Ολυμπιακός

Δες καποιον ψυχολογο. Σοβαρα.

νομιζω οτι εχουν μεγαλοποιησει το θεμα του προχθεσινου αγωνα.δε μας αδικησαν κι ιδιαιτερα.παρολα αυτα,ειναι τουλαχιστον καλο οτι με αφορμη το ματς,επιτελους θα πανε στον πιλαβιο να ξεκαθαρισουν τα πραγματα.

Μαλακίες, ξενερώνω απίστευτα.
Ο Ηρακλής κέρδισε καθαρότατα και δικαιότατα χάρη στα λάθη του Βαλβέρδε.

Ο Μαρινάκης αντί να ασχολείται με βλακείες που στο τέλος θα του κοστίσουν κάνα-δυο ματς κεκλεισμένων, καλύτερα να μιλήσει με τον Ντάρκο για την ομάδα και να πάρουν έναν στόπερ που να μπορεί να αγωνίζεται και ως αμυντικό χαφ.

Θα ήθελα να πω επίσης ότι ο Φετφατζίδης έκανε όντως καταπληκτική εμφάνιση, αλλά στο Β’ ημίχρονο (σε αντίθεση με το Α’) δεν γύρισε ούτε μια φορά για να μαρκάρει.

διαβασα οτι μπορει ακομα και σημερα,να παρουμε δανεικο απο τη λιβερπουλ τον πλεσσις.δεν τον ξερω,λεει τιποτα?

Eντάξει είναι όντως τραγικό το θέμα με την διαιτησία αλλά εδώ έχει γίνει μια τεράστια προσπάθεια με πάρα πολλά λεφτά να έρθουν παίχτες, έχει γίνει μια σοβαρή επένδυση την οποία ο Μαρινάκης και η διοίκηση ΠΡΕΠΕΙ να προστατέψει από τα περσινά “περίεργα” φαινόμενα. Καλό είναι λοιπόν να κόψει τον αέρα στις ορέξεις κάποιων.
Εγώ επαναλαμβάνω ότι είδα πραγματάκια που μου άρεσαν προχθές συν την μεγάλη μαγκιά του Βαλβέρδε με τον Φετφα, που δείχνει ότι δεν τον νοιάζουν τα λεφτά και τα ονόματα αλλά θα παίζει όποιος το αξίζει.

Όχι άλλη διαιτησία ρε γμτ. Δεν είδα να μας κλέβει κάτι φοβερό και με τις κωλοφυλλάδες που διαβάζουμε, κοντεύουμε να ξεχάσουμε και αυτά που βλέπουμε. Έλεος…

τον πλεσσις τον είχε κλείσει η λαρισα αλλά δέχτηκε ο γκερεμι και χάλασε(και καθόλου δεν μας χάλασε:D)… μικρός ειναι…το ερώτημα ειναι αν μπορεί να παίξει και πίσω…και μάλλον δεν μπορεί…αμυντικό χαφ είναι, καθαρά…νομίζω :-s

Αυτό για στόπερ που να παίζει και αμυντικό χαφ (κάτι σαν Άντζας ας πούμε) είναι δική μου ιδέα, σιγά μην τους κόψει εκεί στην ομάδα να ψάξουν για κάτι τέτοιο.

επιτηδες το λες… για να “δικαιωθεις” μετα ως σκαουτερ… :lol:

α…είπα και γω…είναι τόσο έξυπνοι στον ολυμπιακό…:stuck_out_tongue:
αυτό που θέλετε να βάζετε δύσκολα στον εαυτό σας δεν το καταλαβαίνω…

Τα πρωτοσέλιδα περί διαιτησίας είναι επιεικώς γελοία. Ο Μαρινάκης απλά δημιουρεί μια αφορμή για να κοντραριστεί με την επο και τον πιλάβιο. Στην ουσία προσπαθεί να δει τι παίζει και να πάρει το πάνω χέρι.

μήπως καταστροφολογείτε λίγο? η ομάδα μέχρι το 80 κέρδιζε 1-0, είχε τουλάχιστον τρείς καρακλασσικές ευκαιρίες γιά γκολ και ζήτημα αν είχε απειληθεί ουσιαστικά μία φορά σε όλο το μάτς. ήρθε το πέναλντι στο χειρότερο σημείο και μετά το δεκάλεπτο έγινε ρουλέτα από αυτές που ή βάζεις ένα ή τρώς δύο. καλά κάνουν οι φίλοι μας οι ηρακληδείς και πανηγυρίζουν διότι κερδίσανε το ματς της χρονιάς τους. το δυστύχημα είναι πως γιά άλλη μιά φορά σε αντίστοιχα ματς της σεζόν θα αποδειχθούν λίγοι. και στις κερκίδες και στον αγωνιστικό χώρο

Αυτο γινεται απλα για να προστατευτει ο Βαλβερδε και για να μην δημιουργηθει ενα κλιμα εναντιον του προπονητη!Επειδη πολλοι θα εριχναν/εριξαν ευθηνες στο προπονητη και πρεπει επιτελους καποιο προπονητη να τον υποστηριξει ο κοσμος,αρχιζουν και κατηγορουν την διαιτησια να ξεσπασει ο κοσμος εκει!Στο κατω κατω

μικρη σημασια εχουν αυτα, οταν πρωτα απ’ολα δεν παιξαμε οπως επρεπε. τα λαθη ειναι του βαλβερδε πρωτιστον. αν στηριχθουμε σε διαιτητικα λαθη χανουμε το δασος.

Nαι, ρε ξερνάω με όλα αυτά. Μαίμούδες, λαγοί, πρόβατα, γίδια, στρείδια, μύδια και ότι άλλο ζώο υπάρχει. Που και που υπάρχει και η φωτό κανενός αθλητή…
Το θέμα με αυτά τα πρωτοσέλιδα είναι ότι φανατίζουν ΠΟΛΥ κόσμο…

αν κανεις πανω απο 2 χρονων οφειλει να παθει εγκεφαλικο με αυτα που γραφουν οι γαυροφυλλαδες

Ρε παλικάρια ένα δεν έχω καταλάβει…Γτ ασχολείστε ακόμα με το τι γράφουν οι κωλοφυλλάδες???Αφού οι οπαδοί του Ολυμπιακού(τουλάχιστον όσους ξέρω εγώ και οι περισσότεροι που γράφουν σε αυτό το thread) είδαν και γνωρίζουν οτι το ματς το έχασε ο ολυμπιακός επειδή έκανε προπονητικά “λάθη” ο Βαλβέρδε και επειδή οι παίκτες δεν ήταν καθόλου σοβαροί.Τωρα αν έγιναν και κάποια διαιτητικά λάθη(που σε όλους μα όλους τους αγώνες γίνονται!!!) δεν βλέπω κάποιον που να ξέρει τι του γίνεται κ να μην φοράει κόκκινα/πράσινα/κίτρινα/μαύρα/πουά γυαλιά να ωρύεται για την διαιτησία…

Να μου επιτρέψετε πάντως να πω ότι ο Μαρινάκης παίζει σε επικίνδυνα νερά και μου φαίνεται ότι δεν το ξέρει καλά το παιχνίδι. Αυτός που φωνάζει για τη διαιτησία και μάλιστα από τόσο νωρίς δείχνει ότι δεν έχει δύναμη παρασκηνιακά. Και οι διαιτητές πιο πολύ και από την πραγματικότητα επηρεάζονται από την εντύπωση του ποιος έχει την εξουσία. Με τη φασαρία που κάνει ο Ολυμπιακός είναι σαν να παραδέχεται δημοσίως ότι δεν έχει δύναμη. Αν είχε, ο Σταθόπουλος θα είχε “καθαριστεί” χωρίς να το μάθει κανείς (εκτός από την πιατσα). Να μου το θυμηθείτε σε κακό θα τους βγει…

Πραγματικά οι οπαδικές εφημερίδες εξυπηρετούν ότι μισώ στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν έχουν κανένα λόγο ύπαρξης πέρα από το να προστατεύουν και να υποβοηθούν με οποιονδήποτε τρόπο τις επενδύσεις του αφεντικού τους. Αναρωτιέμαι όμως, αν πραγματικά έχουν το δικαίωμα να γράφουν ΌΤΙ θέλουν…Επίσης δεν ξέρω πόσοι τις παίρνουν, αλλά το γεγονός ότι οι δυο μεγάλες ομάδες έχουν δύο η καθε μια μάλλον ανησυχητικό είναι.

Μαζί σου, αλλά και οι αντικειμενικές είναι γεμάτες υποκρισία, και γλυώδες γλύψιμο, στην ομάδα που βρίσκεται στην επικαιρότητα…κυρίως μετά από νίκες…τώρα για τον θρύλο, η διακοπή θα είναι ευεργητική…ελπίζω :):!: