Και εγω θα τον ηθελα τον Κλειζα ενα χρονο ακομα, πιστευω θα βοηθουσε πολυ περισσοτερο απο περισυ. Ελπιζω να καλυφθει η θεση με αναλογης ποιοτητας παιχτη αν και λιγο δυσκολο μου φαινεται…
εγω παντως τον ηθελα ακομα στην ομαδα τον κλειζα
Εκλεισε ο Καμορανεζι?
Μπα…είσαι γαυρίνα???
:lol::lol::lol::lol:
την πορτα σπιτι του οταν μπηκε…
προσωπικα δεν θα ηθελα να ερθει. καλος παιχτης αλλα 34… δηλαδη προτιμουσα μια περιπτωση σαν του γκαλετι οταν ηρθε, αλλα που να τον βρεις αυτον…
Από Ντατολοτέτοιους καλύτερος ειναι.
Παιχταράς ο Καμορενάζι προσωπικά αν έρθει θα είναι το μεγαλύτερο όνομα παρέα με όνοματα όπως ο Ζιοβάνι, ο Ζάχοβιτς, ο Καρεμπε, ο Κοβάζεβίτς και ο Ριβάλντο…
Μην ξεχνάμε ότι έχει πάρει και ένα παγκόσμιο κύππελο πρίν 4 χρόνια…
ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΤΡΕΛΑΝΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΦΕΡΕ ΤΟΝ ΣΤΟΝ ΘΡΥΛΟ
:bow2::bow2::bow2::bow2::bow2:
Ξέρω ότι είναι νωρίς και ακόμα δεν έχει κλείσει ο παίκτης, αλλά το λέω από πριν και ας με βρίζετε μετά…
Μου φαίνεται μεγάλη μούφα αυτός ο Καμορανέζης και τέτοιου είδους μεταγραφές (παίκτες 30+ και δε συμμαζεύεται) τις κάναμε και χωρίς νέα διοίκηση…
συμφωνω μαζι σου. μα να εχεις γκαλετι και αν ερχεται ο ξυλοκοπος? αυτος πιο πολυ για να παιζει να βαραει και να κοβει ειναι, παρα γιοα παιξει στο δεξι ακρο της επιθεσης.
καλα το οτι πηερ μουντιαλ πριν απο 4 χρονια δεν μου λεει τπτ… εδω ο χαριστεας πηρε euro…:lol:
μα δεν εχετε διοικηση…λεφτα εχετε και σε λιγα χρονακια,θα σας στερεψουν και αυτα
Ωραία, όσο έχουμε, ας κάνουμε καμία μεταγραφή, αρκεί να γίνει σωστότερα από τέτοιου είδους κινήσεις. Όταν σωθούν, βλέπουμε…
Ενταξει συμφωνω και εγω για την ηλικια, αλλα οχι και ξυλοκοπος ο Καμορανεζι, μην λεμε οτι θελουμε… μια χαρα κανει για τον Ολυμπιακο, το μονο ερωτηματικο ειναι η ηλικια του.
Και ο Καμορανέζι, και ο Ιμπαγάσα, είναι σπουδαίοι παίκτες, και οι μεταγραφές τους, εφόσον ολοκληρωθούν, είναι μεγάλη επιτυχία της διήκησης, που όμως, και αυτό είναι το αρνητικό της υπόθεσης, του χρόνου, άντε σε δύο Καλοκαίρια το πολύ θα ψάχνει πάλι παίκτες γιαυτές τις θέσεις:):!:
κολλησε του καμορανεζι… παει για φουντο…!!!
άρχισε ο αντωνης . .
που βγαίνεις ρε ανθρωπα…
Ε δεν φταίει ο Αντώνης για το γκολ, κοιμήθηκε ο πιτσιρικάς απο εκεί…
ο ντιογκο δειχνει καλα σημαδια η εμενα μου φαινεται?:-k
Κάτι κάνει…στα επίσημα θα φανεί καλύτερα:):!:
Κάτι κάνει αλλά με κέντρο Ντουντου-Μαρέσκα τα ίδια χάλια με πέρσι βλέπω [-X
Αν είναι οι περσινοί, Ντουντού και Μαρέσκα, όντως χάλια θά’ναι, αλλά υπάρχει και οι περίπτωση να τους δούμε και βελτιωμένους:):!: