το γκολ για την ομαδα του ολυμπιακου ο…
*κόκκινη λεει ο αλλος. . . .
το γκολ για την ομαδα του ολυμπιακου ο…
*κόκκινη λεει ο αλλος. . . .
Πως και από που; π.μ. με λινκ αν γίνεται να βλέπουμε και κανέναν αγώνα. Εκτος και αν εννοει με πληρωμή επομένως δεν μας ενδιαφέρει
αναγεννημένος ο ντιόγο.
φάνηκε πως προπονήθηκε ακόμη περισσότερο στις βουτιές φέτος.
θα εχει ανταγωνισμο ο καραγκουνας … :lol:
και λιγα για το παλτο μας σε παρακαλω…
Αφου νικησαμε παλι καλα. Στο πρωτο ημιχρονο ημασταν χαλια, στο δευτερο καπως ανεβηκαμε, ο Ζαιρι εβαλε γκολαρα, δεν απειληθηκαμε, εκαναν επισημο ντεμπουτο και οι Ρομενταλ, Ιμπαγασα… Ο Ρομενταλ σκοραρε κιολας, αυτα. Απο εκει και περα ο Ντιογο παλι τραγικος…
ενταξει οχι και τοσο τραγικος ο ντιογο.τουλαχιστον απο περυσι δειχνει καλυτερα σημαδια.φαινεται πιο ανεβασμενος.παντως απο τοτε που μπηκε ο ζαιρι ανεβηκε πιο πολυ η ομαδα και απιστευτο και το γκολ που εβαλε.θυμησε ανρι αν θυμαστε:wink:
Ρε τον Ζαιρι παστελι=D>
Αμα ειχε μπει το δοκαρι των Εβραιων, θα κλαιγανε μανες αποψε… Λιγη σοβαροτητα την αλλη εβδομαδα…
Γκολάρα ο Ζαιρί αλλά κατά τα άλλα πολύ μέτρια η ομάδα. Θετικό ότι σκόραρε ο Ρομενταλ αν και δεν έδειξε και πολλά πράγματα. Οπωσδήποτε και μάλιστα άμεσα επιθετικό περιοχής που να το έχει το γκολ γιατί θα έχουμε μπελάδες μπροστά. Α ρε Γκαλίτσιο αν δεν την κάνεις την μαλακία σου δεν μπορείς, αν και αυτό το πέναλντι απλά δεν το δείνεις, αλλά το έχει η φάτσα σου ρε γαμώτο!
και πλεον οι αντικειμενικες ξεκινανε να λενε παρατραγουδα για λινεν …
…είναι που οι οπαδοί του ολυμπιακού αντέχουν στα ζόρια κ στηρίζουν την ομάδα…
το έχω πει με μιουλ: αν είστε μακριά απο κορυφή τον οκτώβρη, βλέπω το θρεντ του ολυμπιακού να πέφτει στη δεύτερη σελίδα του φόρουμ των αθλητικών.
μπα θα στρωσουμε λογικα. χειροτερα δεν γινεται να παιξουμε.
Πω, αρκούσε ένα ηλίθιο πέναλτι (49% μούφα και 51% βλακεία Γκαλίτσιου) για ν’ αρχίσουν οι βλακείες. Κατά τ’ άλλα η Μακάμπι δεν έκανε ούτε μια σωστή επίθεση πλην του δοκαριού όπου όμως κι εμείς είχαμε κλασική ευκαιρία (και δοκάρι) μια φάση πριν.
Η ομάδα είναι εμφανώς ανέτοιμη, ακόμα πιο εμφανώς χρειάζεται κόφτη και φορ περιοχής. Η ποιότητα όμως των Ντουντού, Ρόμενταλ, Ιμπαγάσα, Ριέρα (αλλά και των Μιραλάς, Ζαϊρί) της δίνει λύσεις που δεν είχε πέρσι.
Προβλέπω άνετη πρόκριση στη ρεβάνς, εκτός αν η Μακάμπι μάθει μέσα σε μια βδομάδα να αλλάζει σωστά 2 φορές τη μπάλα.
Γιατί ποιος δεν στηρίζει την ομάδα???
πέρσι την άνοιξη πάντως, ακούγαμε το γρασίδι να μεγαλώνει από την ησυχία στο θρεντ, κ αν είχατε χάσει κ από πάο, θα ακούγαμε και την φωτοσύνθεση…
τεσπα, δεν θέλω να τρολάρω, απλά πειράζω τον τίμιο μιούλη. θα δούμε τι θα γίνει μέσα στη χρονιά
Εντάξει μωρέ καλοκαιράκι είναι ακόμα…χαλλλλαρά! Κάτσε να αρχίσει το πρωτάθλημα και θα γίνει πάλι πόλεμος εδω μέσα
Βασικά ματς σαν το χτεσινό και τη ρεβάνς (που υποθετικά η πρόκριση παίζεται άρα θα είναι εξίσου δυνατό) μας κάνουν πάρα πολύ καλό. Ελπίζω στην επόμενη φάση του γιουρόπα να τύχει εξίσου και παραπάνω δύσκολος αντίπαλος. Έτσι η ομάδα θα μπει στο πρωτάθλημα προερχόμενη από έξι επίσημα παιχνίδια, εκ των οποίων τα τέσσερα θα είναι δυνατά και από πλευράς ετοιμότητας θα έχει σαφές προβάδισμα έναντι των άλλων.
Πέρσι δώσαμε 4 ματς με καφενεία (Σλόβαν και Σέριφ) ενώ ο ΠΑΟ είχε την τριάρα στην Πράγα και τα δυο χαστούκια από Ατλέτικο που τον δυνάμωσαν πολύ.
Δεν βλέπω καμία ησυχία στο forum, τι σκατά, πόλεμο να κάνουμε; Τέλος πάντων, το ματς, δόξα τω Θεώ δεν το είδα (σόρυ παιδιά, δεν το αντέχω τέτοια εποχή, βρίστε με) αλλά με την ατελείωτη μπάλα που ξέρω, είμαι σίγουρος ότι θα τους ξεπερδικουλιάσουμε στη ρεβάνς…
Μεγάλη αλήθεια…
Βέβαια και ο παο θα πάιξει πολύ δυνατά φιλικά με Μίλαν και Ιντερ νομίζω, αλλά άλλο φιλικό και άλλο επίσημο παιχνίδι.
Δεν νομιζω οτι ειχε ποτε ησυχια το thread… Πολυ σωστο παντως αυτο με πιο πολλα επισημα παιχνιδια θα ειναι σαφως πιο ετοιμη η ομαδα οταν αρχισει το πρωταθλημα… Θελει χρονο ακομα για να δεσουν οι παικτες μεταξυ τους και με τους αγωνες γινεται αυτο… Οι εφημεριδες αρχισαν να λενε για Λινεν, εχω σιχαθει την αθλητικη δημοσιογραφια στην Ελλαδα, ο,τι να’ναι οι τυποι… Αμπαλοσυνη σε ολο της το μεγαλειο…
εσυ το ξερεις καλυτερα λαγουμτζη :lol::lol::lol: