Ολυμπιακός

http://www.sport-fm.gr/article/289780

καλα τα λεει ο νικολακοπουλος σημερα(προσεξτε,μονο σημερα).

Συμφωνώ απόλυτα, το ξερατό το ίδιο.
Πρώτον ούτε πέναλτι υπήρχε κάπου, δεύτερον και να έδινε κάποιο δεν θα άλλαζε κάτι στην εξέλιξη του ματς.

Επίσης, για τον Βαλβέρδε τα έχω πει από πρόπερσι εγώ οπότε κωλοτούμπες από πλευράς μου δεν υπάρχουν. Νωρίς είναι ακόμα αλλά ας μου λύσει κάποιος τις παρακάτω απορίες:

1. Τι θα γίνει αν τραυματιστεί ο Μπράβο?
  2. Τι θα γίνει αν τραυματιστεί ένας εκ των Αβραάμ, Μέλμπεργκ?
  3. Τι θα γίνεται όποτε δεν παίζει ο Ουρτάδο (που κακώς του χρεώνουν μέτρια εμφάνιση οι ρεπόρτερ)?
  4. Ποιος θα είναι ο βασικός τερματοφύλακας?

Ελειπα για διακοπες και εχω καιρο να μπω στο thread… Λοιπον για χτες η ομαδα δεν τραβηξε και ειχε πολλα προβληματα στην αναπτυξη… Γενικα καθολου καλη εμφανιση.

Γενικα ομως εχουμε κανει πολλες καλες μεταγραφες και πιστευω οτι οταν στρωσει η ομαδα και μαθουν ο ενας παικτης τον αλλο θα δουμε πολυ καλη μπαλα… Απο τα πιο πληρη ροστερ των τελευταιων χρονων με πολυ καλους παικτες σε ολες τις θεσεις… Με σωστη δουλεια θα ευχαριστηθουμε μπαλα φετος…

το καλοκαιρι εγινε τεραστι λαθος με τη μη ανανεωση του ζεβλακοφ.κλασεις ανωτερος του μοντεστο.επισης,ακομα δεν μπορω να καταλαβω γιατι δοθηκε δανεικος ο κατσικογιαννης.

Πολύ καλά έκανε ο πρωταθλητής και έβαλε μαιμούδες πρωτοσέλιδο.
Αφού δεν έδωσε καθαρή κόκκινη στον Αβραάμ και στον γκολκίπερ-κηπουρό στη φάση του πέναλτι. Αν δεν είναι μαιμουδιές αυτά, τότε τι είναι;;;
Εξ άλλου του πρωταθλητή τι του κοστίζει μια μαιμού για πρωτοσέλιδο;; Μια βόλτα στην τροπαιοθήκη της αγαπημένης του ομάδας και φωτογραφίζει όσες θέλει.

Γιατί εδώ θα μιλάμε για μπάλα και πάντα …αντικειμενικά :stuck_out_tongue:

Παθέτικ.

Δεν συμφωνώ, δες το ποστ μου στο θρεντ του Ηρακλή.
Χωρίς να ψάχνω για δικαιολογίες για την δική μας έλλειψη σοβαρότητας, δεν πρέπει να προσπερνάμε κάποια πράγματα που δέιχνουν ποιοί συνεχίζουν να ελέγχουν τα “κόζια”.
Και μας ψηφίζουν και στη Σούπερ Λίγδα για ξεκάρφωμα…

Και εγώ τα έλεγα πως δεν πρέπει να τον κάνουμε μεσσία και από πρόπερσι γκρίνιαζα πως πιανόταν συστηματικά αδιάβαστος στα ευρωπαϊκά παιχνίδια.
Αλλά το να του κάνουμε κριτική τώρα δεν βοηθά, το μεγαλύτερο προσόν του Βαλβέρδε είναι η ευρεία αποδοχή. Η ομάδα χρειάζεται αυτή τη στιγμή ηρεμία γιατί θέλει πολλή δουλειά.

Ο διαιτητής δεν ήταν τόσο κακός. Εμένα μου άρεσε και δε νομίζω πως επηρέασε κάπως τον αγώνα. Ίσα ίσα, για Έλληνας διαιτητής σφύριξε και λιγότερο από ότι συνηθίζουν οι συνάδελφοι του. Δεν ξέρω αν το να μη σφυρίξει το πέναλτι στον Φετφατζίδη ήταν “μήνυμα” ή όχι, αλλά ξέρω πως στη συνέχεια της φάσης ο Μήτρογλου χάνει γκολ που ούτε ο Παπάζογλου δε χάνει. Στις υπόλοιπες φάσεις πήρε τη σωστή απόφαση, πλην ενός πέναλτι στο τέλος στον Ηρακλή, που λογικά δε το είδε (και που έκανε ο Ντούντου που ήταν επίσης κακός χθες)

Οι εφημερίδες του Ολυμπιακού κράζουν τη διαιτησία γιατί προφανώς αυτή τη στιγμή δε μπορούν να κράξουν κάτι άλλο και κάποιος υπαίτιος πρέπει να βρεθεί (προφανώς το να πούμε πως ο Ηρακλής μας νίκησε γιατί στο τέλος των 90 λεπτών ήταν καλύτερος δε ταιριάζει με τη νοοτροπία αυτών των εφημερίδων και με τον σκοπό που εξυπηρετούν).

Πολλά μπράβο σε όποιον είπε πως ο Μοϊσες δεν ήταν κακός και κακώς κράζουν μερικοί για το ότι έπαιξε. Επίσης, ας ξεκινήσει ένα petition για να σταματήσει να γράφει για ποδόσφαιρο η Κουντούρη…

Πάντως οκ ο Βαλβέρδε έκανε χοντρές πατάτες χτες αλλά δεν χάσαμε μόνο για αυτό χτες. Μην ξεχνάμε πως η ομάδα έκλεισε το ρόστερ της υπερβολικά αργά και χτίζεται από την αρχή. Επίσης χάσαμε και 2-3 γκολ στην περίοδο που παίζαμε σαφώς καλύτερα από την Ηρακλή. Θα στρώσει η ομάδα και θα παίξει και καλή μπάλα. το μόνο που με προβληματίζει είναι ο τερματοφύλακας…

[SIZE=“7”]τζιγγερ μην πουλήσεις, δικιά σου είναι η εταιρεία[/SIZE]

Oι εφημερίδες κράζουν γιατί θυμούνται και την περυσινή μας αντιμετώπιση και βλέπουν τον Πιλάβιο να συνεχίζει στη θέση του το “έργο” του, και θέλουν να ταρακουνηθεί κανείς στη νέα διοίκηση και να χτυπήσει το χέρι στο τραπέζι όσο είναι νωρίς.
Δεν θα γίνουμε αεκ εδώ να δέσει η ομάδα και να παίζει μπάλα στον 2ο γύρο όταν όλα θα έχουν χαθεί.
Το πέναλτυ του Ντουντού ήταν αλλά δεν δόθηκε γιατί στο 93 που έγινε δεν θα άλλαζε κάτι.
Του Φετφατζίδη δεν δόθηκε γιατί θα κλείδωνε το ματς υπέρ μας.

E βεβαια που ειναι τα μεγαλεια του Γκαγκατση.

Γιατι τι διαφορα πρεπει να εχει οσον αφορα την αντιμετωπιση η ομαδα σου απο την αεκ και απο καθε αλλη ομαδα του πρωταθληματος ?

ΛΟΛ, απιστευτη λογικη. Αφου δεν αλλαζει ο νικητης, δεν εχει νοημα να σφυριζε σωστα ε ?

Κριμα μεγαλος ανθρωπος και να εισαι τοσο φανατισμενος, που να μην βλεπεις το προφανες: oτι δεν υπαρχει κανενα πεναλτυ, αφου απλα τον ακουμπαει και ο αλλος σωριαζεται στο εδαφος επιτηδες λες και τον χτυπησε ρευμα.

Αλλα φυσικα, οταν τοσα χρονια παιρνεις τετοια πεναλτυ
:!:http://www.youtube.com/watch?v=TcqpTo9u-8E&feature=related,
περιμενες να παρεις και αυτο.
Παθετικ.

1. Ο Χολέμπας ήταν ο καλύτερος της τετράδας χθες και έτρεχε μέχρι το τέλος.
  2. Ο Αβρααμ δεν τραβάει χωρίς Μέλμπεργκ και ο Μοντεστό είναι πολύ αργός αλλά όχι κακός, μεγάλο το λάθος με τον Ζεβλακοφ, το λέγαμε όλοι.
  3. Θέλουμε και δεύτερο αμυντικό χαφ οπωσδήποτε. Όσο ήταν μέσα ο Ουρτάδο είχαμε και το κέντρο.
  4. Η άμυνα άφησε εκτεθειμένο τον Νικοπολίδη και σαφώς το πέναλντι δεν είναι μόνο δικό του λάθος. Επίσης και στο δεύτερο δεν φταίει αφού η άμυνα κοιμήθηκε. Είχε και καλές επεμβάσεις. Ας είμαστε όμως ψύχραιμοι.

Edit: Forza Kερκυράρα!!!

Προς το τίμιο παλουκάρι απο πάνω (Nightsky):

Πέρσι είχα γνωρίσει ένα γαύρο, ο οποίος μου φάνηκε κάπως χαλαρός με το πρωτάθλημα κλπ οπότε τον ρωτάω:
-Δεν τρελένεσαι και πολύ με τη μπάλα ε?
Και μου απαντάει:
-Όχι ασχολούμαι, αλλά φέτος έχει πολύ παρασκήνιο το πρωτάθλημα (διατησία κλπ) και έχω ξενερώσει.

Ε, δεν τον ρώτησα κάτι άλλο…:!:

Εγώ έχω γνωρίσει χίλιους τέτοιους βάζελους που από το 96 μέχρι το 2009 ασχολούνταν -και καλά- μόνο με ευρώπη! :smiley:

Ξενερωσα πολυ με τις εφημεριδες του Ολυμπιακου σημερα… το να πανε να περασουν κλιμα αδικιας (χωρις λογο κιολας) απο την 1η αγωνιστικη, ειναι μεγαλη χαζομαρα που δεν θα μας βοηθησει σε κατι

Αντε καλη αρχη:p

Ϊσως τελικά να έχουμε πιο πολλά κοινά μεταξύ μας από ότι πιστεύουμε…:oops:

Η διοίκηση του Ολυμπιακού, όσο και του Ηρακλή, θα πρέπει παραγοντικώς να προστατεύουν τις ομάδες τους με το να μην αφήνουν να τις διαιτητεύουν άνθρωποι, που όταν θα δουν ένα πέναλτι υπέρ τους θα επιλέξουν να μη το σφυρίξουν. Δεν είναι φανατισμός, αλλά κοινή λογική Nightsky. Το ότι οι παράγοντες του Ολυμπιακού και του ΠΑΟ έχουν περισσότερη ισχύ από αυτούς της ΑΕΚ και του Ηρακλή, είναι άλλο θέμα.

Επίσης, δεν είναι δουλειά του Μαρινάκη, του Ψωμιάδη και του Βαρδινογιάννη να επιδιώξουν το καθαρό πρωτάθλημα. Αυτοί επενδύσεις κάνουν και προστατεύουν τα λεφτά τους έναντι άλλων επενδυτών. Άλλων δουλειά (ΕΠΟ-ΕΠΑΕ) είναι τα καθαρά πρωταθλήματα. Ούτε του κράτους δεν είναι υποχρέωση καλά καλά (αφού όταν πήγε να εμπλακεί ο Φλωρίδης η uefa του έκοψε το βήχα άμεσα)

Η λογική δεν ήταν να ευνοηθεί νο Ηρακλής αλλά να αδικηθεί ο Ολυμπιακός, δεν το καταλαβείνεις; Ο Σταθόπουλος ήταν σε αποστολή. Κανείς δεν νοιάζεται για σας, το θέμα τους είναι πάρει και πάλι πρωτάθλημα ο βάζελος μην κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις. Εσείς μπορεί και να πέσετε φέτος και να σας σφάζουν κάθε Κυριακή στη συνέχεια, δεν πολυνοιάζεται κανείς.