Για την τιμωρία του ΣΕΦ είναι ακριβώς αυτό που γράφει ο Τοιξικός για τα “άλλα μέτρα και σταθμά” που ισχύουν.
Καννίβαλε ο Κατσουράνης χθες άφησε στη μέση τις δηλώσεις του στη μικτή ζώνη για να πάει να βρίσει και να τσαμπουκαλευτεί σε οπαδό που του φώναξε πως αυτός και ο Καραγκούνης δεν έχουν θέση στην Εθνική.
8O ΛΟΛ.Εκανε τετοιο πραγμα!!!Πραγματικα επεσε στα ματια μου αυτος ο παικτης!Αμα εκανε πραγματικα τετοιο πραγμα,οντως δεν εχει θεση σε αυτη την ομαδα!!!Απλα δεν το διαβασα πουθενα,αλλα φαινετε το καλυψανε οπως οπως!Οσο για το θεμα του Ολυμπιακου τωρα ειδα οτι πρεπει να πληρωσει και 110.000 ευρω 8O !Πραγματικα μπορει να ειμαι Παναθηναικος αλλα για κανενα λογο αυτη η τιμωρια δεν ειναι δικαιη!
Υ.Γ Ο “Γαυρος” και “Η Πρασινη” ειναι αστειες εφημεριδες.
Γαυρος:Εγινε καλα ο Σισσε και γινεται κανονικα ο αγωνας με τον ΑΡΗ.#-o (Ειναι μαγαζακι μας η Superleague και παιζουμε οποτε μας βολευει!!!)
Πρασινη:800.000 ευρω ζημιες… Ποινη χαδι,δεν αφαιρεθηκαν 2 βαθμοι απο το ΟΣΦΠ!(800.000!!! Πιο ευκολα θα με πεισεις οτι υπαρχει Αι-Βασιλης)
Ναι αλλα εντελει καλυτερα το -4 αγωνιστικες παρα το -2 στη βαθμολογια που θα σημαινε και σιγουρη 2ρη θεση και το πιθανοτερο αλλο ενα χαμενο πρωταθλημα.Η μηπως δεν μπορει να κερδισει ο οσφπ 4 ματς στην εδρα του χωρις φιλαθλους.Αφου ειναι 2 ταχυτητων το πρωταθλημα…Τωρα αν τα μαγειρεψουν και παιχτει το πρωτο ματς στο σεφ ειναι αλλο θεμα :lol::lol:
Το μέγεθος της ποινής του Ολυμπιακού δεν είναι μεγάλο. Το εκνευριστικό είναι πως ο ΠΑΟ για το τρίτο τελικό (όπου 2 μέλη της ομάδας του Ολυμπιακού τραυματίστηκαν) τιμωρήθηκε με ποινή μίας αγωνιστικής. Και έχω την εντύπωση πως αυτή την ποινή την έφαγε άμεσα κι όχι 4 μήνες μετά…
Η ηλιθιότητα του μαυρισμένου φαίνεται από το ότι για να γίνει κανονικά το ματς του άρη με τον παο έβαλε το χεράκι του ο ίδιος ο Μαρινάκης (σαν πρόεδρος της σούπερ λίγκα) πιέζοντας προσωπικά τον Χρυσοχουντίδη.
Ο Γαβαθιώτης σήμερα στο Φως έχει ανάλυση από νομικό που εξηγεί πως η αφαίρεση βαθμών δεν προβλέπεται από τον αθλητικό νόμο (που υπερισχύει του όποιου κανονισμού του ΕΣΑΚΕ) άρα σωστά δεν μας αφαιρούνται.
Το θέμα είναι και πάλι πως οι 9 αγωνιστικές είναι επίδειξη δύναμης του μπασκετικού παρακράτους. Οι Αγγελόπουλοι ας αποφασίσουν αν θέλουν να συγκρουστούν με αυτό διαφορετικά ας δώσουν την ομάδα. 5 χρόνια τώρα με τον σταυρό στο χέρι ένα κυπελλάκι πήραμε και σε κάθε ευκαιρία μας σφάζουν εντός και εκτός γηπέδου.
Δεν την ξέρω την ανάλυση, ούτε και την αμφισβητώ.
Είχα την εντύπωση ότι προβλέπεται και αφαίρεση αλλά το θέμα είναι αυτό που λέει ο κάρβου.
Στο μπάσκετ η οποιαδήποτε ποινή πλέον εφαρμόζεται μόνο στον Ολυμπιακό είτε είναι επιθετικό φάουλ για κινητό σκριν είτε είναι τιμωρία της έδρας για επεισόδια. Πέρσι οι αεκτζήδες κάναν επεισόδια σε ΚΑΘΕ αγώνα τους στο κλειστό και 9 ματς κεκλεισμένων σύνολο δεν τα έπαιξαν.
Οπότε καταλήγουμε σε αυτό που λες εσύ και αφορά τη στάση των Αγγελόπουλων.
Ναι ρε γμτ, αυτή είναι η εικόνα που περνιέται έξω. Ότι όπου μας βρουν και όπως μας βρουν μας πετσοκόβουν στεγνά και εμείς παρακολουθούμε απαθείς το εκάστοτε έγκλημα. Δε λέω να δώσουν την ομάδα, αφ’ενός γιατί την αγαπάνε πραγματικά (περισσότερο από όλους μας, πιστέψτε το αυτό)και αφ’ετέρου γιατί κανείς δεν μπορεί να αναλάβει τη διάδοχη κατάσταση, χωρίς να ματώσει οικονομικά και δεν είναι εποχές για τέτοια, ειδικά σε ένα τομέα που δεν αποδίδει και τπτ.
Και δεν ξέρω που θα ήταν η ομάδα σήμερα αν δεν την είχαν πάρει τα παιδιά…
Για γέλια γιατί έχετε μάθει να κάνετε ό,τι γουστάρετε και ο Ολυμπιακός στο μπάσκετ να είναι κερατάς και δαρμένος, έτσι;
Το μόνο που έχω να πώ είναι πως με αυτή την κατάσταση φέτος θα έχουμε χειρότερα επεισόδια και μετά θα βγαίνουν κάποιοι στα κανάλια να καταγγείλουν τον κόσμο του Ολυμπιακού και την “αλητεία των γηπέδων” κλπ.
Δεν ειπα να τον συγχαρει ουτε να τον παρει στα σοβαρα,αλλα ποτε δεν βριζεις οπαδο της ομαδας σου!Οι οπαδοι σε εμψυχωνουν,σε κανουν να νιωθεις Θεος και στο κατω κατω ο οπαδος,ενας τυχαιος απλος ανθρωπος ειναι!Μπορει να μην ξερει τιποτα απο μπαλα και μπορει να ειναι αδικος,αλλα εσυ εισαι επαγγελματιας πληρωνεσε για να παιζεις μπαλα και δεν ειναι δυνατο να βριζεις αυτον που ηρθε στο γηπεδο να σε “βοηθησει” και να σε θαυμασει!Δηλαδη ο Βυντρα ξερω εγω θα επρεπε να παρει ενα ροπαλο και να αρχισει να σκοτωνει οπαδους!
Δεν έχεις άδικο σε αυτό. Ο κόσμος έχει εξαφριωθεί για τα καλά και αυτό είναι πλέον ακόμα πιο επικίνδυνο. Δε νομίζω ότι στην ΚΑΕ είναι ήσυχοι με την κατάσταση που διαμορφώνεται…
Αυτή η τιμωρία, που έχει εξαγριώσει τον λαό του Ολυμπιακού, θα πρέπει να πέσει…μετά όμως πια η θέση η δικιά μας μέσα στο γήπεδο, ώστε να μην τους ξαναδώσουμε την αφορμή, να βαράνε μέσω της αθλητικής δικαιοσύνης τον Ολυμπιακό;:):!:
Μην χάνετε το δάσος, τα επεισόδια έγιναν από άτομα που ούτε καν ενδιαφέρονται για το πώς πάει η ομάδα του Ολυμπιακού. Για να μην πούμε ότι έγιναν από άτομα που τα είδαμε στο ΣΕΦ το πολύ 6 φορές μέσα στη χρονιά (3 ματς με βάζελο, Εφές, Παρτιζάν, Πρόκομ).
Τα όσα έγιναν στον 3ο τελικό (και γίνονται εδώ και πολλά χρόνια στο μπάσκετ) ήταν η και-καλά-αφορμή για να “ξεσπάσει ο λαός του Ολυμπιακού”.
Οι Αγγελόπουλοι πέρα από τη στάση τους απέναντι σε ΕΟΚ, ΕΣΑΚΕ κτλ πρέπει να δουν λίγο και τι θα γίνει με την Θ7, έχουμε καταντήσει να μην μπορούμε να πάμε γήπεδο σε κανένα άθλημα μετά το καλοκαίρι.