Κακή απόδοση αλλά τουλάχιστον νίκη!!!
Καλός ο Φέτβα και το αμυντικό δίδυμο Μέλμπέργκ και Αβράαμ
Εκτός τόπου και χρόνου ο Ουρτάδο που δεν έχει πιάσει τα πατήμα του και ο Φούστερ
Κακή απόδοση αλλά τουλάχιστον νίκη!!!
Καλός ο Φέτβα και το αμυντικό δίδυμο Μέλμπέργκ και Αβράαμ
Εκτός τόπου και χρόνου ο Ουρτάδο που δεν έχει πιάσει τα πατήμα του και ο Φούστερ
Έκανε και τα λάθη του πάλι σήμερα και αυτός όμως. Νομίζω κι εγώ ότι Ιμπαγάσα και Ρόμενταλ ΠΡΕΠΕΙ να ξεκινάνε βασικοί. Ο Φουστερ είναι καλός παίχτης απλά δεν φαίνεται ωραίο το κόλλημα που έχει μαζί του ο Ερνέστο. Τέσπα, εγώ του έχω εμπιστοσύνη και πιστεύω ότι θα την στρώσει την ομάδα έστω και λίγο αργότερα.
Το λαθος του Βαλβερδε δεν ειναι οτι βαζει το πουλεν του.
Εκτιθεται με το να μην βαζει παιχτες που ειναι σε καλυτερη κατασταση
απο αλλους.
Και εγω πιστευω οτι θα την στρωσει την ομαδα αλλα απ’οτι φαινεται αργοτερα
απ’οσο νομιζα.
eγω δεν το ειδα το ματς,απο το ραδιοφωνο το ακουσα,αλλα εχω μια απορια.για ποιο λογο ξεκινησε τον χολεμπας?
Ίσως επειδή έχει ρυθμό…δεν ήταν κακός. Είναι πολύ δυνατός και γρήγορος.
Εμετός και σήμερα.
Πλακα πλακα και στην πρωτη θητεια του Βαλ ολο κατι 1-0 δε τα παιρναμε αυτα τα εκτος;
E ναι έτσι τα παίρναμε, σημασία έχουν οι βαθμοί. Κάααποια στιγμή θα δούμε και μπάλα, υπομονή που έλεγε και ο μπαναώτης…
ο Μπαναωτς ομως εφυγε νυχτα!
και ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ, αυτο το παιχνιδι με εκανε να θελω να βγαλω τα ματια μου.α-πα-λευ-το!
και η εμονη με το “ποιος-παει-που” της ομαδας…ΕΜΜΟΝΗ!
δεν ξερω…
αληθεια,ποσο του πηρε την τελευταια φορα για το μονταρισμα?
γιατι μη ξεχναμε οτι φετος εχει μονο Ελλαντα!
AΝ θυμάμαι καλά κατά το Νοέμβρη είχε αρχίσει να παίζει μπάλα τότε η ομάδα, βέβαια την είχε από αρχές Ιουλίου .
Τι θέμα μονταρίσματος μου λέτε?
Θα τρελαθούμε τελείως.
Χτες η ομάδα κατέβηκε με 9 παίκτες στο γήπεδο. Ντουντού και Φουστέρ ήταν άφαντοι (και μη μου πει κανείς για το δοκάρι στο 70κάτι please). Από τους 9 που κατέβηκαν, Χολέμπας και Ουρτάδο ήταν αρνητικοί, τουλάχιστον βέβαια ο δεύτερος έκοβε και κάτι.
Ε, με 9 παίκτες εκτός των οποίων οι 2 αρνητικοί πάλι καλά να λέμε. Ποιο μοντάρισμα και ποια υπομονή. Κακή διαχείριση ρόστερ κάνει μέχρι τώρα. Είναι δυνατόν να έχεις διαθέσιμο Μπράβο και να βάζεις μέσα το μόγγολο? Να έχεις Ιμπαγάσα και να αφήνεις τον Ντουντού 90 λεπτά?
Για Φουστέρ δεν έχω να πω κάτι, όταν τον δούμε να παίζει θα κρίνουμε. Μέχρι τότε όμως τον να τον προτιμάει από Νέμεθ/Μιραλάς ας πούμε είναι έγκλημα.
Αλλα ουπς, σόρι, ναι, υπομονή, οι βαθμοί μετράνε…
Χμ, ΟΧΙ δε μετράνε οι βαθμοί, αν είναι να πονάνε τα μάτια μου κάθε σ/κ ας το πάρει άλλος το πρωτάθλημα, ο Ηρακλής ας πούμε.
Οι Φουστερ και Χολέμπας δεν ήταν τόσο κακοί ρε συ. Εντάξει ο Χολέμπας τουλάχιστον δεν κάνει γκάφες, όπου την βρει την μπάλα την διώχνει χωρίς πολλά πολλά.
Συμφωνώ απόλυτα για Ντουντου και Ουρτάδο όμως. Γενικά χθες η ομάδα ήταν χάλια, πέρα από τον Ριέρα του πρώτου μέρους και λίγο τον Πάντελιτς. Α, και τον Αβρααμ που έδειξε ότι μπορεί να τα βγάλει πέρα ακόμα και όταν ο Μέλμπεργκ είναι σε κακή μέρα.
σταματήστε να λέτε οι βαθμοί μετράνε…!!
στην αρχή της χρονιάς αυτό, στη μέση ανάλογα με την πορεία της κάθε ομάδας αυτό, στο τέλος που κρίνονται όλα πάλι το ίδιο…!!
Μπαλάρα ο Ολυμπιακός, έπαιξε με Μπλαχίν, αλλά τα αποτελέσματα δεν τον δικαίωσαν, και πρέπει νά΄ναι η πρώτη απόλυση Κόκκαλη σε προπονητή…παντως πιστεύω ότι θα στρώσει η ομάδα από Νοέμβρη, αλλά με τέτοια απόδοση, και κακή διαχείρηση υλικού, θά’χουμε χάσει και αρκετούς βαθμούς, που μετράνε τόσο πολύ:):!:
λοιπον,διαβαζα τις απαντησεις του γεωγακοπουλου στο γκαζετα,οπου ρωτουσαν οι οπαδοι διαφορα πραγματα και ειπε οτι ο βαλβερδε δεν εχει σε εκτιμηση τον μπραβο και θεωρει τον χολεμπας πιο γρηγορο και καλυτερο επιθετικα(εδω γελαμε).επισης θεωρειται δεδομενη η αποκτηση χαφ και τερματοφυλακα και ισως και μπακ,αν φανει οτι δεν υπολογιζει καθολου σε γκαλιτσιο,μπραβο.τελος,ζαιρι και νεμεθ ειναι οι τελευταιες του επιλογες για τις θεσεις στην επιθεση και στα ακρα.
διαφωνω στα περισσοτερα,αλλα ισως εκεινος να ξερει καλυτερα.
Δεν πειράζει όταν αρχίσουν οι γιούχες στον φούστερ και χολέμπας στο καραισκάκη, θα στρώσουμε όλοι
o χολεμπας χανει πολυ στο 1-1 με την μπαλα κατω, χθες με το μπελιτς που ειναι ντιπλαδορος αν και δεν τον εχασε εκανε πολλα φαουλ, τα οποια μπορει να τα πληρωνε
αλλα και πιο γρηγορος ειναι απο τον μπραβο και καλυτερος επιθετικα
ιδια περιπτωση ντομι-βαλβερδε που τον εβαζε για να του βγαζει ασσιστς και να βοηθαει μπροστα
φουστερ-ντουντου ανυπαρκτοι, ειδικα για τον 2ο δεν ηξερα αν επαιζε
για ουρταδο, πρωτη φορα βλεπω αμυντικο χαφ με τοσες λαθος πασες
ε και ο φετφατζιδης προφανως δεν την ξερει τη θεση, αν θελει ντε και καλα να τον κανει εξτρεμ ας τον δουλεψει πρωτα στις προπονησεις και μετα τα λεμε (αν και βλακας και αυτος, του ελεγε να μεινει στη γραμμη και αυτος εμπαινε συνεχεια μεσα…ε τον γαμας μετα και ησυχαζεις)
μονο που ο κυριος λογος για τον οποιο παιζει καποιος βασικος στα μπακ ειναι για να ανταπεξερχεται σωστα στα αμυντικα του καθηκοντα κατα πρωτο λογο και κατα δευτερο στα επιθετικα.αλλωστε και ο μπραβο δεν εχει τοσο κακη σεντρα.
ο κουγιας(συγγνώμη που βρίζω) βγήκε σε ραδιοφωνικό σταθμό και είπε οτι οι αγωγές που ετοιμάζεται να κάνει ο δαλουκας δεν είναι ενάντια στις εφημερίδες αλλά ενάντια στον μαρινακη.!!
πλάκα θα έχει
όλοι αγωγές ετοιμάζουν και είμαστε ακόμα στην 3η αγωνιστική… ε ρε γλέντια :lol: :lol: