Παιδιά τα διαρκείας κυκλοφόρησαν προχτές και μόνο για τους παλιούς κατόχους (κι ενώ όλοι γνωρίζαμε ότι επίκειται τιμωρία), άρα ζήτημα είναι να χουν φύγει καμιά 50αριά.
μακαρι να ειναι μονο τοσα.
- H τιμωρία με τους -2 ήταν για διακοπή στη Γλυφάδα, όταν ο μποντιρόγκα είχε επιστρέψει στον κόσμο ένα μπουκάλι, ακριβώς με τον τρόπο που το είχε παραλάβει…και μετά έξω από τα αποδυτήρια του παο γέλαγε, κρατώντας τα α@@…ια του
- Πεποίθησή μου είναι ότι οι 9 δε μένουν με τπτ. Θα πάει στις 4 με 5 το πολύ, αλλά η ζημιά έχει ήδη γίνει και στο πρεστίζ της ομάδας και στην ψυχολογία του κόσμου.
- Έχουν φύγει αρκετά παραπάνω από 50 διαρκείας…
Πολυ κλαψα και μιρλα κρισπ.
Άντε μετά να κάνουν μεταγραφές αυτοί οι άνθρωποι. Πέρα από την αστεία απόφαση όμως θα πρέπει να βάλουν μυαλό και οι αρούγκαλοι που πάνε γήπεδο, μπάσκετ και ποδόσφαιρο, γιατί όπως βλέπεται μόνο κακό στην ομάδα κάνουν.
Απολύτως δίκαιο…μη λέμε ότι δεν έγινε και τπτ…κάτι έγινε.
Τοξικέ, όσα και νάχουν φύγει, ο κόσμος ήξερε ότι θα πέσει γερή τιμωρία έδρας.
Η τιμωρία καλώς ήρθε κατ’ εμέ, όσοι ήμασταν στο ΣΕΦ εκείνη τη μέρα νομίζω το αποδεχόμαστε.
Ναι, εννοείται αυτό. Δεν ήταν κάτι συνηθισμένο εκείνη η βραδιά και δεν γινόταν να περάσει επ’ουδενί ατιμωρητί…
Δίκαια και η τιμωρία του παο με επίπληξη
Αυτή είναι τιμωρία…φυσικά μετά από έφεση θα πέσει στις 5-6 αγωνιστηκές και θά’μαστε και υποχρεωμένοι:):!:
Ναι είναι σαν να παρακαλάμε κιόλας…
Εγώ λέω (το έγραψα και πριν) 4 με 5. Ενιγουέϊ, μέρι κρίστμας στο ΣΕΦ για Ελλάδα. Γιατί λίγο πιο πριν από τότε θα παίξουμε.
μπα.θα ετοιμαζομαστε για την σαρακοστη.
Κούραση.
Και είναι και λίγο προκλητικό γενικά για τους απ έξω
…αν βρήκαν και λύση…μπράβο τους:):!:
Όχι ιδιαίτερα, τι να διαφωνήσουμε…
Το θέμα είναι ότι καταφέρανε να εξαγριώσουν πάλι τον κόσμο και οι φυλλάδες βοηθάνε σε αυτό…
Για το μπάσκετ δεν έχει νόημα να χαλάμε άλλο τα στομάχια μας, η λύση είναι μία και οι Αγγελόπουλοι αν έχουν άντερα θα πρέπει αυτό να κάνουν:
[SIZE=“4”]Aδριατική Λίγκα![/SIZE][SIZE=“1”]Και άσε τα βαζέλια να παίζουν σε ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα που τα κανάλια θα χτυπιούνται ποιός θα πρωτοδείξει, με τον εργολάβο του γηπέδου τους το Βωβό, τον καραγκιόζη τον Κυριακού και τις άφραγκες ομάδες της θεσ/νίκης[/SIZE]
Άσχετο: O Kατσουράνης θα φάει καμία τιμωρία από την ΕΠΟ του Πιλάβιου για τη χθεσινή συμπεριφορά του στο Φάληρο;
Μεταξύ σοβαρού κι αστείου, αν κάναμε μία αίτηση στo Ισπανικό πρωτάθλημα θα μας χάλαγε;
Ή θα χάλαγε την λίγκα τους;
1ον Η τιμωρια του Ολυμπιακου ειναι αδικη!Πειτε εσεις κατα τη γνωμη σας ποια θα ηταν η δικαιη τιμωρια!Μπορειτε να πειτε κι οτι δεν επρεπε να παρει καν τιμωρια γιατι δεν εγινε κατι κακο στο ΣΕΦ.
2ον Τι εκανε χτες ο Κατσουρανης?
Δεν είπα ποτέ (και μιλάω για μένα μόνο), ότι δεν αξίζαμε τιμωρία. Αξίζαμε και παρααξίζαμε. Βγάλαμε μόνοι μας τα μάτια μας, πέφτοντας σε όλες τις παγίδες που μας δημιούργησε ο τρίτος τελικός.
Η τιμωρία είναι εξοντωτική και δεν είναι αυτό το χειρότερο. Είναι ότι όλη η αυστηρότητα της αθλητικής δικαιοσύνης (θέλετε να είναι αυστηρή; να είναι) εξαντλείται πάνω μας. Αυτό μου τη δίνει και όχι η τιμωρία αυτή καθαυτή. Έχουμε φάει ξύλο πάνω, έχουν μπει τα Πόκεμον και έχουν βουτήξει τους διαιτητές, μας έχουν πυροβολήσει με αεροβόλο και η τιμωρία ήταν μάξιμουμ 2 αγώνες μετά την έφεση. Δεν εξωραίζω επ ουδενί όσα έγιναν στο ΣΕΦ. Ήταν αλητείες επιπέδου, πέρα από κάθε λογική. ΑΛλά να κλέβουμε παρέα, να μας πιάνουν και τους δύο και ο ένας να τρώει πρόστιμο κι ο άλλος 15 χρόνια φυλακή, ε, πώς να το κάνω ρε φίλε, δε μου αρέσει…
Όσο για τον κατσουράνη, καλύτερα να μη μάθεις τη γνώμη μου γι’αυτόν…
Δεν ειπα οτι δεν αξιζε τιμωρια ουτε οτι 9 αγωνιστικες ειναι μικρη τιμωρια και εννοειται δεν υπαρχει νοημα να λεμε για αφαιρεση βαθμων κτλπ!Απλα ηθελα να ξερω ποια ειναι η γνωμη των φιλαθλων του Ολυμπιακου για το δικαιη τιμωρια!Και σε εμενα που ειμαι Παναθηναικος 9 αγωνιστικες μου φαινετε πολυ,αλλο αν με την εφεση μειωθουν!Αλλος μπορει να πει 14 αγωνιστικες αλλος καμια!Απλα ολοι λενε οτι ειναι αδικη αλλα κανεις δεν λεει αν αυτη ειναι αδικη ποια ειναι η δικαιη!
Οσο για τον Κατσουρανη και για καθε Κατσουρανη δεν θεωρω οτι ειναι κακο να αντιπαθεις εναν παικτη χωρις λογο.(Μιλαω γενικα οχι συγκεκριμμενα για τον Κατσουρανη)Λογος μπορει να ειναι οτι μου τη σπαει η φατσα του,το στυλακι του ο,τιδηποτε Απλα δεν διαβασα ουτε ακουσα κατι για χθες!Και ειδα ολο το πρωτο ημιχρονο και το τελος του δευτερου!Παντως για εμενα ειναι απλα ενας καλος παικτης,οχι τιποτα ιδιαιτερο,αλλα εχω ακουσει κι αλλους να λενε οτι δεν τον πανε και δεν μπορω να καταλαβω το λογο.