Ακομα μια περιπτωση ποσο σας αρεσει ο οσφπ, μας νικατε και μας το λετε μεχρι να κουραστουμε και δικαιως! Αφου δεν μπορειτε χωρις εμας, νικησατε τον 5ο του περυσινου πρωταθληματος και πανηγυριζετε αλλα αυτο δειχνει πραγματικα ττις ομαδες της σουπερλινκ οσφπ VS ολοι οι αλλοι:p:lol:
Υ.Γ παντα καλοπροαιρετα:wink:
Υ.Γ πραγματικα μπραβο χωρις ειρωνεια παρα τα προβληματα του ηρακλη και τα λεφτα του για την δικαια νικη του και μακαρι να γεμιζετε το γηπεδο παντα γιατι αδειε εξεδρες ειναι ασχημο
Συγχαρητήρια στην ομάδα του Ηρακλή μας έκανε ταναπου…ο Ολυμπιακός απέδειξε ότι δεν έχει στρώσει η ομάδα και απο ότι βλέπω αν συνεχίσουμε έτσι θα είμαστε της ΦΑΠΑΣ…
Σιγα ρε μεγαλε, αραξε λιγο την υπεροψια σου.
Δεν νικησαμε απλα τον 5ο του περσινου πρωταθληματος, αλλα τα εκατομμυρια της ομαδας σας.
Εντωμεταξυ διαλεξε πως θελεις να σε αντιμετωπιζουν: ως τον κακομοιρο 5ο ή ως την ομαδα με τους περισσοτερους τιτλους (πετσινους και καθαρους).
Αλλωστε εχουμε πολλους ακομη να ‘καθαρισουμε’.
Απλα εσεις ησασταν το πρωτο θυμα.
Περιμενε να δεις και την καζουρα στον crimson_idol μετα την 3η αγωνιστικη που παιζουμε με τα τυρια. (καλοπροαιρετα κριμσονακο, αγαπαμε ‘Τυρι Του Βλαχου’).
Αμα βρει το δρομο του ο Ηρακλης, θα ψηθουν και θα επιστρεψουν ολο και περισσοτεροι στο γηπεδο, που μην ξεχναμε οτι ειναι και 35.000 θεσεων. Δηλαδη εχει μεσα 20.000 λαο και παλι δεν γεμιζει το ματι γιατι φαινεται μισογεματο στην τηλεοραση.
Δεν κανει και καλα πλανα η καμερα στις σωστες κερκιδες…!!
Φιλε μου δεν νικησατε τα εκατομμυρια της ομαδας μας αλλα τις φυλλαδες που παραμυθιαζουν τον κοσμο διοτι παρολο που εδςσε αρκετα λεφτα ο μαρινακης η ομαδα σε σχεση με περυσι ηταν 70% καινουγια και με παικτες που βρεθηκαν 1 φορα σε μια προπονηση και παιξαν και μαλιστα ανετοιμοι αλλα και παλι σ λεω μπραβο για την νικη σας και μακαρι να εχετε πολλυ κοσμο σε καθε σας ματς με τον ηρακλη δεν εχω και ουτε θα εχω ποτε προβλημα απλα τα εκατομυρια που λες για μενα αν τα νικησεις και μεσα σε εμας οταν η ομαδα θα στρωσει εκει εγω θα βγω πρωτος και θα σας παραδεχτω!
Υ.Γ οχι οτι τωρα δεν σας παραδεχομαι απλα θεωρω οτι η ομαδα μου ειναι πολυ μα πολυ μακρια απο αυτο που περιμενο σαν αποδοση
Υ.Γ αυτα α και να μην ξεχασω ολα τα λεφτα το victory is mine 8)
Βαλε καμια τελεια ρε συ, μου τελειωσε η αναπνοη μεχρι να το διαβασω ως το τελος. 8O:D
Δεν αντιλεγω οτι ακομα ο οσφπ δεν εχει βρει την χημεια με τις πολλες μεταγραφες.
ΑΛΛΑ:
Σκεψου και οτι ο Ηρακλης 1) ξεκινησε προετοιμασια ενα μηνα μετα απο ολες τις υπολοιπες ομαδες λογω της αδειοδοτησης, 2) κατα τη διαρκεια αυτης συνεβησαν διαφορα απροοπτα οπως σοβαροι τραυματισμοι νεων παικτων 3) φιλικα που δεν εγιναν ποτε λογω κακης συννενοησης και αθλιων εγκαταστασεων 4) αλλαξε ο προπονητης και 5) επαιζε σημερα χωρις τους δυο καλυτερους παικτες του (θεωρητικα).
Οποτε το να εμφανιστει αυριο η δικαιολογια στις εφημεριδες και σε εσας τους φιλαθλους οτι το ματς χαθηκε γιατι ακομα η ομαδα του ολυμπιακου δεν ειναι ετοιμη, ε ειναι γελοιο, απο τη στιγμη που ο αντιπαλος εχει περασει ολα τα παραπανω τους τελευταιους μηνες.
Νταξει λογικο ειναι καποια στιγμη οι Μπαγασες και οι Παντελιτσιδες να παιξουν καλυτερα, αλλα το θεμα ειναι το ποσο εδαφος θα χαθει για ολες τις ομαδες μεχρι να βρουν φορμα.
Σορρυ αλλα ειμαι ετοιμος να την πεσω για υπνο
Ποιον υπνο ομως? οταν παω να κοιμηθω σκεφτομαι ειναι δυνατον να παιζουμε 1 και χρονο χωρις καθαροαιμο αμυντικο χαφ ρε φιλε τρελενομαι και φετος εναν πηραμε και αμα τραυματιστει πουλεν:(
ΥΓ. Παιζω χρονια(προπονητης δεν ειμαι) μπαλα και αν εμαθα κατι ειναι το εξης¨δειξε μου τα αμυντικα σου χαφ να σ πω τι ομαδα εχει;:p8)
Μπράβο νάητ σκάη λοιπόν, νικήσατε τον Ολυμπιακό άρα η χρονιά είναι πετυχημένη.
Μπορείτε λοιπόν ελεύθερα να αφήνετε απλήρωτους παίκτες και στο τέλος να κάνετε και μια πορεία για να μη σας ρίξουν β’ εθνική.
ΥΓ. Σε άθλια κατάσταση το καυτατζόγλειο. Τυχαίο? δε νομίζω.
Ασχετα απο ολα τα αλλα (η’ και σχετικο),ξεκινησε ηδη μια ψιλογκρινια για Βαλβερδε στα ραδιοφωνα.Ελεος ρε μαγκες,ακομη νωρις ειναι…μια ηττα ειναι,1η αγωνιστικη…Ειπε κανεις οτι θα τελειωσει καποια ομαδα με 90 βαθμους η’ μηπως δεν θα χαθουν αλλοι βαθμοι (κι απο μας κι απ’τους αλλους)?! #-o
Έκανε λάθη ο Βαλβέρδε χθες αλλά είπαμε όχι γκρίνια από τώρα, η ομάδα έδειξε αρκετά καλά στοιχεία. Όσο για το Νικολακο που κράζει για την αλλαγή του Μήτρογλου, δεν έιχε δει ότι ο Πάντελιτς ήταν έτοιμος πριν το γκολ? Και να με συγχωρείς αλλά όταν χάνεις το απίστευτο πάνω στη γραμμή τι να σου κάνει και ο προπονητής?
καλά ρε είναι δυνατόν; είδα τα πρωτοσέλιδά σας και έφριξα!
για ποια διαιτησία μιλάνε; είναι κρίμα πραγματικά.
ο Ολυμπιακός ήταν ασύνδετος, πράγμα λογικό. Στηρίχθηκε σε πρωτοβουλίες παικτών και προσπάθησε να το πάρει με αυτόν τον τρόπο. Θα μπορούσε, αλλά ο Ηρακλής έβαλε 2 παίκτες που είχαν τρεξίματα και βρήκαν χώρο γιατί ο Ολυμπιακός δεν είχε κέντρο.
εκτός προγράμματος ήττα θεωρητικά, αλλά δεν πάθατε μεγαλύτερη ζημιά από εμάς. Αν κάποιος θεωρήσει πως μια ισοπαλία στον Ηρακλή είναι εντός προγράμματος, τότε έχετε απώλεια 1 βαθμού, ενώ εμείς έχουμε 2 βαθμούς με την “από το πουθενά” ισοπαλία με την Ξάνθη.
Είναι τεράστια βλακεία να τα ρίχνουμε στην διαιτησία, αλλά και πολύ άκομψο στο Βαλβέρδε, που οι περρισότεροι ζητούσαμε…όχι ότι δεν έκανε τα λάθη του, αλλά το ρόστερ, γέμισε πριν λίγες μέρες, και η ομάδα, και ο Βαλβέρδε πραγματικά θέλουν τον χρόνο τους…ελπίζω σε νίκες στα παιχνίδια στο Καραισκάκη, και όλα θα γίνουν:):!:
καλα εγω χτες το αφησα στο 0-1 και βλεπω σημερα το 2-1 και παθαινω σοκ… ελςο ρε γμτ… την αλλαγη του μητρογλου παντως μετα το γκολ δεν την καταλαβα. δεν ηταν 0-2 αλλα 0-1. γιατι να βαλεις καποιους ανετοιμους μεσα. τεσπα ωραια αρχη…
Αν στο 70 έλεγες σε μία γριά ότι θα κερδίσει το ματς, θα σε πλάκωνε στις φάπες και θα είχε και δίκαιο. Κάναμε πολύ κακή διαχείριση στο ματς, δεν το μαζέψαμε και εκτεθήκαμε. Αυτό το είχαμε και πέρσι. Η ομάδα δεν έχει τόσο ποιοτικές, όσο ποσοτικές ελλείψεις και αυτό είναι θέμα προγραμματισμού. Λείπει ένα αμυντικό χαφ και ένα φορ. ΑΝ τιμωρηθούν, τραυματιστούν, κουραστούν, βαρεθούν, ντεφορμαριστούν και δενξερωγωτιάλλο, τι θαγίνει;
Όσον αφορά το τέρμα, απλά η διοίκηση να ξέρει ότι μετέθεσε το πρόβλημα ανεύρεσης καλού γκολκήπερ για άλλο ένα χρόνο.
Ο Φέτφα καμένα μου άρεσε, αλλά η μπάλλα δεν είναι μόνο φαντεζί πράγματα. Πάντως, από το να βλέπω άνευρα και άψυχα πράγματα, προτιμώ αυτόν…
Για τους Ηρακλειδείς. Πήρατε μια νίκη, που τελικά την αξίζατε, έστω και αν γλιτώσατε κάποια γκολ, αλλά έτσι είναι η μπάλα. Αποδείξτε πόσο μάγκες είστε στα επόμενα ματς. Όχι με το να κερδίσετε και άλλους μεγάλους, αυτό είναι και θέμα συγκυριών. Να δω εκτός του ματς με τον ΠΑΟΚ, πότε θα ξαναπάτε όλοι μαζί στο γήπεδο. Αν δεν έχετε καταλάβει κάτι, είμαστε το οπαδικό οξυγόνο σας και η επιβεβαίωσή σας, όπως και πολλών άλλων βέβαια…
δεν παρεξηγούμε…ετσι και αλλιώς το ξέρω οτι το έχω χαμένο το ματς…
σε ματς που είναι του γκολ, συνήθως ολο και κάποιος πέφτει μόνος του και παίρνει πέναλτι ή όλο και κανένα καθαρό γκολ ακυρώνεται…:roll:
τέτοια σφυρίγματα δεν έχει πάρει εναντίον μας ούτε ο ολυμπιακός ούτε ο παναθηναϊκός…