Ολυμπιακός

Μήπως τον έλεγαν Σούστερ;;;;

…Όχι! :frowning: Ξαναπροσπάθησε…ψάχνουμε χειλικό σύμφωνο…:!:

Βάλε Ρόμενταλ μπρε Βαλβέρδε[-o<:):!:

Δεν φάει το μυαλό μου φουθενά…

Άνοιξε λογ\μό και ο Πάντελιτς:):!:

Φάντελιτς…:smiley:

Ωραίο, και οικονομολόγο σε βρίσκω απ’τα αστείο σου…θάναι το νέο φαντ-πορτοφόλιο, που θα χώσει πιστεύω πολλά φέτος στον λογ\μό του…όπως κάνει και ο Σισέ στον π.α.ο.:stuck_out_tongue: :slight_smile: :!:

Ρε συ stef, μιας και τα λέμε, ήθελα να σε ρωτήσω πως καταφέρνεις και βάζεις πάντα :):!: στο τέλος του ποστ? Μου κάνει εντύπωση γιατί…κολάει! :):!:

(Ωχ μου το κολησες και μένα! 8O) Λες να μην μπορώ να το σταματήσω τώρα?

Είμαι φορέας θετικής ενέργειας…τρομάρα μου…τώρα θετικά για Ολυμπιακό τα βλέπω απόψε, αλλά για Πανσεραικό, και την εικόνα πού’χει δείξει στα μέχρι τώρα παιχνίδια, δεν του αξίζει το μηδέν…ας τελειώσει όμως το παιχνίδι απόψε και βλέπουμε:):!:

Ότι πεις…:):!:

Ωχ εξαπλώνεται παντού δεν μπ:):!:ορώ να το ελέγξω…

Ο μικρος δεν τραβαβει σημερα. καλυτερα να βαλει ρομενταλ. και ο μιραλας πρεπει να μπει στη θεση του πουστερ.

Ναι αλλά πρέπει να το σταματήσεις, το copyright ανήκει στον Stef! :):!:

Μπήκε ο πιστολέρο…έχει μια δική του λογική ο Βαλβέρδε…το αποτέλεσμα θα δείξει…ααα στις Σέρρες μιλάνε για γκολ οφσάιντ:):!:

Φω φω ένα δοκάρι…[-X:?

-Τον βρήκε στη βουβωνική χώρα ε?
-Αυτό θέλει λίγη ώρα για να περάσει.

#-o:lol::lol:
Δεν υπάρχουν οι παρουσιαστές στη νόβα

Για τον Ολυμπιακό, κρατάμε την νίκη και συνεχίζουμε…για τον Πανσεραικό τώρα, πιστεύω ότι άξιζε τουλάχιστον την ισοπαλία και στα τρία παιχνίδια, και τον αδικούν οι μηδέν βαθμοί…πάντως για την νίκη, μόνο στη Τούμπα έπαιξε:):!:

Γιατι δεν ξεκινας Ρομενταλ και Ιμπαγασα ρε Βαλβιδα?

Κακη αποδοση, αλλα δεν νομιζω οτι μπορουσε να παρει κατι παραπανω και ο Πανσερραικος, ειχαμε και ευκαιριες και για αλλα γκολ. Κραταμε μονο τους 3 βαθμους και προχωραμε, θελει δουλεια ακομα… Εχω και εγω την απορια γιατι δεν βαζει Ιμπαγασα και εχει κολλησει με τον Φουστερ…

Δεν μου άρεσε η ομάδα σήμερα αλλά σημασία έχουν οι βαθμοί σε αυτό το στάδιο.
Γιατί ο Ερνέστο ήταν τόσο μελαγχολικό αγόρι σήμερα?

Ακομα ασυνδετη ειναι η ομαδα και αυτο φαινεται.
Κακο παιχνιδι απο πολλους παιχτες.
Οταν μπηκαν Ιμπαγασα και Ρομενταλ σαν να αρχισε να
τσουλαει καπως καλυτερα το τοπι.
Πιστευω οτι αυτοι οι 2 αυτη την στιγμη πρεπει να παιζουν βασικοι
γιατι δειχνουν σε πολυ καλη κατασταση.

Ε μπαλα ηταν αυτη που παιζαμε για να χαμογελασει κιολας ?