όσο και αν μου αρέσει ο γκαλετι μήπως λέει χαζομάρες?
προσπαθει να τους γλυψει λιγο μπας και ξεχαστει το θεμα…καταληγοντας να λεει βλακειες αν και εδω που τα λεμε τα δικαιουται τα λεφτα του οποια θεση και αν του προσεφεραν
Εντάξει του προσφέρουν θέση σκαουτερ, θα παίρνει δηλαδή κάνα πεντοχίλιαρο και απλά θα βλέπει μπαλίτσα στη χώρα του. Από την στιγμή που του δίνουν όλα τα λεφτά για πέρσι δεν θα έπρεπε να το κάνει θέμα.
Είδε πέναλντι λέει ο Πατέρας στον Βύντρα μαζί και 3 φίλοι του. Μάλιστα…
Καλά το πάνε, αλλά έχουν ακόμα.
Δεν ξέρω πλέον τι είναι καλύτερο και τι όχι σε αυτό το μέτωπο. Το να πας σε μετωπικές, θα πρέπει να ξέρεις ότι θα σου κοστίσει, όσο και αν αρέσει στον κόσμο. Επίσης άμα τις αρχίσεις, δεν θα πρέπει να τις σταματήσεις. Ακόμα ειδικά για το μπάσκετ είναι και λίγο ιδιαίτερη και η σχέση με τους οργανωμένους, μετά τις συνεχόμενες τιμωρίες στο τέλος των σεζόν.
Επιτέλους, αντιδράμε-τσαμπουκαλευόμαστε:):!:
αυτο το ευρωμπασκετ ποτε θα γινεται καθε 4 χρονια αντι για 2?? ελεος με τους τραυματισμους.
Το ωραίο είναι ότι όταν ρωτήσαμε με τον νόμιμο και συνήθη τρόπο την ΕΟΚ τι γίνεται με τον τραυματισμό του Μπουρούση, κατηγορηθήκαμε και για παρέμβαση στα εσωτερικά της ομάδας. Άντε μην ξυπνήσω τον κάφρο μέσα μου, μετά από αιώνες… Γαμώ την Ε@%#^ή Ο#…^^$@*!α Κ.%#^%%%$ς…
Δεν είναι θέμα ΕΟΚ. Ο Μπουρούσης είχε πρόβλημα. Όλοι το ήξεραν, απλά ο παίκτης πίεσε για να παίξει με την Εθνική. Γλυνιαδάκης λοιπόν και βλέπουμε
Γελάω με τους Ολυμπιακούς που ζητάν να μειωθεί σε μια αγωνιστική από 9 η τιμωρία τους για τα επεισόδια στον τελευταίο τελικό στους τελικούς του προηγούμενου πρωταθλήματος. :lol: Έλεος #-o
Αν γέλαγες και όταν ανακοινώθηκε η τιμωρία των 9 αγωνιστικών οκ πάω πάσο.
Με διακοπή αγώνα μπορεί να τιμωρηθείς ακόμα και με αφαίρεση βαθμών από το καινούργιο πρωτάθλημα, κάτι που δεν έγινε. Όχι δεν γέλαγα με τις 9 και λίγο ήταν για τιμωρία. Δεν με ενδιαφέρει για ποια ομάδα είναι η τιμωρία αλλά να ζητάς μετά από τέτοια επεισόδια να τιμωρηθείς μόνο με μια αγωνιστική κεκλεισμένων είναι θράσος και μεγάλο θράσος κιόλας. Σίγα μην τους ζητήσουν και συγνώμη δηλαδή ρε παιδιά.
Το ίδιο δεν έγινε στο ποδόσφαιρο με Τοροσίδη;…τώρα όμως πιστεύω ότι δεν ήθελε με τίποτα να μην παίξει ο Μπουρούσαρος:):!:
Δεν είπα ότι ο Μπου δεν ήθελε να παίξει. Κάθε άλλο, ήθελε να είναι Τουρκία σαν τρελλός. Εϊπα ότι έγινε θέμα το ότι ενδιαφερθήκαμε και στείλαμε επιστολή στην Ε%#Κ για να ρωτήσουμε την κατάσταση της υγείας του και μόνο που δεν κατηγορηθήκαμε για παρέμβαση στα εσωτερικά της ομ%$#.*&ας…, ξέρω γω, για εισβολή στα άδυτα των αδύτων, μη χέσω…
Όπως και νά’χει κρίμα για τον Μπουρούσαρο, και μεγάλη απώλεια για μας:):!:
Πάλι εκτός αποστολής ο Νέμεθ.
Δεν πειράζει, έχουμε Φουστέρ, αύριο επιτέλους θα δείξει το ΑΣΤΕΙΡΕΥΤΟ ταλέντο του.
fixed
λέτε ο φουστέρ να φτάσει σε επίπεδα λατρείας όσκαρ ή γεωργιάδη??? Επίσης περιμένω άμεσα τζούφιο πέναλντι υπέρ του Ολυμπιακού, για να συνεχιστεί ο τραγέλαφος των δηλώσεων των εφοπλιστών.
Γεωργιάδη? :-s