Ολυμπιακός

πραγματικα προσπαθω να θυμηθω ποτε ηταν η τελευταια φορα που βαλαμε 5 γκολ σε αγωνα:-k.θα μου πειτε βεβαια με την μπεσα πεζαμε και βαλαμε τοσα γκολ

Δεν έχει σημασία με ποιόν παίζουμε, πρέπει να είμαστε πάντα σοβαροί και να μην λυπόμαστε κανέναν. Αν είναι για 10 γκολ τόσα να τους βάλουμε στο Φάληρο όπως είχαμε κάνει πριν δέκα χρόνια με την Καλαμάτα.

Η αλήθεια είναι πως το ευχαριστήθηκα να βλέπω τον Ντιόγο και τον Ντουντού να παίζουν 15 Ιουλίου ενάντια σε κατσίκια στην Αλβανία, έχουν και οι δύο τεράστιες ευθύνες για την περυσινή χρονιά, καλό θα τους κάνει

φταινε κι αυτοι αλλα πολυ λιγοτερο απο αλλους. ειχαν σερι μιαμισι σεζον και πρατικα ο καραφλας τους εκαψε με την προετοιμασια που εκανε. καλα ο ντιογκουλης μας ειχε παρει τα κιλακια και ειχε ξεκινησει και τα μπουζουκοξενυχτακια του αλλα ειπαμε φταινε αλλοι πιο πολυ.

Με Λεβαδειακο στο Καραισκακη κεκλεισμενων περυσι. Οι νεες εμφανισεις πως σας φανηκαν; Τι χορηγο θα γραφει μπροστα φετος αρραγε;

Καμιά απ’τις εταιρίες του Βγενόπουλου:lol: :slight_smile: :!:

ο ντιογκο εδινε τη μπαλα ενω ο μητρογλου ποτε…
δεν σηκωνει με τιποτα το κεφαλι…
θελει να περασει τον κοσμο ολο(που μπορει) και μετα παντα σουτ…

δεν υπολογιζονται μπεν αρφα και καλστρομ απο τις ομαδες τους…

*αυτος ο φετσφατζιδης(?) ειναι πολυ σβουρας…

για ριερα πανε, οχι για καλστρομ ή μπεν αρφα.

http://sport24.gr/html/ent/489/ent.375489.asp

εγω περισσότερο το λεω για το τι έχουν να γράψουν οι εφημερίδες…
άσχετα που αν χαλάσει(που δεν ειναι και εύκολο να ερθει) του ριερα μπορει να κατσει και η μπίλια και σε αυτους…

Και χτες και κάμποσες άλλες φορές ο Μώραλης (αλλά και ο Μαρινάκης στην συνέντευξη τύπου για τη μεταβίβαση των μετοχών) δήλωσαν ότι δεν πρόκειται να πεταχτούν λεφτά, εννοώντας κυρίως ότι δύσκολα θα γίνουν μεταγραφές δίνοντας λεφτά και σε ομάδες. Τώρα η περίπτωση Ριέρα (ή Νενέ πιο πριν) που είναι και σε θέση που έχει άμεση ανάγκη η ομάδα ίσως είναι διαφορετική.

Επομένως όσους Κάλστρομ και Μπεναρφάδες να γράψουν οι εφημερίδες, ξέρουμε εξαρχής ότι είναι φούμαρα.

ναι αλλα απο την στιγμη που οι ομαδες τους δεν τους θελουν δεν ειναι καπως πιο εύκολες και οικονομικές λυσεις…?? (οικονομικές σε σχεση του τι θα δωσεις στην ομαδα)
γιατι ας πουμε η λιβεπουλ δεν θελει να τον δωσει τζαμπα…

Η εμφάνιση μια χαρά μου φάνηκε, μου αρέσει που είναι κόκκινη πίσω. Ο χορηγός θα ανακοινωθεί κάποια στιγμή αλλά μάλλον δεν θα είναι η citibank.

Ωραία η εμφάνιση…ο χορηγός πέρα απ’τα λευτά, είναι μια artwork πινελιά στην φανέλα, και μόνο απ’αυτή την πλευρά μενδιαφέρει:):!:

Μάλλον με την Μακάμπι Τελ Αβιβ στον επόμενο γύρο…

βουρ για να το
σηκωσει ο θρυλος
το champion leage
καλπαζει!
μονο ο
μουρινιο μπορει να μας
σταματησει στον τελικο
θελω να δω πως θα τον
αντιμετωπισει ο λινεν.

παραπληροφορηση

Αν κλίσει Riera όπως ακούγετε και πάρει και ένα καλό αμυντικό χαφ, ο Μαρινάκης έχει κάνει μια από τις καλύτερες μεταγραφικές σαιζόν ελληνικής ομάδας. Ειδικά αν λάβουμε υπ όψιν τις ανάγκες που υπήρχαν και τα λεφτά που ξοδεύτηκαν.

Ουαου! Τα σπρώχνει καλά ο Μαρινάκης, μεγάλη μεταγραφή!

επιτελους και μια γαμιστερη μεταγραφη υστερα απο ζιοβανι,καρεμπε,κοβασεβιτς,γκαλετι…:smiley:

Θεέ μου κάνε να μη χαλάσει κάτι τελευταία στιγμή!
Τεράστια μεταγραφή.

Φέρτε και τον αδερφό του απ’ τον Πανιώνιο!

Καλα το τι κουραφεξαλα γραφουν οι εφημεριδες το καλοκαιρι δεν περιγραφεται οχι οτι δεν θελω την μεταγραφή αλλά μεχρι και για ronaldinho ακουσαμε ελεος.