Δεν είναι θέμα ρομαντισμού. Δεν μου βγάζει κάτι καθαρό αυτή η συμφωνία.
Το καταλαβαίνω και ούτε κι εγώ είπα ότι είμαι υπέρ, απλά λέω πως έχουν(ή πως φαντάζομαι πως έχουν) τα πράγματα.
Ούτε μένα, το σωστό θα ήταν ο ΟΠΑΠ να δίνει τα διπλάσια χρήματα σε όλες τις ομάδες δεδομένου πόσα εισπράττει από το στοίχημα.
Έτσι όπως τα κάναμε στην Ευρώπη μπορείτε να γελάτε όλοι μαζί μας. Μεγάλη υπόθεση πάντως όλες οι άλλες ομάδες να συνεχίζουν. Και η κλήρωση του παο μου φάνηκε μια χαρά, μπορεί να περάσει.
Ντεζα-βου
Ναι ρε, σκιστείτε εσείς βλάκες στας Ευρώπας και εμείς θα καθόοοοομαστε. ΧΟ ΧΟ ΧΟ…
Πλάκα δεν έχουμε; ; ;
Ισως και να μας εκανε καλο ο αποκλεισμος ρε μαγκες…
1ον)Καναμε πολυ καλες μεταγραφες
2ον)Πηραμε βαλβερδε
3ον)Μαθαμε(θελω να πιστευω) να μην υποτιμαμε εναν αντιπαλο
4ον) ΕΦΥΓΕ Ο ΝΤΙΟΓΟ
Αν ειχαμε περασει,τα περισσοτερα απο αυτα δεν θα ειχαν συμβει.Ας επικεντρωθουμε στο πρωταθλημα και του χρονου εχει ο θεος!
Έτσι ας κρατάμε τα θετικά:):!:
Έλα να δούμε και την ομάδα τι θα κάνει σήμερα, είναι ευκαιρία να κόψει τον βήχα στους αντιπάλους μετά την πρώτη, θα έχει κι άλλες, γκέλα του παο. Να δούμε και αυτόν τον Ουρτάδο αν θα ξεκινήσει βασικός.
δώστε ίνφο γιά το μαυρούκο που έκανε χαζό το σπυρόπουλο σε όλο το ματς χθες
Αλλά από τελειώματα ήταν τραγικός ρε.
Για μπάσκετ δεν ξαναγκρινιάζω έτσι όπως βλέπω το Σπανούλη να παίζει στην εθνική.
ρε συ δεν είχε που να δώσει ο άνθρωπος αφού δεν υπήρχε παίχτης της ξάνθης μέσα στην περιοχή
εξω λεει ιμπαγασα ρομενταλ,μεσα φουστερ φετφατζιδης.
Πρώτο ημίχρονο με 68% κατοχή, αλλά 0-0 ακόμα:):!:
…χέρι ο Αβραάμ, σε προφανή θέση για γκολ του Ηρακλή, και του την χάρησε ο Σταθόπουλος, και του έδωσε κίτρινη…μόλις τώρα ο Μήτρογλου…την ευκαιρία της χρονιάς…Πάντελιτς γρήγορα!
…και μετά το άχαστο που έχασε…έβαλε ένα πιο δύσκολ.ο…θα το δούμε…απ’το ραδιόφωνο τακούω…και βγαίνει ο πιστολέρο, φάτσα που θά’χει, και μπαίνει ο Πάντελιτς!
Καλα ο Μητρογλου δεν παει καλα
Παίζουμε καλύτερα, ο Φετφαχ τα σπάει, αλλά εκείνη η φάση του Αβραάμ, που μάλλον αδικήθηκε ο Ηρακλης-θα δούμε-και μάλλον αυτή η φάση θα χαραχτηρίσει τον αγώνα:):!:
…και τώρα αρχίζουν τα δύσκολα…και δεν έχουμε και αλλαγή και πάλι μόνο κίτρινη στον Νικολπολίδη!
Τι στο διάολο,ο βαλβέρδε κοιμήθηκε ακριβώς μετά τη γκολάρα Μήτρογλου ρε? Δεν πειράζει που χάσαμε, εξάλλου θέλουμε χρόνο για να δέσει η ομάδα.
Ο όσκαρ πέθανε. ζήτω ο φούστερ
Διπλό έγκλημα Βαλβέρδε σήμερα, άφησε 90 λεπτά τον άχρηστο που μας κουβάλησε και την ομάδα χωρίς αμυντικό χαφ. Πλάκα του έκανε ο Ουζουνίδης.
οκ,τραγικο ξεκινημα απο βαθμολογικης αποψεως.μεσα σε 6 λεπτα τα γαμησαμε ολα.αγωνιστικα ομως,η ομαδα για πρωτο παιχνιδι και με τοσους καινουριους παικτες δεν ηταν κακη.επιθετικα,αναπτυσσομασταν με σωστο πλανο και αμυντικα αν εξαιρεσεις τον χολεμπας,τα πηγαιναμε καλα.αν ο μητρογλου δεν πηγαινε σαν τραγι στις φασεις με το τετ α τετ και το κενο τερμα θα ειχαμε ηδη καθαρισει.ο φετφα ειναι μεγαλος παικτης.
επισης,για να μην αρχισουνε να λενε για τη φαση του αβρααμ,καταλαβετε το οτι δεν υπηρχε κανενας παικτης του ηρακλη σε θεση για γκολ.
εντιτ:σωστοι,ανυπαρκτος ο φουστερ.