Τσεκ δις, http://www.greekshippingnews.gr/?q=node/3643, περί Μαρινάκη. Το ΣΚΑΙ μας είχε σταυρώσει όσο ο Μαρινάκης ήταν εκτός των διοικητικών. Με τη νέα χρονιά περιμένω να δω κωλοτούμπες ολκής!
Ο Επσταϊν καλος ειναι;
μην ακουτε τιποτα για μεταγραφες. μεχρι την παρασκευη που τελειωνουν τα διοικητικα, δεν προκειται να κουνηθει φυλλο. ασε που αν μπει και ο μαρινακης θα γινουν αλλες μεταγραφες.
εμεινε ο νικοπολιδης…
Αν μπει ο Μαρινάκης, προβλέπω να φεύγει ο Λίνεν. Πάντως, ακόμη κι ο Μαρινάκης να έρθει, προτιμώ να μη ρίξει τα πολλά λεφτά φέτος, αλλά του χρόνου που θα έχει περισσότερη εμπειρία από το χώρο. Στο Ελληνικό ποδόσφαιρο μπήκαν πολλοί λεφτάδες. Μόνο 2 όμως πέτυχαν και αυτό το κατάφεραν μετά από αρκετές αποτυχημένες μεγάλες μεταγραφές.
μπα δε νομιζω να φυγει. αλλωστε εκλεισε μαζι με την συμφωνια με μαρινακη. οποτε λογικα θα τον δεχτηκε.
…
Ε ναι γιατί να μη μείνει, αφού φεύγει ο Σκόκο…#-o
δε νομιζω να εμεινε ως βασικος ο νικοπολιδης.πιο πολυ για στηριξη στα αποδυτηρια και στους μικρους εμεινε
Τον εχεις κοψει εσυ τον Θειο ανθρωπο που πληρωνει την εμψυχωση?
Εμεινε ως “κατσε να χουμε μια καβατζα για σιγουρια”,η οποια καβατζα για μενα το πιθανοτερο ειναι να παρει προμοσιον σε “βασικος και φετος”…Μακαρι να διαψευστω αλλα οτιδηποτε ερθει στη θεση 1 και ειναι απο 24-5 και κατω,που να βαραει το κωλο του κατω δε προκεται να ξεκιναει βασικος γιατι υπαρχει ενας Αντωνης που ειναι σημαια κτλπ…Τζολε φαση.
Μετά, όμως, από την συνάντησή μου με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, κύριο Σωκράτη Κόκκαλη, ο οποίος μου ζήτησε είτε να συνεχίσω να παίζω για έναν ακόμη χρόνο, είτε να αναλάβω τη θέση του γενικού αρχηγού του ποδοσφαιρικού τμήματος, αποφάσισα, μεταξύ άλλων και για λόγους ποδοσφαιρικού εγωισμού, να συνεχίσω, καθώς πιστεύω ότι έχω τόσο την δύναμη, όσο και την θέληση για να προσφέρω ουσιαστικά, προκειμένου η ομάδα μας να έχει μία επιτυχημένη αγωνιστική περίοδο".
Εγω γουσταρω που εμεινε ο Νικοπολιδης… Δεν με χαλαει καθολου… Για Λινεν, οκ καλος προπονητης, αλλα ηθελα πιο ‘‘βαρυ’’ ονομα… Οσο για τις εξελιξεις με Μαρινακη, πολυ θετικες, μακαρι να πανε ολα καλα… Για να δουμε, πριν ολοκληρωθει κατι δεν μπορεις να εισαι σιγουρος…
Σωστός, απόλυτα σωστός:wink: :!:
Και εγω συμφωνω, ασε που ακομα και μετα την Παρασκευη μπορει να αργησουν και αλλο, καθε καλοκαιρι τα ιδια, θα χαλασουμε την παραδοση?
+1
Δλδ τι έγινε; Eπειδή ήταν ντεφορμέ και ξενερωμένος στα πλέη οφ που όλη η ομάδα σερνόταν, πάει ξόφλησε;
Πάνε μόλις 8 μήνες από την εμφάνιση στο Emirates που παραμιλούσε όλη η Ευρώπη!
θεωρώ πως ο νικοπολίδης έπρεπε να αποσυρθεί. αν η χρονιά του ειναι χειροτερη απο πέρσι, όπως αναμένεται, θα καταστρέψει τον μύθο του…
Καλό θα είναι να μένει πάγκο για λόγους κυρίως ψυχολογίας στην ομάδα και πάθους, γιατί όπως φάνηκε στο πρωτάθλημα κυρίως (με εξαίρεση λίγα ματς) έχει χάσει κατά πολύ τα ρεφλέξ και γενικώς τα περισσότερα γκολ, τα 'φαγε όρθιος.
Απλά θα γίνει λίγο ομαλότερη η μετάβαση από παίκτης της πρώτης ομάδας σε κάποιο άλλο πόστο. Θα΄ναι λάθος να μην υπάρχει ένας “σοβαρότατος” τερματοφύλακας που να προορίζεται για βασικός στη νέα ομάδα και να στηριχτούν στον Νικοπολίδη για τη σεζόν.
οπως λεει κι ο Γεωργιου: ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΤΙΚΟΤΗΤΑΑΑΑΑΑ
Όλοι οι μεγάλοι παίκτες έχουν αυτό το πρόβλημα, να μην ξέρουν πότε πρέπει να σταματήσουν, αλλά τον Νικοπολίδη τον παρακαλέσαμε εμείς:):!:
Όσο κακός και να ήταν φέτος(από ένα σημείο και μετά ε) ήταν χαλαρά και πάλι ο καλύτερος στην Ελλάδα. Και παίζει στην Αγγλία να έκανε το καλύτερο παιχνίδι της ζωής του ο Αντωνάκης.
Ο Μιραλάς ήρθε και υπογράφει αύριο αφού περάσει από εξετάσεις, άρα κλείνει και η δεύτερη μεταγραφή. Δυστυχώς δεν τον ξέρω τον παίχτη και δεν μπορώ να τον κρίνω.
Το ‘‘Φως’’, δεν είχε γράψει καλά λόγια, αλλά αυτό μπορεί να μην σημαίνει και τίποτα:):!:
Ο Νικολακο δεν ειχε γραψει καλα λογια αυτο το θυμαμαι.
Τωρα να πω οτι τον θυμαμαι απο τα 2 παιχνιδια με την Σεντ Ετιεν θα πω ψεμματα.