Ολυμπιακός

Κρίμα, οι δυο πιο καλοί στόχοι απ’ όσουν γράφτηκαν δεν φαίνεται να έρχονται.
Για Νεκουνάμ και Νενέ λέω.

Καλύτερα να μην δίνανε τα λεφτά σε Ιμπαγάσα, Καμορανέζι και Ρόμενταλ και να παίρνανε αυτούς.

Ο Ντουντού πρέπει να το αλλάξει και να το κάνει Γιατονπού

Ένα λάθος για? όσκαρ

http://www.sport-fm.gr/article/282313

μάλλον σωστός ειναι…

Τι σωστός μωρέ, καλύτερα να παίξει ο Βάντερσον!

ελα ρε συ…
δεν κανει ουτε για εναν αγωνα με την αλβανικη ομαδα?
δεν ειναι και τοσο χαλια

Εϊναι πιο χάλια :expressionless:

καλα…θελω να ερθει κανενα χ να γελασει ο καθε πικραμενος που θα διωξουν τον λινεν…

Εγώ θέλω να έρθει, 1 ημίχρονο - 2 τελικό για να πιάσω την καλή στο στοίχημα.

Παίδες, οι ομάδες με τις οποίες έπαιξε ο Ολυμπιακός στα τελευταία 2 φιλικά είναι (στα χαρτιά) πολύ πολύ καλύτερες ομάδες από τη Μπέσα. Δε χρειαζόμαστε ρόστερ των 40 εκ.? για να κερδίσουμε τη Μπέσα. Ας μην κοροϊδευόμαστε. Ούτε χρειάζεται ο Όσκαρ να παίξει σε ευρωπαϊκό ματς και να μη μπορούμε μετά να τον δώσουμε πουθενά ως αντάλλαγμα (από ότι άκουσα θέλουμε καινούργιο πλυντήριο για τις πετσέτες στο Ρέντη).

Ακόμη και με Βαλεριάνο αριστερά, Πάρντο στο τέρμα και Γιάννη Παπαδόπουλο δεκάρι, δεν υπάρχει δικαιολογία για να μην κάνουμε 2 νίκες με τη Μπέσα.

Επίσης, αν ο Λίνεν κάνει Ντιόγο, Ντούντου, Μιραλάς να παίξουν καλή μπάλα, δεν πρόκειται να φύγει. Και επειδή του έχω πολύ εμπιστοσύνη (και πίστη) πως θα τα καταφέρει, προβλέπω να βγάζει τον πρώτο γύρο πρωταθλήματος.

απο το στομα σου και στου θεου το αφτι:)

Εννοειται πως αν θελουμε να λεγομαστε σοβαρη ομαδα, θα κανουμε 2 νικες και ευκολα μαλιστα με την Μπεσα… Καλο θα ηταν να ειχαμε πιο πληρες ροστερ, αλλα αλιμονο αν δεν μπορεσουμε να την περασουμε… Απο εκει και περα θεωρω πολυ καλη κινηση παρα την ηλικια του τον Ιμπαγασα και μακαρι να παρουμε Νενε, ειναι παρα πολυ καλος παικτης…

Στο μπασκετ η αληθεια ειναι οτι τον ηθελα για εναν ακομα χρονο τον Κλειζα…

για τον νενε εμαθα οτι ειναι πιο κοντα στην παρι σεν ζερμεν

Μεγαλη μαλακια να χαθει αυτος ο παικτης…

Να δούμε τι ρόστερ θα δηλώσει την Δευτέρα;, ο Ολυμπιακός…με λίγη σοβαρότητα, και μαυτό το ρόστερ την παίρνουμε την Μπέσα, απλά πόσοι απ’υτούς θα βρίσκονται τον Σεπτέμβρη στην ομάδα;:):!:

λες μεχρι τοτε να φανε και αλλοι πουλο?:slight_smile:

Πολλοί απ’τους πιτσιρικάδες θα πάνε δανεικοί, κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει με Μαρέσκα, Όσκαρ…και δεν ξέρω κιεγώ τι άλλο…αααααα μπορεί να πουληθεί ο Τοροσίδης:):!:

[SIZE=“7”]ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ[/SIZE]:blow:

Η Uefa δεν θέλει και κάποιο αριθμό παικτών που να προέρχονται από τις ακαδημίες και να είναι και νεαροί σε ηλικία κλπ, κλπ;

4 απο ακαδημιες και 8 Ελληνες.

Ο Μιραλάς (γεν. του Μιραλά κλπ) και ο Μοντεστός (του Μοντεστού) νομίζω ότι είναι Έλληνες…