Ολυμπιακός

Μεγάλη μέρα η χθεσινή, αλλαγή σελίδας…όλα τα κλασικά…απλά με τρώει η αγωνία να δω το φετινό ρόστερ…έχω προσδοκίες για το καλύτερο, γιατί μπήκαν φράγκα, και για το χειρότερο γιατί δεν υπάρχει κανένας προγραμματισμός…καλά τώρα για την αρχή της προεταιμασίας, σε δύο μέρες, ειληκρινά δεν ξέρω, αν ξέρει κανείς, ποιοι θά’ναι…πάντως για το γιουρόπα, αν είναι να γίνει καλή σε βάθος δουλειά, δεν πα να αποκλειστούμε απ’τον Ιούλιο, αρκεί να δούμε τις βάσεις μιας γαμάτης ομάδας:):!:

γελαει το ΣΥΜΠΑΝ με το “λαυρακι” για Νεμπεγλερα!:lol:

Αυτό που δεν είναι καφρίλα πλάκα έχει. Εμ και εσείς μεχρι τώρα είστε “φάτε μάτια ψάρια και κοιλιά περίδρομο”.

Πάντως, ήδη από σήμερα, στα πρωτοσέλιδα έχετε πάρει το μισό μουντιάλ σε παίκτες.

Μιλαει η ομαδα του Μπεκρη

Δε θέλω Βαλβέρδε όμως!

ετσι και ο γαβρος παει να παρει κανα τρεζεγκε η οποιοδηποτε αλλο φορ στο στυλ του το οποιο να θελει και την αρτα με τα γιαννενα θα χει κανει τεραστια πατατα

μεταγραφες στα χαφ θελει επειγοντως ας αφησουν τις μαλακιες

και γυμναστη φυσικα

ξαναεμφανιστηκε παλι το ονομα του καστιγιο.αμα τελικα ερθει δεν θα ειναι το ιδιο οπως πριν.γιοβανοβιτς παντως οπωσδηποτε πρεπει να τον παρουμε.ειναι παιχτουρα

Τρεζεγκέ μένει στη Γιουβε οπότε τον ξεχνάμε…

Ξέρουμε αν έχει λήξει το συμβόλαιο του Μπράβο?

απ οτι βλεπω ,δυστυχως οχι

http://www.transfermarkt.de/de/raul-bravo/profil/spieler_3771.html

Γιατί δυστυχώς, απ’ τους καλύτερους παίκτες μας ήταν πέρσι πριν τον παρασύρει και αυτόν η γενικότερη διάλυση της ομάδας.

και ενα αριστερο μπακ θελουμε γιατι ο μπραβο πολλες φορες οταν εβγαινε μπροστα μετα ξεχναγε να γυρισει πισω:)

πως εκανε καλη χρονια περσυ ειναι γεγονος, απλα δεν τον πολυγουσταρω (και αμυντικα πολλες φορες πληρωσε η ομαδα κακο-μη μαρκαρισμα του μπραβο, οχι σε φασεις ενας προς ενα με το αντιπαλο δεξι εξτρεμ, αλλα οταν επρεπε να συγκλινει και να κλεισει παικτη στην περιοχη)

για μενα δεν αξιζει τα λεφτα που παιρνει

+1. προτιμω να μεινουμε με λινεν.

Αυτό που λες έγινε ακριβώς όταν η ομάδα ήταν ένα τσίρκο, όπου κανείς δεν κάλυπτε τους χώρους του.
Ούτε καν ο Μέλμπεργκ.

Εννοείται ότι θέλουμε αριστερό μπακ όμως.

Γενικά το ρόστερ αυτή τη στιγμή έχει κάπως έτσι αν δεν κάνω λάθος:

Τερματοφύλακες: Νικοπολίδης, Πάρντο, Παναγόπουλος (Πάρντο μαλακία που έμεινε, δε μ’ αρέσει καθόλου)
Δεξιά μπακ: Τοροσίδης, Γκαλίτσιος (κομπλέ αν δεν φύγει ο Τόρο)
Αριστερά μπακ: Μπράβο, Λεονάρντο (ο Λεονάρντο μάλλον πάει για δανεικός, δεν καταλαβαίνω το γιατί αλλά θέλουμε παίκτη όπως και νάχει)
Στόπερ: Μέλμπεργκ, Αβραάμ, Κ.Παπαδόπουλος (ο Κυριάκος μάλλον φεύγει οπότε θέλουμε δυο παίκτες)
Αμυντικά χαφ: Ντουντού, Μαρέσκα, Γ. Παπαδόπουλος (αν ο Μαρέσκα είναι σοβαρός θα είμαστε κομπλέ)
Κεντρικά χαφ: Μιραλάς, Όσκαρ (Μιραλάς δεν τον ξέρω, αλλά μάλλον καλυμμένοι κι εδώ)
Δεξιά εξτρέμ: Ζαϊρί (οπωσδήποτε παίκτη)
Αριστερά εξτρέμ: Επστάιν (καλός αλλά όπωσδήποτε παίκτη κι εδώ)
Επιθετικοί: Μήτρογλου, Ντιόγο, Ντάρμπισαϊρ (θεωρητικά κομπλέ αλλά δε θα με χάλαγε ένας ακόμα)

Οπότε θέλουμε ακόμα 5-6 παίκτες.

τον παρντο τον κρατησε ο νικοπλιδης. αν δεν ειχε μεινει ο αντωνης θα εφευγε κι αυτος.
τον πιστευει για καποιο λογο οποτε και μενει μαλλον. δεξι χαφ χρειαζομαστε και μαλιστα καλο. δεν ξερω τι και ποιον, αλλα οταν ειναι να αντικαταστησεις τον γκαλετι θες κατι πολυ καλο. σας αρεσει ο ρομενταλ by the way? ηταν να ρθει πριν κλεισουμε γκαλετι.
και αριστερο χαφ θα ηθελα γιοαβανοβιτς αλλα μαλλον δυσκολο το κοβω. μαλλον αυτον το γιεστε θα φερουν.

+Σοιλέδης - αριστερά, Βασιλογιάννης -μάλλον δεξιά, Νικλητσιώτης - κέντρο, Βαλεριάνος; - αριστερό μπακ…
…και πάλι 5-6 παίκτες τους χρειαζόμαστε:):!:

αααα είναι κιο Βάντερσον…χρειάζονται και οι μικροί στο ρόστερ…αλλά πολλές φορές και μέσα στο γήπεδο!

Έκανε καλή χρονιά πέρσι ο Ρόμενταλ αλλά θέλω κάτι καλύτερο. Εξαρτάται και απ’ το πώς θα παίζουμε, σε 4-3-3 καθαρό πχ θες πιο επιθετικογενή παίκτη που να πατάει περιοχή και να σκοράρει. Σε 4-4-2 ή 4-2-3-1 θες παίκτη που να τρέχει και να παίζει στη γραμμή με καλή σέντρα. Ο Γκαλέτι τα είχε και τα δυο βέβαια.

Αριστερά ποιος δεν θάθελε Γιόβα, αλλά κι εγώ το βλέπω πολύ δύσκολο. O Γέστε καλός είναι αλλά αμφιβάλλω κατά πόσο μπορεί να προσαρμοστεί όταν έχει περάσει όλη του την καριέρα σε ένα τόσο ιδιαίτερο σωματείο όπως η Μπιλμπάο.

ο Γεστε δυστυχως πεταξε…Εκλεισε για καπου στο Ντουμπαι.
Μακαρι ομως να κανει αυτο που θελει ο Μαρινακης και να παρει Γιοβανοβιτς…Η περιπτωση του δεν ειναι εξαιρετικα δυσκολη,διοτι στην λιβερπουλ τον ηθελε ο Μπενιτεθ και τωρα που πηγε στην Ιντερ,η οποια κατα την γνωμη μου ειναι πληρης ομαδα(και αυτο φανηκε…) δεν τον χρειαζεται.Οποτε αυτο που πρεπει να κανει ειναι τωρα που παιζει στο μουντιαλ και μιας και ηρθε και ο μανατζερ του Ελλαδα να συζητησει καντου ενα καλο συμβολαιο να το δεχτει γτ αυτος οπως παει μαζι με τον Κρασιτς παιρνουν την ομαδα απο το χερακι για προκριση…
Επειδη εντωμεταξυ σημερα ακουσα παρα πολλα ονοματα κραταω μικρο καλαθι…Αλλα αμα ισχυουν αυτα που ακουστηκαν και εκτοσ απο τον Γιοβανοβιτς και τον Καστιγιο(που οπως και να ειναι θα βοηθησει…) τα ονοματα των Χλεμπ και Μπρανταο(ειδικα αυτουνου!!!) με εκαναν να χαμογελασω με ευχαριστηση!!!

Οσων αφορα Ρομενταλ ειδα το παιχνιδι της Δανιας και μπορω να πω οτι η μπαλλα στο Μπεντνερ δεν εφτανε αν δεν περναγε απο τα ποδια του…

Αυτό που γράφεις για τον Ρόμενταλ δε λέει κάτι. Πάντα κοιτάς πόσο ταιριάζει ένας παίκτης στην ομάδα σου. Ο Ρόμενταλ έχει περάσει μια ζωή στην Ολλανδία που το πρωτάθλημα γενικά είναι τεχνικό αλλά καθόλου δυνατό. Στην Αγγλία τα βρήκε σκούρα που παίζουν και με τη δύναμη. Στην Ελλάδα που το πρωτάθλημα στηρίζεται κατά μεγάλο ποσοστό στη δύναμη δεν ξέρω πόσο μπορεί να σταθεί και να πάρει μια ομάδα στις πλάτες του.