Ολυμπιακός

ας το κλεισουν επιτελους το μπουρδελο τον γαυρο,τι ειναι αυτα που λεει τωρα για τον χατζηθεοδωρου?ημαρτον…

αυτό με τον χατζηθεοδωρου το είδα και εγώ το πρωί…οτι να ναι…

Το είδα το πρωί στη φυλλάδα και εξεπλάγην ο μ…ας, λες και ήρθα σήμερα στον πλανήτη…
Εντάξει έλεος. Μιλάμε για σιχαμάρα και βόθρο… Αστοδιάολο, ολυμπιακάρες του κώλου… Μιλάμε ότι προτείνανε κοντά στα 60% μείωση στο Θοδωρή και αφού δεν το δέχτηκε (ο αλήτης…), έπρεπε και να τους ρωτήσει πού πρέπει να πάει. Δεν πηδ…έστε λέω εγώ;;;

Tι έγινε ρε με Χατζηθεοδώρου???

εκτος εδρας απο τι φαινεται θα χετε περισσοτερους φιλαθλους

να πω οτι ειναι για γελια?θα το πω…

Παντα το λεγαμε οτι ο Ολυμπιακος ειναι πρωτοποριακο σωματειο… :lol2:

Ας πρόσεχαν οι Αγγελόπουλοι. Κρίμα για όσους έκαναν το λάθος και πήραν διαρκείας.

καλα πλει οφ… χαχα

παντως παρομοια πραγματα συμβαινουν σχεδον καθε χρονο και απο τις δυο πλευρες,αλλα ποτε δε βλεπω τοσο βαριες τιμωριες.ισως φετος να εγιναν χειροτερα πραγματα,αλλα οχι σε τετοιο βαθμο που να δικαιολογει την ποινη.4-5 το εβρισκα λογικοτερο.

Στράβωσε η χρονιά από την αρχή της… Τώρα πρέπει να μαζευτούν τα ασυμάζευτα.
Κρίμα για όσους πονάνε την ομάδα. Και εννοώ και τους διαρκείας… Και μπράβο σε όσους από δω και πέρα αγοράσουν…

όλα τα κακά μαζί του έπεσαν του παναγιωτη…

Αυτός είναι ο Γιώργος, αλλά δεν πειράζει…

Επιεικής ήταν η τιμωρία, κανονικά έπρεπε να ξεκινήσουμε και με μειονέκτημα.

Για τους διαιτητές του 4ου τελικού πόσες ήταν οι αγωνιστικές της τιμωρίας βρε παιδιά?

εγώ λέω να βγεί μία απόφαση απονομής του πρωταθλήματος 2010-2011 στον παναθηναικό και να παίξουμε του χρόνου μπάσκετ πάλι. καλύτερα θα είναι, όλους θα μας βολέψει

δεν τους τιμωρησαν, απλα τους ειπαν να μας ξανασφυριξουν…

αυτή υπάρχει μόνο απο τον γάμο…δεν υπήρχαν φωτορεπόρτερ…
τι να κάνω…? να πάω στον γαμο και να του πω στάσου και με μια με την νυφη για το rocking ??

H απόφαση θυμίζει εποχές Κορυδαλλού με Βορεάδη … που διέκοψε το μάτς και φάγαμε και -2 την άλλη χρονιά … έτσι , για να σου πηδάνε 2 χρονιές , χωρίς πολλά πολλά …

Εντάξει ρε παιδιά, ο αγώνας διακόπηκε λόγω εκτεταμένων επεισοδίων, τι περιμένατε?

ισως να ειμαι ο μονος αλλα θεωρω προτιμοτερο να ξεκιναγαμε με -2,παρα να παιζαμε τοσες πολλες αγωνιστικες χωρις κοσμο.περισσοτερο αποδυναμωνεται η ομαδα ετσι και επισης ειναι κριμα για τον κοσμο που εδωσε χρηματα για να παρει διαρκειας.