Ολυμπιακός

Ο Πανιώνιος λέει ότι δεν θέλει δανεικούς που θα τους καλυτερέψει, και μετα θα τους επιστρέψει, αλλά τους θέλει με όψιον αγοράς.

Μάλλον αυτό θα γίνει…αν όμως φύγει έχω την εντύπωση, πως θά’ρθει απ’τα μέρη μας.

Αυτό ακριβώς…εκτός αν αύριο κάνουμε ένα σκορ που δεν μπορεί να χτυπηθεί…οπότε να το δουν αλλιώς.
:):!:

δεν φοβομαστε για το σκοραρισμα.εχουμε μητρογλου:)

Πρέπει να γεμίσει…τα πιστόλια του:):!:

δεν βρισκει βενζιναδικο για το παπι…

Δεν ξερω αν ειμαι υπερβολικα αισιοδοξος μιας και ειναι νωρις ακομα, αλλα αυριο βλεπω ανετη νικη… Αρκει φυσικα να ειμαστε σοβαροι και οχι τα περσινα…

της μακαμπι το εχουν σιγουρο οτι θα περασουν λεει…!!

edit…ναι …εισαι πολυ αισιόδοξος…

Πέρσι τέτοιο καιρό, καλά παίζαμε…μετά έδρασε η μή προετοιμασία του Τιμούρ, η μαλακία του Ζίκο, η ασχετοσύνη του Μάντοβιτς…και τα ξέρετε τάλλα:):!:

ναι περσι μαγευαμε… δεν θυμασαι τα χαλια μας στα ματς με τη σεριφ και την αλλη τη σλοβακικη εδω μεσα

αντερσεν στους ραπτορς, ο μπιελιτσα παει καχα… και μεις παμε για φουντο… ξυπνατε γαμω το φελεκι μου…

Ξυπνάνε.
Αμέ!

Πάνε για τον υπερπαίκτη Άλαν Άντερσον της Μακάμπι! :lol:

masturbation goes cloud λεμε…
λευκη πετσετα κανονικα…

εγω παντως παραμενω αισιοδοξος:)

επισης θα παραμείνεις και δευτεραθλητής…και αν…

Παιδιά χαλαρά. Ούτε εγώ είμαι ευχαριστημένος από όσα γίνονται, αλλά δεν μπορούμε να αναθεματίζουμε από τώρα, τη στιγμή που υπάρχουν ακόμα δυόμιση μήνες μέχρι την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων. Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις παιχτών εκεί έξω, που μπορούν άνετα να ενισχύσουν την ομάδα μας. Τα αδέρφια δε μου δίνουν την εντύπωση ότι δεν ασχολούνται και σίγουρα κάτι παραπάνω ξέρουν. Επίσης εμείς λέμε, αλλά τα λεφτά δεν είναι δικά μας…:stuck_out_tongue:

Αλήθεια ο Σακίλ είναι ακόμα ελεύθερος;:?

Ελπίζω να μην πάθουμε καμιά ξεφτίλα απόψε-μόνο αν αυνανιστούμε αγρίως, και να καθαρίσουμε από σήμερα…δεν είναι εποχές για τέτοιες συγκηνήσεις:):!:

Για την καλαθόσφαιρα, υπάρχει χρόνος, και όλα διορθώνονται…μόνο εγώ θυμάμαι ότι ο Ίβκοβιτς δεν ήθελε μεγάλα ονόματα, και μάλλον γιαυτό χτυπάμε αυτόν της Μακάμπι;:):!:

οπως ειχα αναφερει και σε πρηγουμενο ποστ μια σταση κανουμε και μετα συνεχιζουμε την πορεια μας:)

Tι γίνεται στο μπάσκετ ρε πούστη…

Πέτυχαν οι Αγγελόπουλοι τον στόχο του καλοκαιριού με την απόκτηση του Σπανούλη και αυτό ήταν όλο;

H αποδυνάμωση της frontline δεν ανησυχεί κανέναν;

έχω τυφλωθεί απο το θέαμα. . .

ευτυχως που το χει η νοβα και δεν το βλεπω, αλλιως θα ριχνα καντηλια…

Εγω το βλεπω μεσω streaming και η Μακαμπι ειναι καλυτερη μεχρι στιγμης.