Ολυμπιακός

ΕΛΑ Η ΓΡΙΑ!:stuck_out_tongue:
μου φαίνεται πως πολύ βιαστήκατε να μας την πείτε μετά τη χθεσινή μας γκέλα…

:lol2: :lol3: :lol3: :bye: :yahoo:

Σόρυ. :stuck_out_tongue:

ωχ οι γκαλακτικος :stuck_out_tongue:

γελαει ο κοσμος με βαλβερδε, του κανε πλακα ο μαρινος (!)

χιχιχι

Παμε μωρη Βολαρα!

:stuck_out_tongue:

Πούλο λοιπόν την πρώτη αγωνιστηκή…και πως να μην τον φάμε…όλοι επίθεση, και κανένας να αμύνεται…μόλις χανόταν η μπάλα, άκουγες τον σπήκερ να λέει τρεις-τέσσερις παίκτες του Ηρακλή και δύο του Ολυμπιακού…αυτό ο Φεταφατζίδης τα σπάει επιθετικά, αλλά μάλλον έχει μείνει στο ποδόσφαιρο της αλάνας, που αμυνόντουσαν τα χαζά, και οι βεντέτες της γειτονιάς έπαιζαν απ’τη μέση και πάνω…κακή αρχή, κυρίως σαν αποτέλεσμα…θέλουμε πολλή δουλειά, γιατί το δήθεν εύκολο πρόγραμμα μέχρι το παιχνίδι με τον π.α.ο., είναι αυτό που θα μας καταστρέψει φέτος:):!:

Τι έκανε ρε σεις ο Φέτφα; Ο Φέτφα ήταν καλός ή το αριστερό μπακ του Ηρακλή ήταν για τα μπάζα; Με πόρωσε ο πιτσιρικάς τόσο, που δε με νοιάζει η γκέλα!

Από την άλλη δεν αγχωνόμαστε μιας και όσο είναι ο Τζίγγερ έχουμε ασφάλεια :stuck_out_tongue:

Καλά ΟΚ, επειδή με ένα αμυντικό χαφ όμως η χρονιά δε βγαίνει μήπως να πάρουμε κάναν ακόμα τώρα που προλαβαίνουμε. Κι ας λέει ο Βαλβέρδε ότι δεν χρειάζεται άλλον.

Αν μπορούσα να διαλέξω εγώ πάντως, αλλαγή τερματοφύλακα θα έκανα και τα βρίσκαμε στα χαφ.

[SIZE=“5”]ΕΛΑ ΓΑΥΡΕ, [SIZE=“6”]ΜΠΑΝΑΝΑ[/SIZE] ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ !!! [/SIZE]

:D:D:D

O Πάρντο έρχεται. Δε νομίζω πως ο Βαλβέρδε θα δεχτεί να έχει το σημερινό Νικοπολίδη όλη τη χρονιά. Το πέναλτι είναι 100% δικό του σφάλμα γιατί άργησε να βγει. Επίσης Χολέμπας και Μοντεστό σήμερα έδειξαν 2 κλάσεις χειρότεροι από τους υπόλοιπους παίκτες. Ο Φούστε στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν κακός. Έβγαλε και στον Μήτρογλου 1-2 ωραίες πάσες. Απλά όταν μπήκε ο Ιμπαγάσα δεν είχε λόγο ύπαρξης στην 11άδα.

μπορεί να είναι συνδυασμός κ των 2…αλλά χωρίς πλάκα ο πιτσιρικάς το 'χει.πολύ καλός τεχνίτης,είναι κ μισή μερίδα ο πούστης οπότε ελίσσεται πολύ εύκολα με την μπάλα.

μα θέλει και συζήτηση?
γρήγορα άλλος τέρμα.!
και ο μητρογλου είναι για τα σιδερά…μόνο αυτό

Δεν ήμασταν κακοί ρε γαμώτο αλλά μετά το γκολ παρακάτσαμε. Κρίμα ήταν ευκαιρία να περάσουμε από τώρα μπροστά. Φέτφα πολύ καλός όπως και ο Ιμπαγάσα, αλλά σίγουρα θέλουμε κι άλλο αμυντικό χαφ γιατί ο Ντουντου δεν κόβει με τίποτα. Ο Μοντεστό είναι πολύ αργός όμως. Μήτρογλου θα μας τρελάνει χάνει τα άχαστα και έβαλε γκολάρα. Δεν θέλω γκρίνια είναι πολύ νωρίς ακόμα, πιστεύω πως θα πάμε καλά.

Χολέμπας και Μοντεστό είναι αστείο να παίζουν στον Ολυμπιακό.

Ο Φουστέρ έκανε μια καλή μπαλά και σ’ όλο το υπόλοιπο παιχνίδι το μόνο πυ κατάφερε ήταν να χάσει το έτοιμο γκολ που του έδωσε ο Φετφατζίδης.

το θεμα ειναι οτι,οκ,χασαμε σημερα,αλλα σε καμια περιπτωση δεν ειμαστε για να τα βαψουμε μαυρα.δεν ειμασταν κακοι(πλην των χολεμπας,φουστερ,αντωνη και του μητρογλου που ειναι για το τρελαδικο).εγω προς το παρον δεν αγχωνομαι(ισως να φταιει και αυτο που ειπε ο καρβου για τον φετφα,κρατησε καλη τη διαθεση μου).

οχι κακοι ησασταν…κακοι δεν θα ταν με αυτην την εικονα ο πανιωνιος,η ο ατρομητος…για ομαδα με μπατζετ οσο ολων των υπολοιπων μαζεμενο,για ομαδα που δεν ειναι κατακοπη απο ευρωπαικα και για ομαδα που μας επρηξε τη πουτσα με τις μεταγραφες ησασταν οτι ναναι.περιπατο επρεπε να κανετε.

Και ας ληφθουν υπ’ οψιν, τα ολα οσα περασε ο Ηρακλης το καλοκαιρι

Και χωρις Χοσεμι και Γιακομπ ε… :wink:8)