Ολυμπιακός

Ο Βαλβέρδε δε ζήτησε την παραχώρηση-δανεισμό κανενός παίκτη (από 17 χρονών μέχρι 40) εως ότου τους δει για μια εβδομάδα σε φιλικά και προπονήσεις.

γιατι ρε εχει και μεγαλυτερους??? :):)ο Νικοπολιδης αρργει ακομη 2 χρονια ακομα.Οσο για το μπασκετ σαφως ο προπονητης παιζει μεγαλο ρολο,το θεμα ειναι οτι δεν εχουν καλυφθει οι θεσεις 3-4 οπως θα επρεπε,ακομα και η θεση του σεντερ οπου αν δεν κανω λαθος παιζει ο μπουρουσης με τον νεστεροβιτς…πες οτι παθαινει κατι ο μπουρουσης πως θα βγαλει την χρονια???με τον νεστεροβιτς???κακα τα ψεματα δεν μπορει να βγαλει πανω απο 15 λεπτα

Το ότι ο Ντάρμπισαϊρ πιθανόν ήθελε και ο ίδιος να αποχωρήσει γιατί στο 4-4-1-1 του Βαλβέρδε δεν υπήρχε περίπτωση να είναι βασικός, το αποκλείουμε?

Αυτος ο Ουρταδο καλος ειναι?

Συμφωνω σε αυτα που λετε για το μπασκετ, σιγουρα μετραει ο προπονητης αλλα αν δεν εχεις λυσεις, πως θα βγει η χρονια? Και για το ποδοσφαιρο, αυτο με τον Νταρμπισαιρ δεν μπορω να το καταλαβω με τιποτα…

@ChrisP Δεν νομιζω να ηθελε να φυγει ο Νταρμπισαιρ…

Από που το συμπεραίνεις?

Μα από που προκύπτει πως ο Ντάρμπισαϊρ δεν ήθελε καν να περιμένει πάνω από 2 μέρες προπονήσεων με Βαλβέρδε; Στο τέλος της χρονιάς πρόπερσι, ο Βαλβέρδε τον είχε κάνει βασικό τροχό της αμάξης. Τόσο σίγουρο το είχε δηλαδή πως Μήτρογλου και Ντιόγο με Βαλβέρδε θα είναι πάνω από αυτόν;

Ποτέ δεν υπήρξε βασικός επί Βαλβέρδε ο Νταρμπισάιρ, τώρα αν ξεκίνησε 2-3 ματς στο τέλος της χρονιάς δε λέει κάτι. Ίσα ίσα, θυμάμαι και μικρογκρίνιες του τότε ότι δεν αγωνιζόταν όσο θα ήθελε. Και είναι απόλυτα λογικό αν σκεφτούμε ότι δεν έχει τα στοιχεία που χρειάζεται για να είναι μοναδικός προωθημένος. Μπορεί και έχει προσφέρει πάρα πολλά ερχόμενος απ’ τον πάγκο.

Εγώ λοιπόν υποθέτω ότι αυτό ακριβώς του εξήγησε ο Βαλβέρδε στην κουβέντα τους, πως δύσκολα θα ξεκινάει για βασικός.

Ποιος ειναι ο Φουστερ;

Μπορεί να μην κάνει για μόνος του στην κορυφή αλλά εν παύει να είναι ο στθερότερος φορ μας. Αποδυνάμωση είναι πως φεύγει.

Όλοι ευχόμαστε νά΄ναι καλύτερος του φιλότιμου Όσκαρ, και πιστεύω ότι ο Βαλβέρδε τώρα διάλεξε σωστά…πέρα αυτού πάλι ένα επιθετικό περιοχής, και ένα αμυντικό χαφ σκυλί θέλουμε…αντίο Ντιόγκο:):!:

τη φουστησαμε…

Για να τον δουμε και αυτον τον Φουστερ…
Εναν επιθετικο θα παρουμε ακομα και τον Ουρταδο.
Εμενα 2 επιθετικοι και ενας περιφερειακος μου φαινονται λιγοι παντως.
Ισως επειδη θυμαμαι τα περσινα που τραυματιστηκε ολη η ομαδα.
Μακαρι να μην εχουμε τα ιδια.Σιγουρα θα εχουμε πολυ πιο πληρες
κεντρο φετος μιας και καναμε αρκετες μεταγραφες εκει και θα φυγουν
και παιχτες που δεν βοηθησαν οσο θα περιμεναμε.
Διαβασα οτι Οσκαρ και Μαρεσκα ειναι οι επομενοι μετα τον Ντιογο.

Με λευκα θα παιξουμε εναντιον της Ντεπορ.
Χορηγο θα βαλουμε ποτε ή γιναμε καφενειο εντελως ? :stuck_out_tongue:

Παει ο Νταρμπισαιρ, αλλα ευτυχως εφυγε και ο Ντιογο… Αυτο ηταν πραγματικα καλο νεο… Αντε να παρουν σειρα Οσκαρ και Μαρεσκα, αρκετη σκαρταδουρα μαζεψαμε… Τον Φουστερ δεν τον εχω δει, μονο σαν ονομα τον ξερω, αντε να κλεισει και ο Ουρταδο για να ησυχασουμε με την θεση του αμυντικου χαφ και μετα 2 επιθετικοι με τον Μητρογλου μειναμε… Παντως πιστευω οτι η φυγη του Νταρμπισαιρ μπορει να μας στοιχισει, χασαμε εναν ικανοτατο σκορερ…

Πηραμε Νεμεθ

Κατι ακουσα για Νεμεθ στον ΟΣΦΠ. :-k

ελπιζω να μην ειναι αυτος,ο γκολτζης που θελαμε.

Μπαμ με νεμεθ λεει το σπορ φμ,colpo grosso λεει το contra…αληθεια,WTF?τι πινουν αυτοι που τα γραφουν?

Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού προχώρησε ακόμη περισσότερο το θέμα Ντιόγκο και αποκάλυψε πως αν ο Βραζιλιάνος επιθετικός αποχωρήσει τότε “θα πάρουμε επιθετικό που δε θα είναι όμως της ίδιας οικονομικής αξίας”.

Άρα, σύντομα χαιρετάμε Ντιόγο και επίσημα!

Κατά τα άλλα, πολύ καλή μεταγραφή! Μιας και τον έχω δει μόνο στα μεταξύ μας ματς (είχε σκοράρει θυμάμαι), για πείτε οι ΑΕΚτζήδες τι στυλ παίκτη πήραμε; Πολλές ασίστ θυμάμαι πως έβγαζε και έτρεχε σαν απροσάρμοστος

καλές ασίστ, επιθετικός δεν είναι, περισσότερο δεκάρι, πήλινα πόδια κ λίγο γατί στα μαρκαρίσματα

καλός παικτης πάντως, αν κ δεν νομίζω οτι ειναι το στυλ που ψάχνετε. μάλλον περισσότερο ως επικοινωνιακή νίκη απέναντι στον παο τον υπογράψατε

η αλήθεια είναι πως εμένα μου χε φανεί και γαμώ τους παίχτες και με χάλασε που δεν έμεινε, αλλά ρε παιδί μου, πόσες φορές τον είδαμε πέρσι? ή τραυματίας ήταν ή έλειπε για αγώνες…