«στην Ευρωλίγκα νιώθω πως αποτύχαμε. Έπρεπε να πάρουμε εκείνο το παιχνίδι, τον τελικό με την Μπαρτσελόνα. Γενικότερα δεν καταφέραμε όσα μπορούσαμε, γιατί στο ελληνικό πρωτάθλημα, στους τελικούς δεν είχαμε καμία τύχη να κερδίσουμε. Ούτε που ανησυχούσα για αυτούς “. Γιατί έτσι; «Το σκηνικό των τελικών ήταν στημένο για εμάς, ώστε να χάσουμε, πριν καν αρχίσουμε να παίζουμε. Έπρεπε να κερδίσουμε το τρίτο παιχνίδι εκεί κάτω, στο γήπεδο του Παναθηναϊκού. Η γνώμη μου είναι πως πολλά άσχημα συνέβησαν για εμάς σε εκείνο το ματς». Του ζητήσαμε να γίνει λίγο πιο συγκεκριμένος. Εξήγησε πως «όλος εκείνος ο τελικός ήταν ένα θέμα. Όπως όλοι ξέρουμε, η Ελλάδα είναι ο Παναθηναϊκός”!
Διάβαζα το σκεπτικό της απόφασης για τις 9 αγωνιστικές. Οι 3 εξ αυτών είναι για την προσωρινή διακοπή του αγώνα, τη στιγμή που ο ΠΑΟ για την προσωρινή διακοπή του 3ου τελικού, που συμπεριλάμβανε και τον τραυματισμό δύο ανθρώπων της φιλοξενούμενης ομάδας, τιμωρήθηκε με … δύο αγωνιστικές, που στην έφεση έγιναν μία! :lol:
Έχει άδικο ο Λίνας να λέει πως ο ΠΑΟ διοικεί το ελληνικό πρωτάθλημα;
Συζητώντας, πάντως, όλο το ΣΚ με αρκετούς σύγγαυρους, έχω ακούσει τα πάντα. Ότι είναι πιο θυμωμένοι από πριν (δεν είναι καλό), ότι αφού δε μας υπολογίζουν, δεν θα έπρεπε να τους υπολογίζουμε σε τπτ (αποχώρηση παικτών από Εθνική, αλλά μας πρόλαβε η Εθνική…), να μην κάνουμε έφεση, γιατί θα είναι σαν να τους παρακαλάμε, ενώ ένας γνωστός μου είπε ότι αποφάσισε να πάρει διαρκείας…
Άβυσσος…
30 εκατ. ευρώ η ρήτρα στο συμβόλαιο του Μπελούτσι με την Πόρτο :|. Παικτούρα ήταν ρε γαμώτο, κρίμα που τον χαρήκαμε μόνο μία χρονιά
Οι δηλώσεις του Συμεωνίδη πέρσι ήταν σαφέστατες. Οι διαιτητές του 3ου τελικού ήταν μια χαρά και για αυτό κανείς τους δε τιμωρήθηκε. Εξάλλου, όπως είχε πει ο Συμεωνίδης: “Τα λάθη της διαιτησίας ομορφαίνουν το πρωτάθλημα”
Δεν αντελήφθην το πνεύμα σας. Όταν λέμε δεν έγινε τπτ, δεν έγινε τπτ.
Διαμαρτυρόμαστε στο ματς με τους Ισπανοί, για handcheck, για κινητά σκριν, για ξύλο στη ρακέτα. Βρε κουτά. Βρε κουτά. Δεν είναι φάουλ αυτά. Βρε κουτά. Στην Ελλάδα ποτέ δεν ήντονε. Τουλάχιστον σε 2 ματς το χρόνο. Βρε κουτά. Θα είναι στην Τουρκία;;; Κουτά, ε κουτά…
Τι κλάψα είναι αυτή ρε 1 χρόνο τώρα;Τελειώσαν τα μαντήλια να πούμε.
Δηλαδή τώρα που έφυγε και ο σωφερ και δε θα σας δίνουν τα γνωστά,άγνωστα πεναλντίνιο στο ποδόσφαιρο τι θα γίνει;
Τέσπα συμπάσχω γιατί 13 χρόνια βιασμού με χοχοχο,πως να το κάνουμε,έχουν αφήσει κουσούρια.
Φιλικά, γιατί βαριέμαι να απαντάω.
Ξέρεις τι.Συμφωνώ οτι η τιμωρία ήταν βαριά και να κάνουν τα ίδια σε ΟΠΟΙΟΝ κάνει παρομοια.
Απο κει και πέρα η κλάψα για την διαιτησία απο Ολυμπιακούς μου φαίνεται αστεία.Υπάρχουν δεν υπάρχουν διαιτητικά σφάλματα.Και το ποιό αστείο φυσικά είναι οτι όταν έπεσε η λούτσα στο Σεφ σας έφταιγε η ψυχολογία απο τον περασμένο αγώνα.Βέβαια αν ησασταν μπροστά στο τέλος δεν θα έπεφτε ούτε καρφίτσα.
Και οκ τότε ας έπεφτε κλάψα.Τώρα εκτός απο την τιμωρία που είπα οτι συμφωνώ οτι είναι μεγάλη, τι δουλειά έχουν οι σπόντες για τη διαιτησία.
Στα μάτια όλων των άλλον είναι καθαρή κλάψα και κόμπλεξ κατωτερότητας.Οκ μπορεί να έχω και άδικο, αλλά πολύ κλάψα ρε παιδιά εδω και ένα χρόνο.Τώρα που δε σας βλέπω για τα κόζα στο ποδόσφαιρο θα μου βραχεί η οθόνη απο τέτοια ποστ.
Είμαι ο μόνος που έχει αρχίσει να βαριέται με τα πρωτοσέλιδα για τον Φετφατζίδη???
Όσο για τον Ντιόγο, δυστυχώς μια πολύ μεγάλη επένδυση πάει χαμένη, ο άνθρωπος είναι μεγάλο σαπάκι.Το κακό είναι πως αν δεν παίξει καλά κι εκεί του χρόνου θα τον φορτωθούμε πάλι, σιγά μην πιάσει κι άλλους κορόιδα για να τον αγοράσουν. Κοίτα επιθετικό που ήθελε η Τσέλσι…#-o
Kι εγω αρχισα να βαριεμε τα πρωτοσελιδα για Φετφατζιδη!Δεν γινετε ρε παιδια να μιλαμε για νεο Μεσσι και για παιχταρα κτλπ επειδη σε ενα αγωνα επαιξε παρα πολυ καλα!Κι ο Βυντρα στο ματς με τον Ηρακλη την προτελευταια αγωνιστικη εκανε απιστευτο ματς,και επιθετικα και αμυντικα!Το θεμα ειναι σε ολα τα ματς να ειναι σταθερος και να παιζει πανω-κατω το ιδιο καλα,κι οχι στο ενα ματς να παιζει μπαλαρα και στο αλλο να τον ψαχνεις!