Ολυμπιακός

Tο θέμα είναι ότι όταν σφίξει το μεγάλο ματς, τότε χρειάζεσαι μεγάλο παίκτη για να σου καθαρίσει τη μπουγάδα. Και εδώ υπάρχει μείωση σε σχέση με πέρσι…

Νομίζω πως υποτιμάς πάρα πολύ τόσο το Νίλσεν (από τους MVP του Eurocup πέρυσι) αλλά και το Νεστέροβιτς, που είναι μεν 34 αλλά δεν είχε τραυματισμούς όπως ο Βούισιτς, είναι από τους καλύτερους Ευρωπαίους ψηλούς και τόσα χρόνια έπαιζε απέναντι στα θηρία.

Ο Λούκας ήρθε γιατί ο Ντούντα ήθελε να έχει στην περιφέρεια ένα καθαρό αμυντικό παίκτη. Προσαρμογή δε χρειάζεται, οπότε δε το βλέπω κακή κίνηση.

Πιστεύω πως με ένα καλό 3άρι ακόμα, που υπό συνθήκες θα παίζει και στο 4, θα έχουμε ένα πολύ καλό σύνολο.

Η ομάδα έχει κάνει μέχρι στιγμής μελετημένες κινήσεις και έχει πάρει παίκτες ομάδας - τον καθένα για συγκεκριμένη δουλειά. Μέχρι πέρυσι παίρναμε παίκτες απλώς για να καλυφθούν οι θέσεις χωρίς να δίνεται σημασία στο τι πλεονεκτήματα έχουν και πως δένουν με τα χαρακτηριστικά του υπόλοιπου ρόστερ.

Όπως και 'να χει: Υπομονή. Θα δούμε.

Γενικά η χρονιά θα είναι μεταβατική στο μπάσκετ λόγω αλλαγής τριπόντου.

Με το τωρινό ρόστερ για να κοντράρουμε Πάο θα πρέπει να :

α) βγάλουν μάτια οι πιτσιρικάδες Κέσελι, Παπανικολάου ή να κάνει την επιστροφή του αιώνα ο Βασιλόπουλος ο οποίος σήμερα έκανε εγχείρηση

β) ο Νεστέροβιτς να μπορεί να δώσει 15 ποιοτικά λεπτά , καλύτερα από τα αντίστοιχα του σόφο ή του Βούισιτς και ο Μπορούσης να μην έχει τραυματισμούς

γ) ο Έρτσεγκ να δέσει με τον Νίλσεν και να αποτελέσουν αξιόπιστη λύση στο 4 παρέα με τον Μαυροκεφαλίδη

Εναλλακτικά θα μπορούσαμε βέβαια να κάνουμε τπτ για την διαιτησία και κυρίως να πάρουμε σοβαρό τριάρι αλλά οι Αγγελόπουλοι αγαπάνε το μπάσκετ άρα :stuck_out_tongue:

Άντε να δούμε και φέτος…

καθιστε μη σκασει καμμια βομβα Ρουντυ εκει στο λιμανι…εγω πολυ το φοβαμαι…αν μπορουν να τον φερουν με 3-4 κατομυρια(χωρις εφορια) δεν νομιζω να τα τσιγκουνευτουν τωρα στα πισω πισω που βρισκομαστε…το ιδιο ισχυει και για τους αντιβιοτικους ετσι;;

Στη μπάλα θέλουμε ακόμα ένα στόπερ και έναν μπακ-απ του Ουρτάδο, τι σκατά γεμίσαμε μεσοεπιθετικούς που δεν θα παίζουν και ξεχάσαμε τα βασικά.

Δε νομίζω να έρχεται στόπερ τώρα. Το Δεκέμβρη ίσως ο Παπάζογλου (κάπου πήρε νομίζω το μάτι μου, πως τον υπογράψαμε). Αμυντικό χαφ θα αποκτηθεί μόλις φύγει ο Μαρέσκα.

το πως χρειαζεται αναπληρωματικο αμυντικο χαφ το εγραψα πριν…οσο για στοπερ αν δεν κανει ο ποτουριδης για 4ο στοπερ, τοτε μην εχετε αυταπατες πως θα γινει ποτε στον οσφπ προωθηση μικρων, ειδικα σε χρονια που δεν εχει ευρωπη.

Εγώ ήλπιζα σε παραμονή Κατσικογιάννη βέβαια αλλά τέλος πάντων.

Έδιτ: Ποτουρίδης μένει πρώτη ομάδα δηλαδή? Αν ναι μια χαρά είναι.

Έλα δεν θέλει άλλες μεταγραφές! Που να τους βάλει να παίξουν? Να είχαμε και Ευρώπη θα έλεγα ok. Κάτσε να φύγει και ο Μαρέσκα και βλέπουμε…

Με βάση το σύστημα που δείχνει να προτιμά ο Βαλβέρδε υπάρχει κενό στο καθαρό αμυντικό χαφ αν δεν παίζει ο Ουρτάδο. Αν και κάτι μου λέει ότι απλά θα τραβάει πιο πίσω τον Ντουντού και θα βάζει και κάνα Φουστέρ μέσα. Ή ακόμα καλύτερα Γ. Παπαδόπουλο.

Ε, ναι κάπως έτσι θα παίζει, και μακάρι να βάζει και τον Παπαδόπουλο, πήξαμε στους ξένους!

http://www.redplanet.gr/html/ent/950/ent.273950.asp

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε ήταν κάθετος στην επικοινωνία που είχε σήμερα με τη διοίκηση του Ολυμπιακού σε σχέση με τις μεταγραφές. Δεν θέλει άλλο χαφ, μετά την απόκτηση του Μόϊσες Ουρτάδο. Και δεν θέλει ούτε καν ρεζέρβα στη θέση του κόφτη. Γι΄ αυτό, άλλωστε, και επέμεινε στο δανεισμό του Γιώργου Κατσικογιάννη στον ΟΦΗ.

Ο Βάσκος θεωρεί, όπως είπε στους ανθρώπους της ΠΑΕ, ότι είναι καλυμμένος με τον Ουρτάδο, τον Ντουντού και τον Γιάννη Παπαδόπουλο, τονίζοντας ότι μπορεί να παίζει αρκετές φορές και με ένα αμυντικό χαφ, έχοντας δίπλα του, τον Αριέλ Ιμπαγάσα η, τον Όσκαρ Γκονθάλεθ, ο οποίος παραμένει στον Ολυμπιακό, αντίθετα με τον Έντσο Μαρέσκα, που είναι υπ΄ ατμόν.

Υπάρχει μία διαφορά της τάξης των 200-250 χιλ. Ευρώ μεταξύ της ΠΑΕ και του Ιταλού, αλλά λογικά θα βρεθεί η χρυσή τομή και θα σπάσει το συμβόλαιό του ο παίκτης, που δεν υπολογίζεται από τον Βαλβέρδε. Όπως είναι γνωστό, ο Μαρέσκα έχει λαμβάνειν για τη νέα σεζόν 1,7 εκ. Ευρώ από τον Ολυμπιακό?

οπως δειχνει και απο την ενδεκαδα που θα κατεβασει με τον ηρακλη,το πιο πιθανο ειναι να παιζει ο ντουντου ή ο ουρταδο μονος ως αμυντικο χαφ και να βαζει εναλλαξ,δυο εκ των ιμπαγασα,φουστερ,οσκαρ και φετφατζιδη.
εντιτ:αμαν δεν προλαβαινω να γραψω κατι:P

Γενικά ως σκέψη δεν είναι κακή μιας και παίζουμε μόνο Ελλάδα φέτος, αλλά αν λόγω αιώνιας γκαντεμιάς τύχει να λείπει ο Ουρτάδο στα 5 δύσκολα ματς της σεζόν να δω τι θα κάνουμε…

To καλό είναι ότι ο Ουρτάδο δεν έχει ιστορικό σοβαρών τραυματισμών και μάλιστα είχε και γεμάτες χρονιές(ναι διάβασα Νικολακο :stuck_out_tongue: )Για να δούμε…

Γενικά, είναι τόσο λίγα τα φετινά μας ματς, που για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια, έχουμε περισσότερους από ότι χρειαζόμαστε!

Τοροσίδης και πετάμε 4άρα στον ΠΑΟ, όπως άλλες χρονιές!!!

Μια πρόβλεψη 0-1 μέσα στο καυταντζόγλειο με γκόλ του Μητρογλού…
Γενικά δεν είμαι χαρούμενος με τις μεταγραφές στη θέση του αμυντικού χάφ θα έπρεπε να πάρουμε και άλλον έναν παίχτη…

Ο Καβαλιεράτος έγραψε σήμερα κάτι που είχα ξεχάσει.
Το 2002 ο Ντούντα στην ΤΣΣΚΑ είχε πάρει κάποιον Χόλντεν και κάποιον Παπαλουκά. Θυμηθείτε τι ήταν αυτοί οι παίκτες τότε και τι είναι τώρα.

Ο Χόλντεν ήταν πρωταθλητής Ελλάδας και ο Παπαλουκάς κυπελλούχος εναντίον της ομάδας που πήρε τότε το ευρωπαϊκό.

Άρα περιμένουμε τον Λούκας να εξελιχθεί σε Χόλντεν και τον Παπαλουκά να ξανανιώσει? :stuck_out_tongue: