Ολυμπιακός

Η γνωμη μου ειναι οτι ο Ολυμπιακος οντως πηρε καποιους καλους παικτες κι οτι αυξησε τις πιθανοτητες να παρει το πρωταθλημα!Απλα πιστευω οτι αλαζοντας προπονητη και αγοραζοντας πολλους νεους παικτες αφου αποκληστικε,δεν γινετε το φαβορι!Γιατι πρεπει η ομαδα να “δεσει”!Και σε αυτο πρεπει να βοηθησουν τοσο οι παικτες οσο και ο προπονητης!Ο Ολυμπιακος πολυ πιθανον να χρειαστε καιρο μεχρι να δεσει η ομαδα και δεν ειμαι σιγουρος αν εχει αυτο τον χρονο!Σε καθε ηττα θα ερχετε γκρινια,και πιο πολυ γκρινια και ισως και αποχωρισεις(Ακραιο)!Δεν νομιζω οτι ο Λινεν η ο Ντιογκο θα εφευγαν αν δεν εχανε ο ΟΣΦΠ απο την Μακαμπι!!!Επισης καποιος ειπε οτι ο Νεμεθ ειναι νεος και μπορει να παιξει σε αλλες θεσεις και να τον “πλασεις” οπως θες!Το “πλασιμο” ομως δεν γινετε απο την μια μερα στην αλλη!Μπορει να χρειαστει ενας χρονος για να τελειωσει το “πλασιμο” του Νεμεθ(παραδειγμα)!Εχει αυτο το χρονο ο Ολυμπιακος?Εχει ας πουμε 3 μηνες μεχρι η ομαδα να δεσει και να γινει ΠΟΛΥ δυνατη???Σε λιγο αρχιζει το πρωταθλημα.Πολλοι παικτες δεν προλαβαν να παιξουν στα ματς του Europa και ουτε στα φιλικα!Δεν λεω,πολυ πιθανον ο ολυμπιακος να παρει το πρωταθλημα,απλα πιστευω οτι η καλη και σταθερη ομαδα δεν γινετε μεσα σε 2 εβδομαδες!!!

Κανεις ομως δεν μιλα για τον ριερα…θα μου πεις ειναι ακομα πολυ νωρις αλλα σε οσα ματς εχει παιξει δεν εχει δειξει τπτ…ελπιζω να μην καταληξει σαν τον ντιογο

Aυτο το πραγμα προσπαθω να πω!Οτι ο Ριερα κι ο καθε Ριερα δεν θα παιξει καταπληκτηκη μπαλα απ’τη μια μερα στην αλλη…Μπορει σε 3-4 μηνες να παιξει μπαλα που να τον κανουν ολοι Θεο,αλλα μπορει να μην κανει τιποτα κι ο κοσμος να απογοητευτει!Κατα τη γνωμη μου ειναι καλος παικτης αλλα δεν πιστευω σε καμια περιπτωση οτι αξιζε τοσα λεφτα!!

Εντάξει προφανώς ο Ριέρα δεν είναι σε καλή φυσική κατάσταση γι αυτό και έπαιξε τόσο λίγο και χθες, Τα λεφτά που τον πήραμε είναι λίγα αν αναλογιστεί κανείς τα λεφτά που έδωσε η Liverpool ας πούμε. Απλά τα οικονομικά δεδομένα είναι περίεργα αυτόν τον καιρό.

Καλη παντως η μεταγραφη του Νεμεθ, ειναι και μικρος σε ηλικια, αλλα πρεπει οπωσδηποτε να παρουμε επιθετικο, γιατι ο Νεμεθ δεν ειναι φορ… Οσο για τον Αντωνη, μια χαρα θα ειναι, κρινετε ολοι με βαση την περσινη χρονια που ολη η ομαδα παρεπαιε…

Ε και ο Νικοπολίδης στο τέλος έπεσε όπως και ο Μέλμπεργκ. Ξεχνάμε όμως ότι παίζει να έκανε και την καλύτερη του εμφάνιση εβερ με την Αρσεναλ στην Αγγλία.

τον φωστηρα δεν ξερω τι φρουτο θα μας βγει. ο νεμεθ καλουτσικος αλλα μαλλον πιο πολυ μελλοντικα τον βλεπω να τον πηραν και για να πειραξουν τους απεναντι που τον ηθελαν. θα γουσταρα τον παντελιτς ακομα παντως που ειναι και ελευερος και δεν χρειαζεται και προσαρμογη. τα εχει 10-15 γκολ στο φοβερο πρωταθλημα μας…

Εγώ πιστεύω ότι θα κάνει δύο μεταγραφές, σ’εντερ-φορ+αμ.μέσος…και τον Ιανουάριο τέματοφύλακα:):!:

Καμια αντιρρηση σε αυτο, αντιθετως επιβαλλεται να εχεις τερματζη που να ξερει να καθαριζει καθετες αν εχεις ομαδα που πρεσαρει ψηλα (αρα εχει και την αμυνα ψηλα), αν και ο γκαρντενερ πλεον στα 40 δεν ξερω τη εκρηκτικοτητα μπορει να εχει ωστε να καθαριζει τετοιες μπαλες.Οχι πως δεν ειναι απο τους καλυτερους τερματζηδες που εχω δει να κανουν αυτη τη δουλεια, αλλα και ο β.ν.σαρ που ηταν ο καλυτερος και απο τους πρωτους ισως σε αυτη τη δουλεια επι β.χααλ στον αγιαξ, πλεον δεν την κανει αυτη τη δουλεια στα 40

αν ειναι τετοιος τοτε δεν ειναι για μεγαλη ομαδα, καποια πραματα ειναι αυτονοητα σε ενα τερματζη :stuck_out_tongue:

τον τζοφφ δεν τον εχω δει ποτε, αμφιβαλλω αν τον εχεις δει και συ :p, αλλα τον σιμαν που τον προλαβα στα τελειωματα γενικα δεν τον θεωρησα ποτε και κανα ιδιαιτερο τερμα, αλλωστε και αυτος ο βενγκερ οσο καλος προπονητης ειναι στο τερμα παντα εχει ενα θεμα αν κρινω πως μετα υπεγραψε τον λεμαν (!)
οσο για τον καν ειδικα που τον εχω δει απειρες φορες τα αντανακλαστικα που ειχε δεν συγκρινοταν με κανεναν αλλο (και μιλαω για μεχρι πριν 3-4 χρονια)…δεν ειναι τυχαιο πως με το που αρχισε να τα χανει και να γινεται αργος στις αντιδρασεις η μπαγερν ειχε προβλημα στο τερμα
οσο για το ματς με την αρσεναλ, πιστεψε με αν ειχε τετοιες τρομακτικες τοποθετησεις ωστε να παιρνει θεσεις που η μπαλα θα πηγαινει πανω του, δεν θα τη θυμοταν κανεις αυτην την εμφανιση

καμια αντιρρηση παλι στο πως πρεπει να ξερει μπαλα και να ειναι τελευταιος αμυντικος, αλλωστε μια απο τις διαφορες εμπειρου με απειρου ειναι και το διαβασμα παιχνιδιου
αυτο που θελω να πω για να κλεισουμε το οφτοπικ και τα tldr ποστς ειναι πως ,δεν ξερω αν εχετε δει ποτε προπονηση τερματοφυλακων σε μικρες ηλικιες, και γω δεν ειμαι προπονητης :p, αλλα το πρωτο πραγμα που μαθαινουν ειναι να κλεινουν οσο το δυνατον μεγαλυτερο μερος της εστιας στον επιθετικο, να ελαχιστοποιουν τη γωνια που εχει ορατη στο τερμα
μπορει το 15 να ηταν υπερβολη, αλλα οποιοσδηποτε σοβαρος τερματζης απο τα 20 και πανω αυτη τη δουλεια την κανει, μετα παει το ταλεντο και το μυαλο
δεν ηταν μεντιουμ ο νικοπολιδης με την αρσεναλ επαιρνε τις θεσεις που οφειλε να παρει και εκανε καλες επεμβασεις, αυτο με τις τοποθετησεις ειναι ενα κλισε των δημοσιογραφων για να που την παπαρια τους, καθως δεν μπορουν να κρατησουν το στοματακι τους κλειστο

Επίσης για να το λήξω:
Άλλος τερματοφύλακας δίχως αντανακλαστικά που είπες: Φαν Ντερ Σάαρ

Επίσης, το positioning είναι και το πόσο έξω-μέσα είσαι από την εστία σου. Ο Αντώνης για να κόβει τις κάθετες πάσες στέκεται πάντα λίγο πιο μακριά από το τέρμα. Έτσι τον κρέμασε ο Φοφόνκα κάποτε και ο Σκόκο φέτος. Έκατσε η απίθανη λόμπα που εξέθεσε το positioning του. Ο Αντώνης όταν ήταν νεότερος, καθόταν πιο κοντά στη γραμμή, καθώς ήταν πιο γρήγορος στο σπριντ.

ΥΓ. Λένε κάτι κρυφοβάζελοι πως ο Τεόντοσιτς τις έφαγε. Μικρός είναι ακόμη, μην αγχώνεστε. Σύντομα θα ρίχνει φάπες και όλοι θα είναι σούζα μπροστά του!

εκλεισε ο παντελιτς στον θρυλο.

Που το διάβασες/άκουσες??

βγηκε ο νικολακοπουλος στην εκπομπη του καραλη και τα`πε.

Πολύ καλή μεταγραφή!!

οριστε και το λινκ

Τhanx! To λέει και στο redplanet!

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι ο Μάρκο Πάντελιτς σύμφωνα με πληροφορίες του NovaΣΠΟΡ FM 94,6! Ο Σέρβος επιθετικός ήταν ο πρώτος στόχος για την ενίσχυση στην επίθεση και την προσεχή σεζόν θα αγωνίζεται με τα «ερυθρόλευκα». Αναμένεται το Σάββατο στην Ελλάδα για να τελειώσει η μεταγραφή.

Οι μάνατζερ του Πάντελιτς φέρονται να είχαν σήμερα συνάντηση με τη διοίκηση του Ολυμπιακού, στην οποία επήλθε συμφωνία για την μεταγραφή του 32χρονου φορ στους «ερυθρόλευκους». Ο πρώην παίκτης του Άγιαξ (16 γκολ σε 25 ματς την περσινή σεζόν) θα υπογράψει διετές συμβόλαιο με αποδοχές γύρω στο 1,6-1,8 εκατ. ευρώ.

Άντε γεια΄Βαζελάκια με Πάντελιτς, Ιμπαγάσα και Ριέρα φέτος πρωτάθλημα και κύπελλο δικά μας

Άντε και τον αμ. μέσο…και κλείσαμε για τώρα…και τον Γενάρη τερματοφύλακα:):!:

ο αμυντικός μέσος δεν υποτίθεται πως είναι ο Ουρτάδο?