Οφτόπικ και οντόπικ. Ο καλύτερος τερματοφύλακας του πρωταθλήματος παίζει αυτή την ώρα στο Καυτατζόγλειο…
ακουγεται επιστροφη λεοναρτνο το χειμωνα.πειτε μου οτι δεν ειμαι ο μονος που χαιρομαι
ο νέμεθ γιατί εκτός? τραυματίας ή επιλογή κόουτς?
ο κοουτς μαλακιζεται.και εκτος και ο ζαιρι παλι.
Έλα ρε, χαλαρώστε λίγο με τον Φουστέρ (και τον Βαλβέρδε κατ’ επέκταση… :roll:), τρία επίσημα έχει παίξει όλα και όλα.
Ας κάνουμε λίγη υπομονή.
Κρισπ παρέα τον κράζαμε τον Όσκαρ πέρυσι, φοβάμαι και εγώ πως με τον συγκεκριμένο παίζει να καταλήξουμε εκεί αλλά ας περιμένουμε λίγο, νωρίς είναι.
του Γ.Χ ? are you sure?:-k:?
σωστος ακομα δν τον ειδαμε gonzalez τον βαφτισαμε!!![-X
αν και για βασικος εδω που τα λεμε δν κανει χιχιχι:bleh:
Βασικά χέστηκα για το αν ο Φουστέρ βγει νέος Όσκαρ ή παλιός Ντάνι, το θέμα είναι να κερδίσουμε αύριο και με αυτόν στην ενδεκάδα είναι λιγότερο πιθανό.
Θα κερδίσουμε ρε, μη μασάς!
Το φοβάμαι λίγο για γκέλα σήμερα, μιας και η ομάδα είναι σαφώς ανέτοιμη.Θα δούμε…
ChrisP ο ΓΧ στην δεύτερη θητεία Μπάγεβιτς ήταν η λατρεία μου. Νωρίτερα ήταν ο Αμπονσά,ο Μάριτς, αργότερα ο Ντάνι και ο Όσκαρ . Ο φούστερ δείχνει έτοιμος να μπει στο μεγαλο αυτό κλαμπ όπου ο Ρέζιτς έχει τιμητική θέση :lol:
Ο ΓΧ την χρονιά που τον πήραμε έπαιξε πολύ καλά και επί Μπάγεβιτς συνέχισε μέχρι να τραυματιστεί σοβαρά. Με κάποιον άλλον τον μπερδεύεις…
Και γενικά κρίμα να τον βάζεις στην ίδια πρόταση με τους υπόλοιπους.
όχι όχι δεν μπερδεύομαι καθόλου. Ο γχ μου είχε βγάλει τα συκώτια. Όταν ο αλέφαντος τον ξεφτίλιζε έκανα πάρτυ Είναι προσωπική μου συμπάθεια τι να κάνουμε :lol:
Απορία για σήμερα. Γιατί δεν βάζει φετφατζίδη πίσω από πάντελιτς και ρόμενταλ δεξιά?
γιατι ο μιραλας παει πολυ καλα στις προπονησεις.
άντε να τον δούμε και αυτόν, αν και ομολογώ πως αυτός, ο φούστερ και ο χολέμπας μου φαίνονται κάπως. νωρίς είναι ακόμα βέβαια, θα τους δούμε.
για τον φουστερ συμφωνω,για τον χολεμπας δεν κρινω ακομα αν και μου φαινεται καλυτερος του ντομι. οντως θα δουμε σημερα τι ψαρια πιανουν ορισμενοι. το ντουντου γιατι τον εχει τοσο παγκο φετος?
αα και ξεκινησανε οι ομορφιες παλι…
τις φερατε και στην πόλη μας τις ομορφιες [-X
Πρεπει να νικησουμε οπωσδηποτε σημερα και να παρουμε κεφαλι στην βαθμολογια μετα την ισοπαλια του βαζελου… Δεν χωρανε λαθη, νικη παση θυσια και καλη μπαλα αν γινεται, να αρχισει να στρωνει σιγα, σιγα η ομαδα…
παλι εβαλε το φουστερ… ελεος ουτε γκομενα του να ηταν.
Χμμμμ…
To έχει αλλάξει το πρώτο γράμμα του επίθετου του…δεν ήταν έτσι αρχικά…