Ολυμπιακός

ελπιζω ομως αυτη η μεταγραφη να γινει πραγματικοτητα

Καλά έχω φλιπάρει, απ’το Καλοκαίρι των Τζιοβάνι-Ζάχοβιτς έχω να πάθω τέτοιο πανικό:):!:
Η μεταγραφή ακόμα και τώρα, μόνο εύκολη δεν είναι, καθότι υπάρχει διαφορά με Λίβερπουλ, και δεν ξέρουμε τι θα γίνει με τον παίκτη που είπε ότι, ''μπορεί νά’ρθω, αν τα βρουν οι ομάδες:):!:
Με Σένα πιο χλωμό, αλλά ίσως είναι καλύτερα νά’ρθει ο Τζιώλης:):!:

:expressionless: :expressionless: :expressionless:

Εμ Μπαμί ή Εντιαγέ ή αντίστοιχο να φέρουν στα χαφ που και κίνητρο θα έχει και δυνάμεις, τρεξίματα κτλ.

Κάπου διάβασα ρε μάγκες ότι η Γιουβέντους έχει μπεί σφήνα στην απόκτηση Ριέρα?
Πάλι μου φαίνεται θα μείνουμε με το π… στο χέρι

Κρίμα γιατί γούσταρα τρελά τον Ριέρα!!!

:(:(:frowning:

Η Λίβερπουλ δεν πουλάει κάτω απ’τα λευτά που θέλει, αλλά με την Γιούβε νομίζω πως είναι μούφα…έχω συγκρατημένη αισιοδοξία, ότι θα πουν το ναι…και μεγάλη αγωνία αν θα τα βρουν με τον παίκτη, που μόνο εύκολο δεν θά’ναι:):!:

Ο Σπορ φμ, στο σάιτ του λέει ότι η Λίβερπουλ είπε το ναι, και τώρα μένει να τα βρουν με τον παίκτη, με τον οποίο υπάρχει διαφορά πάνω από 500.000 το χρόνο!

με την ομάδα καλά τα βρήκε…
το νόημα είναι να τα βρει και με τον παίχτη…
γιατί αλλιώς τζάμπα τα εξώφυλλα και τα πανηγύρια…

*πάντως καλός παίχτης…και άμα έρθει και κανένας σενα(αν και δεν ξέρω σε τι κατάσταση είναι) ο ολυμπιακός στην θεωρία θα έχει μια πολύ καλή ομάδα
αν και στο θέμα του επιθετικού έχει ένα θεματακι…

Έχει και πολύ μεγάλο ρόστερ, που συν τις όποιες ακόμα μεταγραφές θα περάσει τους 30 παίκτες και μάλλον κάποιοι θα στεναχωρηθούν…για Ριέρα, διατηρώ την ίδια συγκρατημένη αισιοδοξία:):!:

απο οτι διαβαζω ειναι δικος μας:wink::smiley:

Αν δεν τον δώ να βάζει την τζίφρα του κρατάω κάποιες επιφυλάξεις… φαίνεται όμως ότι θα κλείσει.

κατσε μωρε δικος σας
με τον παίχτη θα μιλήσει την δευτερα λεει…

Συνέχιζονται οι απαράδεκτες κινήσεις στο μπάσκετ.

Τα θέματα που είχε η περσινή ομάδα ήταν δυο:

1. Προπονητής.

2. Κούφιο ρόστερ, υπό την έννοια ότι στα δύσκολα τράβηξαν κουπί 6 παίκτες, οι Παπαλουκάς, Τεόντοσιτς, Τσίλντρες, Κλέιζα, Μπουρούσης, Σόφο. Από αυτούς λογικό ήταν να φύγει μόνο ο Τζος, καθότι τα πολλά λεφτά που έπαιρνε σε συνδυασμό με το μειονέκτημα του στο σουτ (και παρά τα υπόλοιπα πολλά προτερήματά του) ήταν βάρος για την ομάδα. Οι υπόλοιποι 5 έπρεπε να μείνουν οπωσδήποτε και να ενισχυθεί το ρόστερ με ακόμα δυο περιφερειακούς σουτέρ, ένα τριάρι και έναν καλό σέντερ αντί του Βούισιτς.

Αντ αυτών είδαμε:

1. Προπονητή Ίβκοβιτς που φυσικά κανείς δεν αμφισβητεί την πορεία του και το ότι είναι από τους μεγαλύτερους θεωρητικούς του ευρωπαϊκού μπάσκετ, αλλά πόση φιλοδοξία να έχει πια ο άνθρωπος και πόσες αντοχές για πρωταθλητισμό σε τοπ επίπεδο? Αντ’ αυτού θα προτιμούσα κάποιον φιλόδοξο νέο προπονητή όπως οι Μπλατ, Πιανιτζάνι, Ιβάνοβιτς, Βουγιόσεβιτς ή ακόμα και ο Ζούρος.

2. Κλέιζα, Τσίλντρες μας έχουν ήδη αποχαιρετήσει ενώ ο Σόφο όλα δείχνουν ότι πάει στον Παναθηναϊκό αφού η διοίκηση έκανε το παιδαριώδες λάθος να μην του ανανεώσει το συμβόλαιο τότε με τα κέντρα αποκατάστασης με μόνο ένα μικρό buy-out για το ΝΒΑ. Έχει αποκτηθεί ο Σπανούλης (κίνηση με πολλές ιδιαιτερότητες και ρίσκα), ένας ρολίστας (Νίλσεν) που βλέπω να προορίζεται για βασικός και γίνονται συζητήσεις με παίκτες που πέρσι κόπηκαν σε ιατρικές εξετάσεις (Κελάτι) και άλλους νεαρούς και ελπιδοφόρους Σέρβους.

κοιτα το μονο που μαλλον εγινε χωρις να το θελει η διοικηση μεχρις στιγμης ειναι το οτι εφυγε ο κλειζα. για το σοφο, μαλλον θα του κανουν προταση δε νομιζω να μην του κανουν, απλα αυτος ειχε προτεραιοτητα το να παει nba. κατσε πρωτα να του κανουν προταση οι κλιπερς που λογικα θα του κανουν (απλα δεν ξερουμε αν θα του αρεσει) και μετα βλεπουμε. του σατο του εκαναν προταση, αλλα μεχρι τοσα που λεγανε, σιγα μην δινανε περισοτερα. και για μενα κανουν καλα. δεν θα φτασει ο σατος να παιρνει τοσα πολλα, ας παει στην βαζελα κι ας γουσταρει. υπαρχουν και καλυτεροι παντα.
ο μπιελιτσα ειναι καλος, και ο κελατι ειναι ενας παιχτης στυλ νικολας που μας λειπει. περσι ηταν εγκλημα που του ελυσαν το συμβολαιο για κατι ιατρικο. δεν ειναι δυαντον να περναει τις ιατρικες στους λεικερς και στην βαλενθια και σε μας να κοβεται.
στο θεμα προπονητη ειναι φανερο οτι φερανε προπονητη λογω τεοντοσιτς ωστε να χτισει την ομαδα γυρω του αλλα και παπαλουκα που εχει ξανασυνεργαστει. η ηλικια οντως προβληματιζει, αλλα δε νομιζω να μην εχει καποιους στοχους.

Ρε η διαφορά με Σέννα είναι 200.000. Δώστε τα να πάρουμε τον παιχταρά ρεεεε

Φέρτε όποιον θέλετε, αλλά εγώ θέλω και Τζιώλη . Δεν είναι κακό να υπάρχουν και κάποιοι Έλληνες στην ομάδα. Πήξαμε στους λεγεωνάριους που σε 2 καλοκαίρια θα ψάχνουν συμβόλαιο στη Σαουδική Αραβία…

Ναι, αλλά ο Τζιώλης δεν έχει καθόλου την πλάγια κίνηση που πρέπει να έχει ένας κόφτης και γενικά είναι στατικός. Νομίζω ότι ο ολυμπιακός θέλει άλλου τύπου παίχτη

Επίσης έχουμε πήξει στους αργούς χαφ που θεωρούν τα τακλιν ντροπή και ο Τζιώλης είναι άλλος ένας τέτοιος. Συμφωνώ για Σένα πάντως, μακάρι νάρθει αυτός ο Εντιαγέ.

Δεν υπαρχει πραγμα πιο εκνευριστικο σε μια ομαδα απο το να εχει πολλους αργους χαφ ιδιαιτερα σημερα που το ποδοσφαιρο εχει γινει πολυ γρηγορο και που αν βγεις στην Ευρωπη θα εχεις μεγαλο προβλημα!

Επειδή ο Ρεχάγκελ έβαζε τον Τζιώλη αμυντικό χαφ, δε τον κάνει αμυντικό χαφ. Τη θέση του Παντελή Καφέ παίζει ο Τζιώλης και είναι μια χαρά για τον Ολυμπιακό. Μην κάνετε το λάθος που έκανε ο Ολυμπιακός πέρσι και πρόπερσι. Σε μια χρονιά χρειάζεσαι 25 παίκτες κι όχι 11. Αν ο Μαρέσκα φύγει και έρθει ο Σένα και άλλος ένας (ακούγεται πολύ), τότε ο Ολυμπιακός στον άξονα είναι γυμνός. Ντούντου και Σένα αποκλείεται να αντέξουν 40 ματς/σεζόν. Χρειάζεσαι μίνιμουμ άλλους 2 στον άξονα και από το να έρθουν 2 που ήδη σκέφτονται να φύγουν ας έρθει ο Τζιώλης που όποτε θα μπαίνει στο ελληνικό πρωτάθλημα θα παίζει αξιοπρεπέστατα και θα κυνηγάει το επόμενο συμβόλαιο εντός Ολυμπιακού.

ΥΓ. Το γρήγορο ποδόσφαιρο δεν παίζεται από παίκτες που κάνουν 0-100 σε 10 δεύτερα. Αν ήταν έτσι, έπαιρνες 11 σπρίντερ και κέρδιζες τους πάντες. Για να παίξεις γρήγορο ποδόσφαιρο χρειάζεσαι καλη τεχνική ώστε να πετάς τη μπάλα από τη μία μεριά του γηπέδου στην άλλη μέσα σε 3-4 δεύτερα και να κάνεις άμεσα το τρανζίσιον. Πράγμα που και ο Τζιώλης έχει για παράδειγμα.

μια ερωτηση…
ρομενταλ και ριερα μαρκαρουν-πιεζουν εστω και λιγο τον αντιπαλο οταν χανουν μπαλα…?? (δεν εχω εικονα)
εστω και αν αυτο δεν ειναι η δουλεια τους…

Σωστό για τη θέση του.

Τα στοιχεία του Τζιώλη παραπέμπουν σε Ντουντού, μόνο που σε όλα είναι χειρότερος από τον Ντουντού. Χίλιες φορές να κάνει rotation εκεί με τον Γ.Παπαδόπουλο. Ο Σένα και ο όποιος Σένα αυτή τη στιγμή έρχεται να αντικαταστήσει τον Λεντέσμα (σε μια θέση που υπάρχει και ο Κατσικογιάννης), αν ο Μαρέσκα φύγει τότε ας κοιτάξουμε και για 5ο χαφ. Γενικά χαφ (όχι δεκάρι) που δεν τρέχει και δεν πολυβάζει τα πόδια του στη φωτιά όπως ο Τζιώλης, δεν αντέχεται παρά την όποια καλή κάθετη πάσα και σουτ που μπορεί να διαθέτει.