρώστεια σε κάνει να παραποιείς τις δηλώσεις του ίδιου του προπονητή σου για να περνάς ότι μύνημα θέλεις εσύ?
http://www.gavros.gr/Default.aspx?id=65709&nt=108&lang=1
Και καλά ότι λυπάται ο Γιαννάκης για τη διαιτησία και όχι για τα επεισόδια…8O Το μόνο καλό που βλέπω έιναι να εκφραστεί όλο το καρκίνωμα του Ολυμπιακού μέσα απο αυτή τη φυλλάδα ώστε οι υγιείς φίλαθλοι του να εναντιωθούν σε αυτό το “κράτος εν κράτει” που προσπαθεί να δημιουργηθεί…
νομιζω και ελπιζω οτι ολοι οι οπαδοι θα πρεπει να τον συγχαρουν και τουλαχιστον να εκτιμουν την προσφορα του ολα αυτα τα χρονια,στις δυο μεγαλυτερες ομαδες της ελλαδας και την εθνικη ομαδα.νομιζω ο σπουδαιοτερος ελληνας τερματοφυλακας ολων των εποχων.εγω ως οπαδος του ολυμπιακου τον ευχαριστω για την προσφορα του στην ομαδα,η οποια ηταν τεραστια.λογικα θα αναλαβει καποιο ποστο στην ομαδα απο φετος.
εντιτ:νομιζα οτι ειχε ηδη ανακοινωθει επισημα.
ελπιζω να μην ακουστουν τα γνωστα για κηπουρους και μαλακιες παλι
ρε άσε μας με τον κηπουρό τώρα λέμε
Elmarad έπρεπε να δημιουργήσουμε το αντίπαλο δέος της πράσινης για να σας κοντράρουμε :lol:
Το αντίπαλο δέος της πράσινης ήταν ο πρωταθλητής ο οποίος κάπως σοβαρευτηκε τώρα, μιας και καταλαβαίνει ότι πρώτα πρέπει να κοιτάξεις τα “εν όικο” για να κάνεις αλλαγές σε όλα τα κακώς κείμενα. Νομίζω ότι μετά το σημερινό πρωτοσέλιδο του, περι “ένα βαρελώτο έπεσε και η αστυνομία έδωσε το παιχνίδι στο βαζελο”, το γαυρος παίζει σε μια κατηγορία μόνο του. Και μάλιστα στην κατηγορία “εισαγγελέας”. Όχι ότι μου αρέσει η πράσινη που γράφει περι βιασμών και οργίων, αλλά όπως και να το κάνεις είναι πιο “light”.
παρακαλώ να μην συγκρίνετε το γαύρο ή τον πρωταθλητή με την πράσινη καθώς τα πρώτα έντυπα εκφράζουν κάφρους δημοσιογράφους και οπαδούς ενώ η πράσινη ανήκει στους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ παναθηναικός και συνεπώς περνάει γραμμή του επίσημου παναθηναικού εκτός εαν θέλετε να μας πείτε πως το γιαννακοπουλάκι τραβάει άλλο δρόμο από τον πατέρα και το θειό του, πρώτους διδάξαντες στην προβοκάτσια και τον τραμπουκισμό. άλλο είναι να καφρίζει ο αναστασιάδης και ο τσουκαλάς και άλλο είναι να περνάει γραμμή ο επίσημος παναθηναικός μέσω πρωτοσέλιδων
Ας πούμε ένα αντίο, ένα ευχαριστώ, και ένα καλή συνέχεια στον Αντώνη Νικοπλίδη:):!:
Με γεγονότα σαν τα χθεσινά, χάνουμε το όποιο δίκιο μας…όντως με ανάλογα γεγονότα στο οακα ποτέ δεν διακόπηκε παιχνίδι, αλλά κάτι τέτοια είναι εναντίον μας:!:
Αυτός ο Γερμανοιρανός, φαίνεται καλή-φθηνή περίπτωση:):!:
Ε καλά, μη βάζεις και στοίχημα ότι ο Πρωταθλητής δεν έχει σχέση με τον Κόκαλη και ο Γαύρος με τον Λαυρεντιάδη…
o γαυρος εχει σχεση με τον λαυρεντιαδη,ομως εκεινος δεν ειναι ακομα στην παε,οποτε δεν περναει επισημη γραμμη:wink:
αν ο πρωταθλητής έχει κάποια υπόγεια σχέση με τον κόκκαλη δεν μπορούμε να το ξέρουμε. εδώ όμως έχουμε να κάνουμε με ευθεία παρέμβαση της οικογένειας γιαννακόπουλου. όσο γιά το γαύρο, τυγχάνει να ξέρω κάποια πράγματα εκ των έσω και η εφημερίδα έχει στηθεί με σκοπό να ασκήσει αντιπολίτευση στον κόκκαλη κάτι που δεν θα έκανε ο συνεταίρος του λαυρεντιάδης ο οποίος δεν ξέρει και τι σχήμα έχει η μπάλα…
εγω εχω ακουσει παντως κατι για σχεση λαυρεντιαδη-γαυρου.αλλιως πως βγηκε ξαφνικα στο πρωτο φυλλο της εφημεριδας και εδωσε μυνημα οτι παρακολουθει τα τεκτενομενα?
ρε παιδια γαμωτο ειστε πανω απο 25 ολοι (νομιζω)
ειναι δυνατον να γινεται σοβαρη συζητηση για το αν οι οπαδικες εφημεριδες προωθουν τη βια και για το ποιος την εχει μεγαλυτερη?
τι λεμε τωρα ρε παιδια, την βια (αμα ο αλλος εχει χιλια δυο προβληματα στο σπιτι και βρισκει διεξοδο στον α,β,γ συλλογο, τι τον κανει η εφημεριδα, αλλωστε την ιδια εφημεριδα μπορει την διαβαζει και καποιος αλλος που την παιρνει στην πλακα) την προωθουν τα οργανα ‘ασφαλειας’ (λολ ε)
γιατι δεν μπορει να λεει ο κρισπ που ηταν γηπεδο πως βρισκονταν ολα τα τμηματα law & (dis)order της αθηνας στο γηπεδο και παλι να εγινε της καραπουταναρας!
δηλαδη σκεφτειτε το αυτονοητο: βερολινο 2009…εκτος αν στη γερμανια τα γηπεδα εχουν διαφορετικο φενγκ σουι
ολα θεμα βουλησης (πολιτικης, καε,παε κοκ) ειναι, στον ελληνικο αθλητισμο δυστυχως ειμαι 20 χρονων δεν εχω δει στη ζωη μου ποτε να γινεται ουτε προσπαθεια (περα απο οταν ο ντεμης εδωσε στεγνα καποιους της original μετα τα επισοδια με ατρομητο νομιζω)
ακόμα και να ισχύει αυτό που λες, ο λαυρεντιάδης δεν έχει καμία σχέση με τον επίσημο ολυμπιακό.
Τι εκ των έσω ρε συ; :lol: Εδώ ολόκληρος Σάββας το έλεγε στις περίφημες συνομιλίες του (αλήθεια τι έγινε με αυτές; σα να μην έγιναν ποτέ…). Και ποιος σου λέει΄ότι ο Λαυρεντιάδης δε θέλει να κάνει αντιπολίτευση; Επιχειρηματική πάντα, ξέρει δεν ξέρει τι σχήμα έχει η μπάλα…
Όσο για τον Πρωταθλητή, οκ μπορούμε να κλείνουμε τα μάτια και να λέμε ότι δεν έχει καμία σχέση. Ούτε το Ντέρμπυ έχει με τον Βαρδινογιάννη λοιπόν. Νόμιζα ότι θα συζητήσουμε την ουσία εδώ και όχι το “φαίνεσθαι”.
Το συμπέρασμά μου είναι ότι όλες οι εφημερίδες εξαρτώμενες είναι. Οι οπαδικές συνήθως απευθείας, οι “ανεξάρτητες” έμμεσα. Ευτυχώς, έστω και από σπόντα και όχι από άποψη, στον Παναθηναϊκό τις φτύσαμε και τις δύο οπαδικές μας.
εδιτ: Ο Λαυρεντιάδης έχει το 10% του Ολυμπιακού και το 50% της Καραϊσκάκη ΑΕ
το εκ των έσω δεν το είπα γιά τον ολυμπιακό αλλά γιά το γαύρο. και όπως βλέπεις από τη στιγμή που δεν έχω στοιχεία γιά το ντέρμπυ, δεν το ανέφερα κιόλας. μπορεί όλοι να ξέρουν πως από πίσω είναι ο βαρδινογιάννης αλλά προτιμώ να μιλάμε με στοιχεία και όχι με φήμες ή με βάση την περιρρέουσα ατμόσφαιρα…
έντιτ: αν τις είχατε φτύσει τις οπαδικές σας δεν θα επικαλούσασταν τα εμετικά τους πρωτοσέλιδα κάθε φορά που θέλατε να την πείτε σε κάποιον ολυμπιακό… οπότε αφήστε αυτά τα κυριλάτα.
Μα κι εγώ για τον Γαύρο μίλησα. Ούτε θυμάμαι πόσες φορές έλεγε ο Θεοδωρίδης στο Δουκάκο “τώρα θα βγει ο Γαύρος και θα δούνε”.
Δεν ξέρω σε ποιον οπαδό αναφέρεσαι αλλά εγώ μιλάω για τις πωλήσεις και (κυρίως) το βρίσιμο που τρώει το Ντέρμπυ χρόνια τώρα (λόγω Βαρδινογιαννισμού) και η Πράσινη από πρόσφατα λόγω της κόντρας με τον Πατέρα. Έίπαμε από σπόντα, όχι από άποψη…
βρίσιμο ξεβρίσιμο σημαία τα κάνετε τα πρωτοσέλιδα της ντέρμπυ και της κάθε ντέρμπυ οπότε πάει περίπατο ο αθλητικός πολιτισμός και η οπαδική “ανωτερότητα” και όλα αυτά τα ωραία
υ.γ. αν θυμάσαι ο σάββας τα έχωνε και στον λαυρεντιάδη…
Μαζί μιλάμε, χώρια καταλαβαινόμαστε. Για ποια ποδοσφαιρική ανωτερότητα μιλάς και που το υποννόησα έστω αυτό; Για ποιον ποδοσφαιρικό πολιτισμό μιλάς (two words combined that don’t make sense); Ποιοι είμαστε οι “εμείς” που κάνουμε σημαία τα πρωτοσέλιδα; Ποιο το νόημα της ζωής; Ποιός σκότωσε τον Τιμόθεο Κώνστα;
νομίζω πως είναι πολύ ξεκάθαρο. είπες πως εσείς οι παναθηναικοί τις έχετε “απομονώσει” τις καφροφυλλάδες σας και δεν συντάσσεστε με την καφρίλα που εξάγουν με τη μορφή πρωτοσέλιδων και εγώ σου απάντησα πάνω σε αυτό