Ολυμπιακός

ετσι, να παρουν και αυτον τοιν φωστηρα ακομα να μην εχουμε καθαραο επιθετικο πλην του μητρογλου…

masturbation goes cloud…

Οχι ρε φίλε οι κινήσεις είναι πάρα μα ΠΑΡΑ πολύ καλές με Νέμεθ, και τον Ισπανό τον Φούστερ τα πράγματα θα είναι πολύ εύκολα.
Πές μου τώρα ειλικρινά πιστέυεις ότι ο ΠΑΟ με τον Γκοβού τον γέρο που πέρυσι ήταν αναπληρωματικός στην Λιον και τον Σισέ ο ΠΑΟ έχει καλύτερη επίθεση ή μήπως το Αεκάκι με τον Μπλάνκο που έχει να παίξει 2 χρόνια και τον 37 Λυμπερόπουλο…

Για Ελλάδα μια χαρά μεταγραφές κάναμε…

Mεταγραφάρα ο Νέμεθ!
Και σε τιμή αστεία για την αξία του.

Από μέρες έλεγα πως ο βάζελος καλά κάνει και πάει να τον πάρει, αλλά τελικά εμείς κινηθήκαμε αθόρυβα και πιό έξυπνα. 8)

λολ, 31 είναι ο γκοβού και με σταθερή συμμετοχή στην εθνική γαλλίας.
επίσης ο σισέ δεν είναι αυτός που πέρυσι πήρε μόνος του το πρωτάθλημα, ξεπατώνοντας όλες τις άμυνες?:-k
και ο νέμεθ στην τελική προοριζόταν για πάγκο.εσείς τον παίρνετε για βασικό και αυτή είναι η διαφορά μας αυτήν τη στιγμή.:stuck_out_tongue:
το φαβορί για τον τίτλο ό,τι και να λέτε είναι ο παναθηναϊκός.

O Νέμεθ πάγκο πηγαίνει, όχι βασικός. 20 λεπτά στα δύσκολα ματς αν είναι αναγκαίος και θα παίζει μόνο για το rotation. Εκτός αν φύγει ο Ντιόγο, όπου τότε βλέπω να τον κάνουμε φουνταριστό.

Και για να σας προλάβω, το ότι δεν είναι φορ, εμένα δε μου λέει τίποτα. Σε αυτή την ηλικία τον παίκτη μπορείς ακόμη να τον πλάσεις και να τον αλλάξεις πολλές θέσεις. Δεν είναι πως παίζει δεύτερος επιθετικός/δεκάρι εδώ και 10 χρόνια και έτσι δεν έχει διάθεση να αποδώσει σε άλλη θέση. Σε αυτές τις ηλικίες όλοι οι παίκτες μπορούν να αλλάξουν θέση και να είναι το ίδιο καλοί (αν όχι και καλύτεροι). Τα παραδείγματα είναι άπειρα, από τον Ανρί που ξεκίνησε ως εξτρέμ, μέχρι και το δεκάρι της Παναχαϊκής που κατέληξε να είναι ένα από τα καλύτερα αριστερά μπακ του κόσμου, παίζοντας στην Ίντερ.

Κατά τα άλλα, αγαπητέ horror, όσο ο Ολυμπιακος δεν έχει πάρει σοβαρό αμυντικό χαφ, τότε όντως ο ΠΑΟ είναι το φαβορί. Αν πάρει κάτι πολύ καλό ο Ολυμπιακός, τότε αλλάζει το πράγμα.

τερματοφύλακα?:stuck_out_tongue:

τον νέμεθ τον βλέπω βασικό.όχι για κανέναν άλλο λόγο, αλλά για να γίνει επίδειξη του “λάφυρου” που πήρατε από τον αιώνιο αντίπαλο…

Δε χρειάζεσαι τερματοφύλακα για να πάρεις πρωτάθλημα. Εσύ το πήρες με Τζόρβα και Γκαλίνοβιτς (παλιότερα) κι εγώ κάποτε με τον Γιάννου

ναι, αλλά όλοι αυτοί έστω και κακοί τερματοφύλακες (τον τζόρβα πάντως τον θεωρώ καλό), είναι τερματοφύλακες…
όποτε βλέπω το νικοπολίδη έχω την αίσθηση πως παρακολουθώ ματς βραδυποριακού-ταλαιπωριακού ξέρωγω (και γι’αυτό και χαίρομαι που έμεινε:p).

σε ένα πρωτάθλημα που φαίνεται πως θα πάει στο ποιος έχει καλύτερη επιθεση (όλοι εκεί επενδύουν/αγοραζουν), σίγουρα χρειάζεσαι τέρμα

στην πρώτη γκέλα, που θα ζητάτε το δελτίο του αντώνη σε Α4 στον τοίχο, θα τα πούμε.

Μην είστε τόσο βέβαιοι πως ο Αντώνης προορίζεται για βασικός από τον Βαλβέρδε. Με βάση τα ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, ο Βαλβέρδε είχε ζητήσει από πρόπερσι τον παροπλισμό του Αντώνη λόγω ηλικίας και την απόκτηση του Πάρντο (άλλο που ο Πάρντο αποκτήθηκε αφού έφυγε ο Βαλβέρδε και επί Λίνεν θέλαμε να τον δώσουμε). Δε βλέπω γιατί να έχει αλλάξει άποψη, 2 χρόνια μετά. Η εκτίμηση μου (με βάση και τα ρεπορτάζ που διαβάζω) είναι πως ο Αντώνης φέτος θα είναι υπερπολύτιμος από τα αποδυτήρια και έτοιμος να βοηθήσει εάν χρειαστεί βοήθεια ο Πάρντο.

αυτό ακούγεται πιο λογικό, αν κ νομίζω πως στο πλαίσιο της σταυροφορίας κατα του ΠΑΟ ο αντώνης θα παίξει στα καυτά παιχνίδια. κ θα γκελάρει. νομίζω οτι την τύχη του την έχει χρησιμοποιήσει όλη πλέον. κ κρίμα, γιατι ειναι μεγαλος παικτης κ θα φυγει κάνοντας κακή χρονιά

ο πάρντο τι είναι?

Τη μεταγραφοδιάρια μας έπιασε;…πάλι πάντως επιθετικό περιοχής και αμυντικό χαφ, θέλουμε:):!:

εγώ πάλι πιστεύω πως ο νικοπολίδης θα παίζει βασικός.
στα ντέρμπι τουλάχιστον συμφωνώ κι εγώ πως είναι σχεδόν βέβαιη η θέση του βασικού.και ο σισέ φέτος δε θα αστειεύεται.8)
και σιγά τον πάρντο…

Ναι οπως δεν αστειευτηκε και περισυ που δεν μας εκανε σουτ. :stuck_out_tongue:

Δεν ειδα πολυ απο το ματς χτες.
Δεν παιξαμε με τα λευκα χτες με τους απατεωνες του σπορ-φμ.
Το σαητ τους ηθελαν να διαφημισουν.
Μαλλον δεν παμε για αλλο επιθετικο και θα βασιστουμε σε Φουστε(ρ),
Νεμεθ και Μητρογλου απ’οτι διαβαζω.
Ενταξει με εναν επιθετικο θα παιζουμε αλλα νομιζω οτι μας χρειαζεται και
ενας 4ος για να μην παθουμε τα περσινα.

Στάνταρ επιθετικός περιοχής…γιατί τα 0-0 θά’ναι συχνά:):!:

Δεν έχω ιδέα. Μόνο στα play off τον είδα, οπότε δεν έβγαλα κανένα σοβαρό συμπέρασμα. Γενικά πάντως, ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού φέτος, με σειρά προτεραιότητας χρειάζεται:

1. Καλή έξοδο στις πάσες πίσω από τα στόπερ
  2. Καλή έξοδο στις σέντρες
  3. Σωστό positioning κάτω από το τέρμα
  4. Να είναι “σταρχιδιστής” όταν κάνει λάθη και στην επόμενη φάση να μην έχει επηρεαστεί
  5. Να έχει καλά αντανακλαστικά κάτω από το τέρμα

Ο Αντώνης στο 1 παραμένει πολύ ισχυρός, στο 2 έχει πέσει αρκετούτσικα, το 3 και το 4 τα έχει ακόμη στον υπέρτατο βαθμό και το 5 το έχει χάσει σχεδόν τελείως. Με λίγα λόγια, ακόμη και ο Αντώνης να είναι στα ματς με τον ΠΑΟ, δεν ανησυχούμε!!!

Πάντως, ο Χελάκης έγραφε χθες, πως ο Φούστε ήταν αυτός που έπαιζε βασικός αντί του Ιμπαγάσα και για αυτό γκρίνιαζε ο Αργεντίνος. Με λίγα λόγια, ο Αργεντίνος δεν είναι σίγουρο πως θα είναι βασικούρα φέτος…

Δεν νομιζω οτι στα 34 του και με το ξυλο που θα τρωει εδω περα να αντεχει συνεχομενα 90λεπτα
ο Ιμπαγασα.Το σημαντικο ειναι οτι μεσοεπιθετικα ειμαστε πληρεις.
Θα ηθελα ομως εκτος απο τον Ουρταδο και καποιον αλλο μεσοαμυντικο γιατι ο Γιαννακης
δεν ειναι τετοιος και ο Κατσικογιαννης πρεπει να δυναμωσει αρκετα για να πεις οτι μπορει
να παιζει σε αυτη την θεση συνεχεια.

καλο τερματοφυλακα χρειαζεται δηλαδη :stuck_out_tongue:
αυτο με τη σειρα προτεραιοτητας πως το δικαιολογεις? με ποια βαση πρεπει να ειναι πιο σταρχιδιστης απ το να εχει καλα ανακλαστικα? και η υπαρξη του 5 σε ολες τις εποχες της ποδοσφαιρικης ιστοριας δεν ηταν πανω απο το 3?
αμαν πια με αυτην την καραμελα των σωστων τοποθετησεων κατα απο το τερμα, ο τερμας δεν ειναι σεντερμπακ να πρεπει να διαβασει παιχνιδι η να πετυχει αντιπαλες πασες σε βηματα…ενας εκπαιδευμενος 15χρονος τερματζης θα πιανει ιδιες θεσεις με ενα 35αρη, σχεδον σε ολες τι περιπτωσεις

με βάση το ότι ο Βαλβέρδε υποστηρίζει πως θέλει μια ομάδα που θα πρεσάρει ψηλά. Αν η ομάδα πρεσάρει σωστά ψηλά, τότε ο συχνότερος κίνδυνος θα είναι η πάσες στον ανοιχτό χώρο και οι σέντρες από τους πλάγιους που θα έχουν βρει χώρο.

Πέρσι που δεν είχαμε αμυντικά χαφ που να τρέχουν, η 4άδα των αμυντικών έπαιζε κοντά στο Νικοπολίδη με την αντίπαλη ομάδα φάτσα στο τέρμα. Εκεί, τα αντανακλαστικά και το positioning ήταν απαραίτητα και στην κορυφή της λίστας. Για αυτό και οΑντώνης μας κρέμασε τόσες φορές.

Με τη βάση, πως ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού σε ένα ματς ελληνικού πρωταθλήματος αγγίζει τη μπάλα το πολύ 10 φορές. Αν λόγω βλακείας, κάνει μόνο βλακείες από εκεί και πέρα, τότε την πάτησες. Όλοι κάνουν λάθη, το θέμα είναι πόσο σύντομα τα ξεπερνούν.

Όχι. Αν ήταν έτσι, τότε ο Τζοφ και ο Σίμαν δε θα έπαιζαν μέχρι τα 40 τους βασικοί στις ομάδες τους και στις εθνικές τους. Επίσης, από ένα σημείο και μετά, ο Καν ήταν βασικός μόνο και μόνο για το positioning του, ενώ η βραδιά του Αντώνη πέρσι με την Άρσεναλ είναι το ιδανικότερο παράδειγμα για να δεις την αξία του positioning. Όλοι τη θυμούνται ως τεράστια βραδιά, τη στιγμή που σε όλες τις φάσεις η μπάλα πήγε σχεδόν επάνω του.

Απεναντίας. Πλέον ο τερματοφύλακας είναι ο τελευταίος σου αμυντικός. Μη σου πω πως είναι απαραίτητο και το να ξέρει να κάνει μια πάσα της προκοπής (βολέ, ελεύθερο, κλπ). Και όχι. Ένας 15χρονος τερματζής στην ώρα του αγώνα δε θα πιάνει τις ίδιες θέσεις με έναν 35άρη. Και μόνο το ότι ο Νικοπολίδης του 2009 έπιανε άλλες θέσεις από το Νικοπολίδη του 2004, νομίζω πως λέει πολλά.

Ουτε καν. Οτι πιανει ο Νικοπολιδης ειναι λογω καλης τοποθετησης. Οτι απαιτει “τεντωμα”, γραφει :stuck_out_tongue: