Αυτό σημαίνει ότι το Καλοκαίρι θα τον ξανάχουμε στα πόδια μας:):!:
Λιγα λογια για Ντιογκο!
γιατι μαλακιζεται ετσι ο λουτσιανο?
Βασικά νομίζω ότι περισσότερο μαλακίζεται ο δικηγόρος και ο μανατζέρ του. Είναι κρίμα πάντως να μην τα βρουν και ακόμα πιο κρίμα να ξεθωριάσει έτσι ένας τόσο μεγάλος παίχτης αλλά είναι πολλά τα λεφτά…
Μήπως η απάντηση βρίσκεται σε εκίνη την περίφημη κασέτα του Θεοδωρίδη; Η εύκολη απάντηση θα μου πείτε αλλά καμιά φορά είναι και η αλήθεια…
Βλεπω καθε μερα τα πρωτοσελιδα των εφημεριδων στο ΣΠΟΡ ΦΜ!Εδω και βδομαδες καθε μερα μιλανε για διαιτησια υπερ του Παναθηναικου κι οτι δεν ειναι εντιμος ο Παο κι οτι “κινουμε τα νυματα” τις διαιτησιας κτλπ!Θελω καποιος να μου πει την αφορμη που εδωσε ο Παο για να δεχτει ολες αυτες τις λασπες!Το πρωτο ματς στο οποιο δεν επαιξε καλα και ηρθε 1-1!Το ματς του Ολυμπιακου που μεσα σε 10 λεπτα σας καρφωσαν δυο γκολακια και μπορουσαν να καρφωσουν και τριτο.Το πεναλτυ που δεν δωθηκε υπερ του Ηρακλη,η τα 27 πεναλτυ που ζητουσαν οι εφημεριδες απο τα οποια δεν δωθηκε κανενα?Εμενα ολη αυτη η σταση εφημεριδων και προεδρου μου λεει ενα πραγμα!Καποιοι φοβουνται οτι το πρωταθλημα θα το παρει ο Παναθηναικος…
13 χρόνια τα διαβάζαμε από την ανάποδη, ας έχουμε και μια αλλαγή επιτέλους.
Ή μπορεί απλά να σου πει πως οι αθλητικές εφημερίδες είναι γτπ και πως ελάχιστοι αρθρογράφοι ή ρεπόρτερ είναι σοβαροί .
Δεν ξέρω…δικηγορήστικες-μανατζερήστικες μαλακίες μου φαίνονται:):!:
http://sport24.gr/football/Brazil/Brasileirao/apovolh_se_2_o_ntiogko_kindynos_6_agwnistikwn.518212.html στο 1.30’ του πρωτου βιντεου φαινεται το θεατρο
γι’αυτον δεν ηταν ετοιμη η τσελσι να δωσει 30 εκατομυρια πριν 2 χρονια???:-k
οσο για το λουουουουτσιανο γκαλεεεεεεεετι δεν ξερω τι να πω (αν κ το απολαμβανω)…επαγγελματιας μεχρι τελους…:roll: εχει κανει κ τατουαζ το γαυρο τρομαρα του…
καλα κανει ο γκαλετι κατε με, πηρανε λεφτα μαρεσκα και οσκαρ, αυτος να μην παρει? κανονικα επρεπε να παρει και τα δικα τους.
παιχταρας ηταν ετσι κι αλλιως και τον ευχαριστουμε. ας προσεχαν και τα φιντανια τα δικα μας οι γιατροι οταν του κανανε εξετασεις.
Καλα κανει ο γαλλετης…ειδε οτι μοιραζετε χρημα απο δω και απο κει,λεει κατσε να παρω τωρα πο υπαρχει,γιατι μετα…γιοκ
Καλά κάνει ο Γκαλέτι και δε λύνει το συμβόλαιό του, συμφωνώ κι εγώ. Και η διοίκηση λοιπόν αφού δεν λύνει το συμβόλαιο του πρέπει να απαιτήσει να προπονείται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα, για να μην πούμε ότι πρέπει και να παίζει.
Κατά τ’ άλλα:
Βαγγέλας (με ύφος επιβλητικό και συνοφρυωμένο): “Ερνέστε κανόνισε να μην πάρεις το πρωτάθληα και θα κάτσω πάνω σου, μπορεί και να σε κλάσω άμα λάχει”
Βαλβέρδε (τρομοκρατημένος): “Θα το πάρουμε προεδρούκο μου, μην αγχώνεσαι”
Μινιατούρα είναι ο Βαλβέρδε μπροστά στον Μαρινάκη! :lol:
Έτσι είναι ακριβώς…να του τα δώσουν, και να εργαστεί για τον Ολυμπιακό…δεν είναι σωστό να τα ‘‘βρούνε’’ δικαστικώς:):!:
Eχμ, εγώ διαφωνώ με την στάση του Γκαλέτι, εκτός εαν αποδειχτεί ότι ο Ολυμπιακός ευθύνεται για το πρόβλημα της υγείας του. Από εκεί και πέρα έπρεπε να βρει μια λύση και να μην δείχνει ως άλλος φραγκοφονιάς-Ρίμπο. Τώρα στα δικαστήρια λογικά δεν θα βρει το δίκιο του και θα φύγει με τρόπο που δεν του αξίζει. Και κάτι που πρέπει να γίνει παράδειγμα προς όλους μας, τέλος η προσωπολατρεία.
Tο θέμα είναι(αν είναι θέμα, αφού λεφτά υπάρχουν στη μέση, δεν το κάνει κανένας για την ψυχή της μάνας του) ότι χάλασε μία καλή εικόνα. Και ό,τι και αν γίνει από εδώ και κάτω, δεν φτιάχνει στα μάτια μου. Ήταν να μη γίνει. Το φιλότιμο πέθανε με το τέλος της ταινίας “Γιακουμής, μια ρωμέϊκη καρδιά”.
ΓΚΑΓΚΑΤΣΗΣ!!! ΓΚΑΓΚΑΤΣΗΣ!!! ΓΚΑΓΚΑΤΣΗΣ!!!
τωρα αυτο να το θεωρησουμε θετικο ή αρνητικο για την ομαδα?