Είδες που δεν είναι ξεκάθαρο; Είπα πως “εμείς οι βάζελοι” έχουμε απομονώσει τις εφημερίδες μας επειδή είναι η μία του Βαρδινογιάννη και η άλλη ενάντια στον Πατέρα. Δεν αναφέρθηκα πουθενά ότι δε συντασσόμαστε στην καφρίλα, τα υπόλοιπα είναι δικά σου συμπεράσματα. Και το κλείνω εδώ γιατί σέβομαι το τόπικ του Ολυμπιακού (εκτός κι αν θες να συζητήσουμε ποιος σκότωσε τον Τιμόθεο Κώνστα)
Δευτέρα ξεκινάει η προετοιμασία και δεν έχουμε προπονητή, γουστάρω!
Μποράβο Σωκράτη!
Μπορει να κλεισει μεχρι τη δευτερα:p
Και εμεις που εχουμε προπονητη δεν εχουμε προεδρο, λεφτα κτλ :lol:
Καλά ούτε προπονητή έχετε, αλλά τέλος πάντων.
Παίρνουμε δεξι εξτρέμ Ντεγιάγκα
Που θα κάνει το Θρύλο πρώτο μάγκα
τοπο στα νιατα ρε…:lol:
εν τω μεταξυ ανεβαινουν 7 απο την μικρη ομαδα… ε ρε βασεις που θα χτιστουν φετος…
αληθεια,αυτον τον ντεγιαγκα τον εχει δει κανεις απο σας να παιζει?και αν ναι,λεει τιποτα ή μονο για να γυαλιζει τα παπουτσια του γκαλετι θα εκανε?
:lol::lol::lol::lol::lol:
Όλο καλά νέα είναι αυτή η ομάδα!
η συγκεκριμενη προταση που του κανανε απαραδεκτη.αν ειναι δυνατον να τον αφησουν να φυγει[-X
ρε razor εχουν κανει πολλες μαλακιες στον ολυμπιακο οι διοικησεις,σε ολα τα αθληματα,αλλα εδω περα δεν εχουν κανενα αδικο.ο μιλκοβιτς τους επαιξε μικρη πουστια και μαλιστα τωρα που ειναι προφανες οτι δεν υπαρχουν λεφτα πουθενα.τα 700.000 που ζητησε,ηξερε οτι δε θα τα επαιρνε ποτε και απλα το εκανε για το δικο του ιματζ,ουτως ωστε να δειξει οτι δεν εφυγε μονος του.
Να τα δώσει ο Μαρινάκης, 3 φορές τόσα έδινε για τον Βαλβέρδε.
σκεψου ομως οτι τα 700.000 ευρω το χρονο που θα επαιρνε ο μιλκοβιτς,θα ηταν ο μισθος 5 παικτων της υπολοιπης ομαδας.αυτο δε θα μπορουσε να δημιουργησει τριβες αναμεσα στους παικτες?βεβαια θα μου πεις οτι τα αξιζε και θα συμφωνησω,αλλα και οι αλλοι ως διοικηση θα σκεφτουνε το συνολικο καλο του συλογου.
δεν ξερω αν το εκανε για να δειξει αυτο που λες αλλα σιγουρα κοιταγε το συμφερον του.γιατι οχι αλλωστε?
σωστα,αλλα θα μπορουσε καλλιστα,αντι να πουλαει οπαδιλικι,να ελεγε ξεκαθαρα απο την αρχη οτι εγω θα επιλεξω να συνεχισω την καριερα μου στην ομαδα που μου εκανε την καλυτερη οικονομικη προταση
εχεις δικιο σε αυτο που λες
φερτε ιβκοβιτς ffs
Με τον Ίβκοβιτς ο Αγγέλου θά’ταν ο προπονητής και ο θείος γενικός αρχηγός…τουλάχιστον αυτό κατάλαβα:):!:
Βουλώνει στόματα ο πρόεδρος με την αρχιδάτη ανανέωση σε Λεωνίδα Παναγόπουλο!
ο κόκκαλης είναι εδώ! :lol:
Ηδη νομιζω πως τραβηξαμε τα βλεματα της ποδοσφαιρικης Ευρωπης με αυτη την μεταγραφη…Οταν ο Κοκκαλης θελει,οι υπολοιποι απλα παρακολουθουν με το στομα ανοιχτο!