Ανάξιο σχολιασμού ίσως?
ισως ναι ισως και οχι τοσο
Εγώ πάντως χάρηκα! Γιατί πάλι θα γκρινιάζουν οι πάντες για την παράγκα του Θρύλου στηριζόμενοι σε κάτι άσχετο!!! :lol:
Ως προς αυτό εννοείται!
Ο Γκαγκάτσης στα εγχώρια τίποτα δεν μπορεί να επηρεάσει πια. Το σύστημα που θεωρητικά ήλεγχε έχει ξηλωθεί εντελώς και πιο μεγάλο σεβασμό τρέφουν γι αυτόν στην ΟΥΕΦΑ γι αυτό και δεν μου κάνει καθόλου εντύπωση που θα ασχοληθεί με αυτήν.
αν και Γαυρος δν μπορω να μην πω πως ξενερωσα με αυτη την κινηση Μαρινακη γτ φαινεται πως ο Θρυλος πληρωνει ακομα τις πρακτικες του Σωκρατη…Δλδ με απλα λογια “αναγκαστηκε” να του δωσει ποστο στην ομαδα γτ ο Γκαγκα ειχε βοηθησει με τον τροπο του τον Ολυμπιακο επι προεδριας του στην ΕΠΟ…
θα δουμε βεβαια αν θα χει τλκ συνεχεια αυτη η συνεργασια,κατα τα αλλα δε σημαινει τπτ,δν εχει δυναμη πια ο Γκαγκατσης,εχουν αλλαξει τα “κοζια” πια…
ο Ολυμπιακός και ο Μαρινάκης αντί να πουνε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον Luci που έδωσε και το αίμα του για την ομάδα τον κυνηγάνε έτσι τόσο αδερφίστικα…
Μαρινάκη κρίμα γιατί εγώ σε πίστεψα
8O
Luciano Galleti ρεεε μαζί με τους Giovanni,Fabian Estai, Zetemberg, Rivaldo και Darko Kovasevic οι μεγαλύτερες παίχτες ξένοι στην ιστορία του Θρύλου και τους συμπεριφερόμαστε ΑΧΑΡΙΣΤΑ
ε,βεβαια τωρα που εσυ σταματησες να τον πιστευεις στεναχωριεται ο βαγγελας.
και κατσε λιγο σε ποιον απο αυτους εχουμε φερθει αχαριστα?
Rivaldo, Ziovanni …
Μάθε και ρώτα
Ντροπή για τον Μαρινάκη…πάει να κάνει τον θρύλο Παναθηναικό που έδιωχνε παίχτες με εξώδικα όπως έκανε με Κυργιάκο, Σειταρίδη, Γκέκας κλπ…
ναι ρε,φερθηκαμε αχαριστα που δεν ανανεωσαμε το συμβολαιο σε εναν 35χρονο παικτη που καθυστερουσε πλεον το παιχνιδι της ομαδας.(δεν αγνωω την προσφορα του στον θρυλο η οποια ηταν τεραστια,αλλα ακομα και θεμα χρηματων να ητανε,πιστευω οτι ηταν σωστη η τοτε επιλογη μας).
στον τζιοβαννι οταν εφυγ ετο 2005 δε νομιζω οτι του φερθηκε και τοσο αχαριστα.
τελος,μαθε πως του γκαλετι θα του πληρωναν τα χρηματα μεχρι ενα μερος φετος,θα του δινανε θεση σκαουτερ και ετοιμαζαν φιλικο προς τιμην του,που ουτε για τον τζολε δεν κανανε.εκεινος ομως προτιμησε να παρει 6 εκατομμυρια παροτι δεν θα επαιζε.
Τα 7 εκ βρε romantic να τα πάρει για ποιο λόγο; Για τη μπάλα που δε θα παίξει τα επόμενα 2 χρόνια, λόγω του προβλήματος υγείας που είχε και το έκρυψε από τον Ολυμπιακό όταν τον υπέγραφε για να του παίζει μπάλα για 4 χρόνια; Εντάξει, όλοι χαρίζουμε εύκολα τα λεφτά των άλλων, αλλά κι εσύ το παρακάνεις!
Ο Γκαλέτι έχει γραμμένο τον Ολυμπιακό στον παργαλάτσο του. Θέλει να τσεπώσει όσα περισσότερα μπορεί και να τα χαρεί 15,000 χιλιόμετρα μακριά από τον Πειραιά.
romantic_7 παίρνεις ναρκωτικά.??
συγκρινεις άσχετα πράγματα…
ωραία επιχειρήματα έχεις…δηλαδή ο Luciano να πάρει 2 εκατομμύρια και όλοι πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι, ο Galleti πρέπει να πάρει τα ΛΕΦΤΑ του συμβολαίου του διότι έδωσε και το ΑΙΜΑ του και αρρώστησε στην κυριολεξία για τον Ολυμπιακό
το ότι εσύ έδωσες επιχειρήματα για την χαζομάρα που είπες…
μα λες ότι πρέπει να πάρει 6 εκατομμύρια ευρό για να τον τιμήσουν ξέρω γω…#-o
ήθελαν να τον κρατήσουν στην ομάδα σαν σκαουτερ ή ότι άλλο, δεν του διέκοψαν το περσινό συμβόλαιο και τον πλήρωσαν κανονικά…τι άλλο να κάνει ο ολυμπιακός?
τι σχέση εχει με τζιοβανι και όλους τους άλλους…??
Nταξι τωρα θα τον χαλαγε τον Galleti να επαιρνε τα λεφτα που δικαιουταν μεχρι σημερα και να γινοταν σκαουτερ,με ενα πολυ καλο μισθο,με ταξιδια και στην ουσια χωρις να κανει κατι σημαντικο!
εγω λεω να του δωσετε το 1/3 των μετοχων του ολυμπιακου,επειδη εδωσε το αιμα του για την ομαδα
ασε γιατι θα αγορασει τον παοκ μετα
Πάλι Φουστέρ διαβάζω για σήμερα, πάλι Ρόμενταλ στον πάγκο.
Απίθανα πράγματα από Βαλβέρδε.
τι μαλακια κι αυτη. ενα παιχτη εχουμε να παιξει στο δεξι φτερο και τον βαζει παγκο. οχι τιποτε αλλο αλλα του χαλα και την ψυχολογια.
ο ιμπαγασα ξερει να παιζει τη θεση που τον βαζει ο βαλβερδε?
Το να αφήσει έξω τον εκνευριστικό ώρες ώρες Ντουντου και να βάλει μέσα αμυντικό χαφ τον Ουρτάδο και δίπλα του(μάλλον λίγο πιο μπροστά) τον Ιμπαγάσα εμένα μου κάνει. Δεν είναι ακριβώς η θέση του Ιμπαγάσα αλλά θα είναι σε ρόλο play maker και ο Φουστερ θα παίζει σαν δεύτερος φορ πίσω από τον Μήτρογλου. Για να δούμε…