Ολυμπιακός

Πρόταση 9 εκατ. ευρώ για τρία χρόνια για τον κεντρικό χορηγό στη φανέλα του Ολυμπιακού έχει δεχθεί η διοίκηση του συλλόγου από την ΟΠΑΠ ΑΕ και για αυτό τον λόγο ο Σωκράτης Κομινάκης ήταν στα γραφεία της εταιρείας. Συγκεκριμένα, οι Πειραιώτες τον πρώτο χρόνο θα πάρουν 2,5 εκατ. ευρώ, τον δεύτερο 3 εκατ. ευρώ και τον τρίτο 3,5 εκατ. ευρώ. Εκτός των «ερυθρόλευκων», ο ΟΠΑΠ συζητά με τον ΠΑΟΚ, την ΑΕΚ και τον Άρη, οι οποίοι συγκυριακά δεν έχουν βρει κεντρικό χορηγό.

:thumbdown:
Oι πεντε μεγαλυτερες ελληνικες ομαδες θα εχουν δηλαδη κρατικες επιχειρησεις ως χορηγο.

Να μαστε καλά οι μλκς που πληρώνουμε φόρους :smiley:

ο παοκ δεν συζητά…συμφώνησε κιόλας…όχι που δεν θα συμφωνούσε…
το πάτησε κάτω το κατεστημένο…

μπλιαχ δηλαδη. θα μας χαλαει τη φανελα αυτη η διαφημιση…

ΟΠΑΠ, στην Υπηρεσία του Αθλητισµού και του Πολιτισµού

και έλεγα φέτος να έπαιρνα φανέλα :frowning:

+1 την χαλαει πολυ αυτη η διαφημιση. καλα χαλασε η συμφωνια με την samsung?

Kapws etsi diladi? Kai skeftomouna oti m ti spaei to polyxrwmo anthrwpaki tou opap… (sorry gia ta greeklish epathe kokomploko to pc)

Μαλακία όντως η διαφήμιση του οπαπ. Αλλά εδώ που τα λέμε γιατί σαν έλληνας φορολογούμενος να πληρώνω τον παοκ και την αεκ και όχι τον Ολυμπιακό?

γιατι δεν πληρωνες μεσω της νετ τοσο καιρο? ηλιθιοχορηγιες ειναι ολα τους…

Το θέμα είναι γιατί σαν φορολογούμενοι να επιχορηγούμε ιδ. εταιρείες επιχειρηματιών. Λες και ο Μαρινάκης ή ο Βαρδινογιάννης δεν έχουν λεφτά…

Σαφώς και πληρώνω και μέσω της νετ αλλά από την στιγμή που και οι άλλες μεγάλες ομάδες έχουν κρατικό χορηγό ας έχει και ο Ολυμπιακός. Κι εγώ θα προτιμούσα μια μεγάλη πολυεθνική ας πούμε αλλά χωρίς Ευρώπη είναι δύσκολα τα πράγματα για μια καλη συμφωνία.

εμετος οχι μονο για ολυμπιακο, για ολους οσους θα παρουν λεφτα
οι αλλες ομαδες δηλαδη, τι?

παιδες οι μικρες ομαδες ή της β εθνικης μου κανει η χαρη να παιρνουν γιατι εννοειται οτι δεν θα παρουν αυτα που παιρνουμε εμεις και οι βαζελοι. αλλα αν ειναι να μπαινουμε σε νοοτροπιες παιρνω και γω γιατι παιρνει ο αλλος, απλα καληνυχτα…

Kαι δε μου λέτε…όταν μία εταιρία μπαίνει σε φανέλα, διαφημίζει το προϊόν της. Ο ΟΠΑΠ τι να διαφημίσει; Να παίξουν όλοι στοίχημα στον ΟΠΑΠ; Ας φτιάξουν τις αποδόσεις και τους όρους του παιχνιδιού και δε θέλουν διαφήμιση. Τι να διαφημίσουν; Το Τζόκερ; Μόνο όταν έχει τζακποτ παίζει ο κόσμος. Τι να διαφημίσουν; Το διεθνή χαρακτήρα της εταιρίας; Μα μόνο σε Ελλάδα και Κύπρο και όχι διαδικτυακά ενεργοποιείται η εταιρία. Μπορεί να φαίνομαι λίγο γκρινιάρης και μονολιθικός σε αυτό. Ίσως να μην είμαι μέσα στο κλίμα της εποχής με τα διαφημιστικά τα κόλπα. Αλλά τόσο μεγάλη συμφωνία; Τόσα πολλά λεφτά; Ας τα κάνανε σχολεία να αποδείξουν για άλλη μια φορά το κοινωνικό πρόσωπο και την ευαισθησία του οργανισμού… Και κάτι άλλο. Η εταιρία είναι μονοπωλιακή…

Μάγκες καράφλιασα…εντάξει καράφλας ήμουν έτσι κιαλιώς, αλλά ξεφτίλα χορηγία, χωρίς λόγω και αιτία:):!:

Κάναμε ότι κοροϊδεύουμε…ομάδα του κράτους και δε συμμαζεύεται. Και μην ακούσω ότι το κάνουν κι άλλοι. Και;;;

8,5 μύρια για 3 χρόνια λέει η συμφωνία με τον οπαπ, πολλά λεφτά.

Τα πολλά λεφτά είναι το θέμα μας; Κρατικοδίαιτοι καταντάμε έτσι και εγώ δεν το γουστάρω αυτό…

Χμμ ο Μαρινάκης έβαλε πάρα πολλά λεφτά και από κάπου πρέπει να έχει έσοδα και αυτή η ομάδα. Καταλαβαίνω το θέμα που έχεις με τον οπαπ και με την κάθε κρατική χορηγία αλλά δυστυχώς όπως είπα και παραπάνω, χωρίς συμμετοχή σε ευρωπαϊκή διοργάνωση είναι δύσκολο μια πολυεθνική να τα χώσει σε μια ομάδα. Η μπίσνα είνα μπίσνα και δεν κοιτάει ρομαντισμούς…