για τη θεση του οσκαρ προοριζεται. χειροτερος δε νομιζω να ειναι…
θελω τον γκολκιπερ της νιγηριας ΧΘΕΣ στον ολυμπιακο.
με μαυρο τερμα καμια μεγαλη ομαδα δεν ειδε προκοπη…
Ασταθής μου φάνηκε και έχει και πρόβλημα με τα μακρινά σουτ.
- αυτό που λέει ο samis
Μην αγχώνεστε, του χρόνου άνετα πρωτάθλημα.
Ο Καστιγιο που εχει να παιξει 3 χρονια μπαλα τι θελει να ρθει να κανει τωρα;
διακοπες, μπανια, καφεδακι. δεν παλευεται η ουκρανια…
περα απο την πλακα θελει και να αναστησει και λιγο την καριερα του.
Ιστορική μέρα σήμερα:):!:
ασταθης δε νομιζω.αλλα και παλι δεν ειναι προτιμοτερος απο τον νικοπολιδη στα 40 του,τον μεγερι που ουτε τον εχουμε δει να παιζει και τον παρντο?
:thumbup:
67% στον μαρινακη
13% στον κοκκαλη που μενει προεδρος
10% στον λαυρεντιαδη
10% στον ερασιτεχνη
προεδρε ευχαριστουμε για ολα…
Ανακοινώθηκε και ο Επσταϊν, τρίτη μεταγραφή. Όλο φωνάζουμε αλλά νομίζω ότι είμαστε η μόνη ομάδα που κάνει μεταγραφές…
πρεπει να τις κανουμε και πιο γρηγορα…
Το βρίσκω πολύ θετικό ότι ο Κόκκαλης παραμένει πρόεδρος πάντως, καλή αρχή στον Μαρινάκη, ελπίζω να συνεχίσει άξια το έργο του Σωκράτη.
Τι έγινε, δεν καταστρέφεται τελικά ο Ολυμπιακός?
Ένα είναι σίγουρο μάγκες. Η αλλαγή καθεστώτος στον ολυμπιακό συνδέεται με την αλλαγή στον παναθηναϊκό. Όποιος δεν το βλέπει αυτό ζει σε άλλο σύμπαν.
Καλό το ντιλ, το πιο ενδιαφέρον και σωστό για την ομάδα σας είναι το μεταβατικό στάδιο του χρόνου.
Σε ποια απ’ τις δυο αλλαγές του ΠΑΟ αναφέρεσαι όμως?
Εγώ πάλι νομίζω ότι η αλλαγή καθεστώτος στον Ολυμπιακό συνδέεται και με εξωαθλητικά γεγονότα.
Πρωταθλητής στο πόλο για 23η φορά στην ιστορία του και τέταρτη συνεχόμενη είναι ο Ολυμπιακός, που επικράτησε του Πανιωνίου 7-5 στο κλειστό κολυμβητήριο Πειραιά και έκανε το 3-0 στις νίκες. Ιστορία έγραψε ο Θοδωρής Χατζηθεοδώρου, που ξεπέρασε τον Φραγκίσκο Αλβέρτη στους τίτλους, φτάνοντας τους 26 και είναι, πλέον, ο Έλληνας αθλητής με τους περισσότερους!
οχι ρε πουστη μου και ηθελα να δω σε τι σημειο θα φταναμε:)
καλη η εξελιξη με τον μαρινακη,ακομα καλυτερο το οτι παραμενει ο κοκκαλης προεδρος(αν και δεν ξερω για ποσο),ελπιζουμε πραγματι σε μεταγραφες απο το ‘‘πανω ραφι’’ οπως λεγεται.ας ελπισουμε να πανε ολα καλα.